![]() |
|
![]() |
#2881 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ağlayan kalpler harika bir türlü edinemediklerimden bir fiyatıda oldukça yüksek geliyor bana. Güle güle büyütün Sevgili Tturt Ağaç şakayığın tohum kapsülü de dörtane birbirine küsmüş horoza benziyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Ağaç Dostu
|
Aldın da, nereye dikeceksin a benim kardeşim ![]() ![]() ![]() Bahcenin genel görüntüsünü cok güzel. Geniş acı foto. ları seviyorum. Neyin nerede olduğunu daha iyi yazıyorum hafızama. Nilgün ün köşe göze çarpıyor ![]() Açelya yıkılıyor maşallah. Sana da maşallah, Allah gücünüzü arttırsın. Git gel her hafta kolay değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Taner hocam maşallah her şey çok güzel ve intizamlı ellerinize sağlık Esen kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Taner bey, Başka bir arkadaşın bahçe sayfasında orman gülü satışı sormuşssunuz belki size yardımcı olabilir diye 2 adet resim yüklüyorum işgal için şimdiden affola. 2012 yılı Bayındır çiçek festivalinde görüp beğenip fiyatı pahalı diye almadığım orman gülleri bol çiçekli resimleri. Düzenleyen smnunal : 16-04-2013 saat 09:39 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hasekilerine hastayım. Senden aldığım tohumları ektim cok yavaş gelişiyorlardı. Bahcenin bir kısmına paşa girmesin diye, tel çek dedim cocuğa. Teli, çektikten sonra, iyilik olsun diye hasekilerin yanını kazmış. Gitti benim fideler tabii. ![]() Yalova dan aldığımız sakıza, siyah dedi satan kız. Benim burdan aldığım daha koyu, siyah olmaz tabii. Birazdan foto ekliyeceğim ikisi yan yana ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-01-2013
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-01-2013
|
Alıntı:
Ben şimşirin soğuklara dayanamadığını duymuştum. Yanlış mı biliyorum? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Ağaç Dostu
|
8 Yıldır şimşirler var hatırladığım en soğuk derece -18 olmuştu. Hiç bir sorun çıkmadı. Daha soğuklara dayanıklımıdır bilmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Ağaç Dostu
|
Selluka kışı içerde geçirdikten sonra yapraklanmaya başladı. ![]() Begonvil Antalya'dan sevgili can17can'ın hediyesi. Uçakta gelirler kökü dağılmış dalları kırılmıştı. Yeni saksıya almıştım şu andaki durumu sanki kurtulmuş gibi umarım çiçeklerinide görürüz onu en uzun süre güneş görecek bir yere koyacağım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2012
|
Sayın Tturt, bahçe bir harika. Emeğinize sağlık. Frenk üzümlerinize bayıldım. Çocukluğumun meyvesi. Fidesini nerede bulabilirim acaba? Denemek için saksıda yetiştirmeyi düşünüyorum. Ben Bursa'da oturuyorum. Bir kaç yerde aradım ama bulamadım. Saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
|
|