Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mete Tiren
Imm şuradaki incirlerde gözüm kaldı ne zaman olgunlaşcaktı bu incirler bir parmak hesabı yaptım da eh bir aya kadar hemen hemen olgunlaşır  Maksat incir değil kahveyi sevmememe rağmen 40 yıl hatrı oluyorsa dalından kopmuş güzel bir incirin 100 yıl hatrı olur sanırım
Çalışmakla korkutulacak birisi değilim hani sayfamdan belli oluyordur ama yoruldum mu bakarsınız ayağım çukura giriverir topal bir karganız olur  Kaçacak rolleri de biliyorum yani
Zaten gelirsem bir elimde alg gübrem bir elimde fotoğraf makinem ile gelirim yok öyle benden kolay kurtulmak onuda belirtmiş olayım...
Şaka bir yana hocam sizinle tanışmak şeref olacaktır müsayit olduğum ilk zaman demircideyim inşaallah bilgilerinize . Saygılarımla
|
İncirlerin olgunlaşmasına az kaldı. Hesap doğru, Ağustos'ta olgunlaşıyorlar.
Çalışmakla korkutulacak birisi olmadığınızı ve ne kadar aklı başında bir genç olduğunuzu mesajlarınızdan az çok öğrendik. Bu da geleceğe dair umutlarımızı arttırıyor. Sizler gibi gençlerimizin artması dileğiyle... Bu arada ailenizi de tebrik ederim.
Gelirken bir elinizde alg gübresi, bir elinizde fotoğraf makinası vee yanınızda küçük kaktüscümüz Zehra da olsun ama. Benim kelaynak sukulentlerden ona bir paket hazırlarız.
Bekleriz, tekrar hatırlatayım burada yapacak çok iş var, sonra demedi demeyin.

On gündür damlamalarla uğraşıyoruz. Daha doğrusu eşim uğraşıyor. Bitti sayılır, size iş kalmadı.

Saygı bizlerden...