![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili aleydi, güzellikler paylaştıkça çoğalıyor. Şebboylar, mormenekşe tarafından bana gönderildiğinde bu kadar bereketli olacaklarını hiç düşünmemiştim. Altı etkinlikte tohumlarını paylaştım. Ziyan olmayıp kardeş bahçelerde güzel rengi ve mis kokusuyla arz-ı endam etmeleri beni ancak sevindirir. ![]() Sevgili samur, sedumlar nazsız bitkiler olduğu için gerçekten bahçede daha çok gelişiyorlar. Dona dayanıklı olmaları da artı özellikleri. Gönlünüze göre bir bağı çabucak bulmanızı dilerim. ![]() Sevgili gilan, ah ah bilseniz meyve çiçeklerinin güzelliğini agaclar.net ile fark etmiş ve paylaşmıştım. Hatta bazı ağaçların çiçeklerini clematislere benzetip bol bol fotoğraflamıştım. Kır çiçekleri ise vazgeçilmezlerim. Hatta parazit bitkileri bile kır çiçeği sanıp paylaşmışlığım vardır. Bu mesajın üçüncü fotosu orobanş otuymuş, forumda öğrendim. ![]() İşte yine yabani bitkiler görülmeye başlamış. ![]() ![]() Pazar günü, sarıların günüymüş. ![]() ![]() Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin |
|
|