![]() |
|
![]() |
#2947 |
Ağaç Dostu
|
Ege çekirdekten yetişme bitki delisi olacak Taner bey ![]() Maşallah, hasta olsa da keyfi yerinde. Bahçeye de kocaman bir maşallah, her gün başında olsanız nasıl olurdu düşünemiyorum. Nilgün hanımın ve sizin ellerinize sağlık. Düzenleyen Adalet Yağcı : 29-04-2013 saat 18:18 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene saksıda deneyip çok verim alamadığım altın çilek kışı saksıda kış bahçesinde geçirmişti. Bu sene çok erken çiçeklendi. Ben ona bahçede yer bakarken o çiçeklendi bu nedenle toprağa almaktan vazgeçtim. Üç yeni fide almıştım onları farklı yerlerde toprağa diktim. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Ağaç Dostu
|
Çoğu gelen hediyelerden farkında olmadan bir sürü sukulent türü bitkimiz olmuş bir ikisi dışında isimlerini de bilmiyorum bilen arkadaşlar yazarsa memnun olurum bende etiketlemiş olurum. İlk fotoğraftaki echeveria'ları biliyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2012
|
Sayın tturt, soğanlı çiçeklerin soğanlarını çıkardım diyorsunuz. Erken değil mi? Yaprakları hala yeşildir tahmin ediyorum. Benimkiler öyle çünkü. Çürümezler mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Ağaç Dostu
|
Evet erken ama o yerlere ihtiyacım vardı. Geçmişteki tecrübem çürümeyeceklerini söylüyor. Hatta çime yakın olmalarından ötürü fazla sulamaya maruz kalacakları için çürüme riskleri de vardı. Sadece yavru soğanlarını büyütememiş olacaklar o da benim için şu aşamada çok önemli değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Ağaç Dostu
|
Yalova gezisinde aldığımız bu iki bitkiy gölge sevdiklerini söyledikleri için Vişne ağacının altına koymuştuk. İsimlerini hiç hatırlamıyorum. Bir kağıda yazmıştım ama kağıdı da bulamıyorum. Belki Cemo ablamla Sevgili Alcen hatırlıyordur. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
|
|