![]() |
|
![]() |
#451 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zafer bey, Papatya arada kaçak yolcu olarak gitmiş ve size sevgilerimizle selamlarımızı getirmiş. Telefonda bahsettiğiniz bitkiyi çok merak ettim.Fotoğrafını yükleyecek misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Zafer bey bayadır yoksunuz. sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu latin ne kadar edepsiz boyuna posuna bakmadan çiçek açmış bide şaka şaka çok güzel görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Ağaç Dostu
|
Yine ilginç ve bir o kadarda değerli bitkiler. Senin sevgi ve emeğine karşılık, çiçekleniyorlar. Bana verdiğin Bilbergia Nutans' ı getirebildim. Ama Bir gecelik gelin henüz İstanbul' da. Bir ara gelip getireceğim. Güle güle sefasını sür Zafer Bey' ciğim. Çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Ağaç Dostu
|
Lâtin, çiçeği ikiledi bile. Bilbergianın yanına elma koyun, çiçeklenmeyi hızlandırırmış. Bu bigi Nuri Murvet hocam'dan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yarından tezi yok, koyarım valla. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Zafer İnandıklı, bahçenizi keyifle dolaştım. Duvarınıza ait harika görüntüye, Latin çiçeğinize, Bilbergia nutans'a bayıldım. Latin çiçeğinin turuncu rengi ve yeşil yapraklarla uyumu hep gözüme çok hoş gelmiştir. Ellerinize sağlık. Bilbergia'nın çiçeklenmesi ile ilgili paylaştığınız notu ben de Tillandsialar ile ilgili bir kitapta okumuştum. Ananasgillerin çiçeklenmesi için bitkinin yakınına kesilmiş bir dilim elma bırakılmasının sonucunda çiçeklenme görüleceği yazıyordu. Faydalı bir ipucunu bana tekrar hatırlattınız. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Zafer bey bahçenizi zevkle dolaştım kalanchoe mangini laleler frezyalar çok güzel ellerinize saglık asma kat kiracılarına bayıldım harikalar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-02-2011
|
Ellerinize, emeğinize sağlık birbirinden güzel çiçekler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |