![]() |
|
![]() |
#481 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
tam bir doğa dostunusunuz kutlarım..kolay gelsin .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İstanbul'a geldiğinizde fırsat bulursanız bana uğrayınız lütfen. Sevgiler, saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Zafer İnandıklı, tabiri caizse burnumun dibinde Üsküdarlı bir arkadaşın bahçesini bu gün görüyorum,bende Beylerbeyin de ikamet etmekteyim, acemilğime veriyorum.Bahçenizi ilk sahifeden itibaren gezdim,çok beğendim,çiçekleriniz harikalar. tanrı aşkına o duvarı cennet duvarına benzetmişsiniz .Saksılarınız fevkalade orjinal olmuşlar,tahminim fayanslardan oluşturdunuz,ama neyle yapıştırdığınızı öğrenirsem mutlu olacağım,benim de yazlıkta sakladığım fayanslarım var ama ben onların kırıklarını kullanmayı düşünerek saklamıştım.Bu sizinkiler bana çok değişik geldi.Arkadaş bahçen çiçeklerin ,fikirleriniz harikaydı.Gözlerim bayram etti. ellerinize sağlık. renkli ,mutlu baharlar efendim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Kiraz hanım. Haklısınız Heuchera Chatterbox cinsi geçen bahar sevgili Hozat hocam hediye etmişti. Bahçede daha büyük daha güzel görünüyor. Selâmlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Ağaç Dostu
|
Sayın CEBECİ, teşekkür ederim. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- serkan_istanbul Bilbergia Nutans. bunu çalmak istiyorum maşallah çok güzel. Sevgili serkan istanbul, bu yıl vereceği sürgünlerden birini size ayırırım yaz sonuna doğru bana hatırlatın. Sevgiler... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 26esk tam bir doğa dostunusunuz kutlarım..kolay gelsin .. Teşekkür ederim. Düzenleyen Zafer İnandıklı : 14-05-2011 saat 20:44 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=19329 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Zafer Abi, Uzun zamandır sitede yoksun valla çok özledik.Özellikle ayı pençesini merak ediyordum.Çiçek sapı ne kadar büyümüş adeta dev çiçeği olacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
çok teşekkür ederimn zafer bey saolun. sizinde benim terastan isteğiniz olursa seve seve sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Zafer bey ne kadar düzenli her sey. Imrendim dogrusu. Ben ev, cocuklar , bahce, heryere yetiseyim derken isim bitince alet edevati kilere firlativeriyorum bir de arkadan inip orayi toplama isi cikiyor basima. Cocuklar büyüyünce belki isimiz azalir daha düzenli calisiriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Zafer bey ne güzel eşinizde çiçekleri çok seviyor bahçeniz çiçekleriniz çok güzel bahçe düzeninize hayran kaldım tohumdan çimlendirdiginiz çiçeklerde çok hoş inşallah büyümelerinide görebiliriz elinize yüreginize saglık sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Ağaç Dostu
|
Zafer bey, Nilgün hanımın küpe çiçeği ne kadar güzel ve yerine çok yakışmış, ayrıca fotoğraf çekimi de harika olmuş. Gelin tacı çiçeğiniz bu sene yeni galiba, çiçekleri çok hoş. Sizin hızınıza yetişmek mümkün değil. Bütün aile fertlerinize sevgi ve selamlarımı yolluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fotoğraftakini sonbaharda şimdiki yerine diktim, bulunduğu yer sadece sabah güneşi alıyor. Yerinden çok hoşlandı çiçekleri şimdi daha da yoğun. Bizden de kucak dolusu sevgiler, selâmlar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|