agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni32724Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-09-2014, 22:24   #11
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,528
Galeri: 765
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi trilye Mesajı Göster
Sayın Sdurul salçanız çok güzel görünüyor. Bende bu şekilde salça yapmayı denemek isterim. Fakat biz domatesi kaynatarak yaptığımız için sıcak sıcak kavanozlara doldurup ters çeviriyoruz. Sizin yaptığınız şekilde kavanozda bozulmadan kalması için uyguladığınız bir işlem var mı?

Geçen sene maden suyu şişesinde yaptığınız domates sosundan yapmıştım. Bütün kış sayenizde mis gibi taze domates kokan çorbalar yaptım. Paylaşımlarınız için teşekkürler.
Sayın trilye, öncelikle çok teşekkür ederim. Paylaşımlarımın işe yaradığını duymak, beni gerçekten çok sevindirdi.

Güneşte yapılan domates salçasının bozulma ihtimali pek yok. Biraz baskın tuz, hava kabarcığı kalmayacak şekilde kavanoza bastırma ve üzerine bir parmak kadar zeytinyağ koyarsanız dayanıklılığı artar. Geçen seneden kalan salçalar hâlâ bugün yapılmış gibi. Teşekkürler...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
antep fıstığı, ceviz silkme makinası, ceviz soyma makinası, chandler ceviz, zeytin


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025