![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
İnci Hanım, elinize sağlık, her köşede ayrı bir güzellik var. Fotoğraflara bakarken hep arka plandakiler de ilgimi çeker. Çok huzurlu bir köy görünümü var. Ayrıca açık mavi- su yeşili tahta sandalyelere de bayıldım. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=limon;527955]İnci Hanım, elinize sağlık, her köşede ayrı bir güzellik var. Sayin Limon, Tesekkur ederim.Burasi gercekten huzur verici bir doga goruntusune sahip ancak rant pesinde kosan muteahhitler buralara da el attilar.Tam karsima 26tane villa oturttular.Su an goruntu felaket.Peyzaj duzenlemeleri yapildiktan sonra daha iyi olacagini umut ediyorum. segiler.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sayın İncikarsan bahçeniz gerçekten çok güzel görünüyor hele balkona bayıldım.Ellerinize sağlık Ayrıca Gülbeşekerin duasına katılıyorum İnşallah benim de olur. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Insallah daha guzeli olur.Begendiginize sevindim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-11-2009
|
Merhaba; Maşaallah. Resimlerine bakmak bile insanı ferahlatıyor. Sizi tebrik ederim. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
harika sevgili arkadaşım ellerinize emeginize ve yeşil sevginize saglık. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Incikarsan/Bahcem
Sevgili arkadaslar, Bahcemin resimlerini kendim icin,nereden nereye gelmisim, ne kadar yol katetmisim anlayayim diye bazilarini bu arada 2008 in hepsini tarihlemisim.Bir gun gelir de bu resimleri bir sitede baska arkadaslarla paylasacagim hic aklima gelmemisti.Sizlerden aldigim ovgu ve cesaretle bahcemde sizleri biraz daha gezdirmek istiyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
incikarsan/bahcem
Biraz daha dolasalim.1.ve 2.nci resimlerdeki alev almis bulutlara hayran kalmistim.Kismette bulutlarimi sizlerle paylasmak varmis. 3.ncu resimdeki zeytinim hala meyva vermedi.Herhalde vermeyecek de ama nesesi yerinde.Zeytin verirse benim de nesem yerine gelecek. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
incikarsan/bahcem
KOI balikarimi aldigimda 10 cm kadardilar.Su an tavaya sigmayacak kadar buyukler.Saka tabii.Onlari cok seviyorum.Harika hayvanlar.Yeri musait olan arkadaslara ozellikle tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-08-2009
|
Masal gibi Çok güzel........ |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Bahçeniz de, daha yakından incelenmesi gereken çok güzel köşeler var .Fotoğraf kalitesi bahçenin hakkını yiyiyor.Lütfen paylaşmaya devam edin... |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gercekten Fotograflarin kalitesi iyi degil.Ya ben becerip cekemiyorum ya da daha kaliteli bir makine kullanmak lazim.Galiba her ikisi de.Yorumda bulundugunuz icin tesekkur ederim. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-08-2009
|
çook güzel emeğinize sağlık... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkur ederim.Bir gun Istanbul`a yolunuz duserse ve ben de istanbul`da isem, beklerim. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaslar,2009 da cogunlukla istanbul disinda oldugum icin bahcemin resimlerini cekemedigimi saniyordum.Fotograf makinemi bilgisayara yuklerken bahcemden de birkac goruntu tesbit ettigimis oldugumu farkettim.Onlari da sizler le paylasmak istiyorum. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Artik Sonbahar.Bahceme huzun coktu.Ciceklerimin bir kismini korumaya almak icin onlari verandanin en korunakli yerine cektik.Kar haberini alir almaz onlerini naylonla kapatacagiz.Insaallah sert bir kis olmaz.Mandalina ve limonlarimda bir tuhaflik var anlayamadim gitti.Sanki kuruyorlar.Oyle birsey olursa kahrolurum. ALLAH KORUSUN. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|