![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Bahçeniz de, daha yakından incelenmesi gereken çok güzel köşeler var .Fotoğraf kalitesi bahçenin hakkını yiyiyor.Lütfen paylaşmaya devam edin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-08-2009
|
çook güzel emeğinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
İnci Hanım; bu ne muhteşem bir güzellik. Şimdi düşüp bayılacağım. Ellerinize sağlık. Bahçenizin her bir köşesi ayrı güzel. Ortancalara bayıldım. Ayrıca 39. mesajınızdaki 4. çiçeğe de. İstanbul İstanbul olalı böyle bir güzellik görmemiştir her halde. Güle güle oturun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Sayın incikarsan; Kusursuz güzel! Dört dörtlük! Daha ne diyeyim. Belliki çok emek verilmiş ve kafa yorulmuş. Sağlık içinde oturun. Yalnız size bir önerim var. Resimlediğiniz bitkilerin bildiğiniz kadarıyla isimlerini de yazarsanız, öğretici de olur. Önceki resimler için geç kalınmış olabilir ama yeni karelerde bu ayrıntıya dikkat ederseniz, bu muhteşem bahçeyi dolaşmak çok daha keyifli olacaktır inanın. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=orijin;534747]Sayın incikarsan; Kusursuz güzel! Dört dörtlük! Daha ne diyeyim. Sayin Orijin, Cok haklisiniz.Ciceklerin adlarini da belirtmem gerekiyordu.Merak eden arkadaslar icin baska bir mesaj gonderecegim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Cali gibi gorunmesinin sebebi alt dallarini budamadigim icin.Aslinda kendisi muhtesem bir agactir.Agustos sonuna dogru yasemine benzeyen ve ondan daha yogun kokan beyaz cicekler acar.Ciceklerini doktukten sonra da tohumlariyla cok guzel bir goruntu sergiler.Cok nazsiz bir agactir.Ayrica cok da cabuk buyur.Tohumdan kolaylikla uretilebilir.Ovguleriniz icin ayrica cok tesekkur ederim.Sevgiyle kalin |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=orijin;534747]Sayın incikarsan; Kusursuz güzel! Dört dörtlük! Daha ne diyeyim. Belliki çok emek verilmiş ve kafa yorulmuş. Sağlık içinde oturun. Guzel yorumlariniz beni hem mutlu etti hem de daha sevklendirdi.Insallah bu sene daha renkli bir bahce yapmaya calisacagim. Tesekkur ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eeee..Her güzelin bir kusuru olacak, değil mi? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
sayın incikarsan tek kelimeyle bahçeniz muhteşem sizden ricam havuz olan kısmın resimlerini çekermisiniz mümkünse 4 veya 5 açıdan havuz kalın sağlıcakla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
İnci Hanım bu güzel bahçeyi tanıtmak için niye bu kadar geç kaldınız. Şakayıklar ne güzel derken cam kenarındaki mavişler, campanulalar.. Hele de o bol çiçekli kaktüs, gözlerime inanamadım. Açık ve kapalı balkononuzun dekorasyonu da ayrıca çok güzel. Sağlıkla keyfini sürün.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili inci hanım neden bizleri mahrum bıraktınız bu güzel bahçeden. hepisine de bayıldım sabah sabah içim açıldı emeyinize ve yüreyinize salık. bugüzeliklerden mahrum bırakmayın bizi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Hangisine bakacağımı şaşırdım ![]() Her köşe bir öncekin den daha güzel ,ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-03-2008
|
Sn.İnciKarsan Çok güzel bir bahçeniz var. İyi günlerde oturmanızı diliyorum. Ben 39. mesajınızdaki 4.resimdeki muhteşem güzelliğin adını öğrenmek istiyorum. O güzellikten bende çok istiyorum zira |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahcemi begenmeniz beni mutlandirdi. Allah herkese daha guzelini saglikla birlikte nasip etsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|