![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Gölge alanlar için ; -Heuchera -Helleborus -Astilbe listeye eklenmesi gerekenlerden.İlk ikisini bulabilirseniz bize de haber verin lütfen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
Bu cicekleri onermekle bana cok buyuk kotuluk ettiniz.Internette resimlerini gordum,bayildim.Simdi bunlari nereden nasil bulabilirim diye kara kara dusunmeye basladim. Cok guzeller.Birkac cesitini birden almak lazim ki guzel bir goruntu olusturulabilsin.Ciceklisi ciceksizi hepsi muhtesem.Helleborus Brushstroke da super.Bu ciceklerden beni haberdar ettiginiz icin size cok tesekkur ederim. Sevgi ve saglikla kalin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hosta turlerine de bakacagim.Ilginize cok tesekkur ederim. Sevgiyle kalin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-12-2009
|
maşallah çok güzel gerçekten... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tesekkur ederim Sn.Gilan.Baharda yolunuz Istanbul`a duserse beklerim. Aslinda gelebilecek tum arkadaslari agirlamaktan buyuk bir mutluluk duyacagim. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2008
|
Bahçenizi diğer arkadaşlara göre geç farkettim ama olsun. Ben de gördüm sonuçta. Gerçekten çok güzel bir bahçe bazı arkadaşların deyimini ben de kullanacağım masal gibi bir bahçe, elleriniz dert görmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Moderatör
|
Sevgili incikarsan, İstanbul'da olduğumda arkadaş bahçelerini gezmeye hem fırsatım oluyor hem de çok zevk alıyorum. Tekrar etmeden geçemeyeceğim, inanın bu güzellikleri bizlerle paylaşmasaydınız çok üzülürdüm. Her şey o kadar güzel düşünülmüş ve tanzim edilmiş ki, ellerinize sağlık. Eğer adresinizi özelime yazarsanız size beni bahçenizde hatırlatması umudu ile minicik bir hediye göndermek istiyorum, lütfedip de kabul ederseniz çok sevinirim. Umarım bu kış sizin bahçenizde pek hasar yapmamıştır. Güzel fotoğrafları heyecanla bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2013
|
ne kadar keyifli bir ev ve bahçe...hele oturma takımının olduğu kısımdan bahçeyi izlemek ne dinlendiricidir değil mi?bayıldım...tebrikler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|