![]() |
incikarsan / bahçe
3 Eklenti(ler)
Ben de bahcemi sizlerle paylasmak istedim.
|
Sn. İnci Karsan,
Öncelikle gönderdiğin üç fotoğraf çok güzel çekilmiş,tebrik ediyorum. Bahçene gelince: yorum yazmak için çok az görüntü var ama, Taş duvardaki nişlerin, beyaz panjurların üzerindeki çiçeklik çok çok güzel. Merdive inişinden sonra terasa geçişi kendi bahçeme benzettim. Biraz daha fotoğraf gönderin, bahçenizde bir çok güzellikler vardır,onları da görelim. Sevgiler.. |
Sayin Hozat,
Daha resim ekleyecegim.Ancak isin acemisi oldugum icin biraz zaman aliyor. |
incikarsan/bahcem
5 Eklenti(ler)
Bahcemden birkac resim daha yukledim.
|
incikarsan/bahcem
5 Eklenti(ler)
Bazi resimlerin altinda Tarih var ancak onlarin silinmesini saglayacak programi
bilmiyorum. |
Sevgili incikarsan muhteşem ellerinize sağlık.Allah herkese sizin bahçe gibisini nasip etsin.
saygılar |
Sevgili incikarsan bahçeniz çok güzel, keyfini yaşayın.
|
incikarsan/bahcem
4 Eklenti(ler)
birkac resim daha.
|
Sevgili İncikarsan,
2009 fotoğraflarından da birkaç tane gönderirsen aradaki farkı daha iyi anlarız. Bahçen ve aksesuarların çok güzel, devamını bekliyorum. |
bayıldım allah banada nasip etsin ayrıca maşallah
|
Sevgili incikarsan, bahçeniz de balkonunuz da çok güzel. Ellerinize sağlık, güle güle oturun.
|
Sevgili İncikarsan bahçeniz çok güzel emeğinize sağlık.
|
İnci Hanım bahçeniz çok güzelll... Allah bizlerede nasip etsin.
Ellerinize ve emeğinize sağlık... esen kalın. |
Bu güzel bahçeyi niye daha önce paylaşmadınız ?
Her kareyi zevkle seyrettim ,daha ayrıntılı fotoğraflar bekliyorum :) |
Sevgili incikarsan bahçeniz çok güzel benim de istedigim böyle bir bahçeye sahip olabilmek ama uğraşıyorum inşallah olacak güle güle oturun ellerinize emeğinize sağlık sevgiler
|
Bahçeniz çok güzel, herkesin sahip olmak isteyeceği şekilde bir bahçe, huzurla oturun. 5. mesajda 4. fotoğraftaki çok güzel açmış ağacın adı nedir acaba?
|
Bahçeniz yakışmış evinize ellerinize salik.
|
İnci Hanım, elinize sağlık, her köşede ayrı bir güzellik var.
Fotoğraflara bakarken hep arka plandakiler de ilgimi çeker. Çok huzurlu bir köy görünümü var. Ayrıca açık mavi- su yeşili tahta sandalyelere de bayıldım. :) |
[QUOTE=limon;527955]İnci Hanım, elinize sağlık, her köşede ayrı bir güzellik var.
Sayin Limon, Tesekkur ederim.Burasi gercekten huzur verici bir doga goruntusune sahip ancak rant pesinde kosan muteahhitler buralara da el attilar.Tam karsima 26tane villa oturttular.Su an goruntu felaket.Peyzaj duzenlemeleri yapildiktan sonra daha iyi olacagini umut ediyorum. segiler.. |
1 Eklenti(ler)
[QUOTE=Öznur;527887]Bahçeniz çok güzel, herkesin sahip olmak isteyeceği şekilde bir bahçe, huzurla oturun. 5. mesajda 4. fotoğraftaki çok güzel açmış
Sayin Oznur,iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.Agacin adi PAULOWNIA Cicekleri kokuludur.Cabuk buyuyen bir cinstir.Cin kokenlidir. Sevgiler. Ciceklerinin yakindan cekilmis gorunumu. |
[QUOTE=süheyla;527879]Sevgili incikarsan bahçeniz çok güzel benim de istedigim böyle
Suheyla hanim, Siz emeginizi ve yureginizi esirgemeden ortaya koyun,goreceksiniz Tanri`da esirgemeden karsiligini verecektir. Sevgiyle ve umutla kalin. |
Yorumlarini gonderen tum arkadaslara tesekkur ederim.
|
Sayın İncikarsan bahçeniz gerçekten çok güzel görünüyor hele balkona bayıldım.Ellerinize sağlık:) Ayrıca Gülbeşekerin duasına katılıyorum İnşallah benim de olur.
|
Merhaba;
Maşaallah. Resimlerine bakmak bile insanı ferahlatıyor. Sizi tebrik ederim. |
tek kelime mukemmel biyer
|
harika sevgili arkadaşım ellerinize emeginize ve yeşil sevginize saglık.
|
Incikarsan/Bahcem
5 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaslar,
Bahcemin resimlerini kendim icin,nereden nereye gelmisim, ne kadar yol katetmisim anlayayim diye bazilarini bu arada 2008 in hepsini tarihlemisim.Bir gun gelir de bu resimleri bir sitede baska arkadaslarla paylasacagim hic aklima gelmemisti.Sizlerden aldigim ovgu ve cesaretle bahcemde sizleri biraz daha gezdirmek istiyorum.Eklenti 114580 Eklenti 114581 Eklenti 114582 Eklenti 114583 Eklenti 114584 |
incikarsan/bahcem
5 Eklenti(ler)
Biraz daha dolasalim.1.ve 2.nci resimlerdeki alev almis bulutlara hayran kalmistim.Kismette bulutlarimi sizlerle paylasmak varmis.
3.ncu resimdeki zeytinim hala meyva vermedi.Herhalde vermeyecek de ama nesesi yerinde.Zeytin verirse benim de nesem yerine gelecek. |
incikarsan/bahcem
5 Eklenti(ler)
KOI balikarimi aldigimda 10 cm kadardilar.Su an tavaya sigmayacak kadar buyukler.Saka tabii.Onlari cok seviyorum.Harika hayvanlar.Yeri musait olan arkadaslara ozellikle tavsiye ederim.
|
Masal gibi Çok güzel........
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025