![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sakın kimse gülmesin, burası benim çiçek adam, adanın içinde bir adet zeytin fidanı da mevcut. Bahçenin taşları işe yaradı, etrafını taşlarla çevirdim. Geçen sene kurumuş vişne ağacının etrafına ektiğim sabah sefası tohumları, dökülenlerden yeniden çimlenince, burayı büyütmeye karar verdim. Şimdi pek bir şey görünmüyor ama baharda görün siz burayı. Elime geçen tüm soğanlıları boş görünen yerlere diktim. İnşallah çürüyüp utandırmazlar. Ön taraflara zinnia şaşırttım, karanfiller, bodrum papatyaları, campanula, aster, datura yerlerini aldılar. Büyürlerse güzel olacak, tabii bence. ![]() ![]() Üzümler öyle güzel görünüyordu ki çekmeden duramadım. ![]() Salçalık biberimiz de varmış. ![]() ![]() İlk biber hasatımız. ![]() Ektiğim karışık tohumlardan çimlenen bu aynısafayı çok sevdim. Tohumları hemen bahçeye atılacak. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
Tamam ÇİÇEK ADANIZI ne yapacaksınız, nasıl olacak merakla bekliyorum. Herşey çok güzel idi. Bundan sonra da güzellikleri inşallah takip edeceğim. Herşey GÖNLÜNÜZCE. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili YeniGine, benden önce davranmış. Çiçek Adanızın güncel halini bende soracaktım. Clamatisleriniz ne durumda? Gülleriniz için ne tür bir bakım uygulamaktasınız? Maşallah öyle sağlıklı ve güzeller ki bir dalda beş altı gonca saydım, renklerine formlarına, sağlıklı yapraklarına hayran kaldım. Ve her fotoğrafı incelerken sık sık maşallah demeyi ihmal etmedim. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
Daha çok fotoğraf bekliyoruz o vakit? Site bahçenizi de paylaşırsınız belki? Minyatür güllerinizi ve diğerlerini. Sağlıcakla kalınız. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
SUDENUR CANSIN, çook teşekkür ediyorum, inşallah bakalım fotoğraf yüklemeyi de başardım ya artık sorar sorar dururum... Tabi ki artık paylaşmayı da deneyeceğim... Teşekkür ediyorum. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|