![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-01-2013
|
Sayın tturt, Maaşallah bahçeniz cennet gibi. Tam bir huzur ortamı rengarenk çiçekler. Çalışmalarınız için sizi kutluyorum. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Uluslararası Hibiscus Derneği'nin sonuçları bu yılın 2. Dergisinde yayımlandı. 2014-2016 Dönemi için sizlerin desteği ile yönetim kuruluna seçilmişim hepinize çok teşekkür ediyorum. Dergiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. http://www.delatorre.ph/newsletters/hiv14n59.pdf |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2013
|
Çok sevindim Sn tturt başarılar dilerim. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın tturt; maşallah çiçekleriniz her zamanki gibi harika. Ellerinize, gönlünüze sağlık. Tebrikler, yönetim kurulu çalışmalarınızda başarılar. Sayın tturt benim japon gülümü unuttunuz sanırım. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu sene Mart başında hibiscusları dışarı almıştım. Sonra ki soğuklardan çok etkilendiler. Tümü yapraklarını döktü yeni toparlandılar. yeni yeni çiçek açmaya başladılar. Bende 3 haftadır arabayı eşime bıraktığım için Sapanca'dan arabasız gelip gidiyorum. Bu nedenle geçikti. Çiçeğiniz ayrıldı size verilmesi vakit alacak sadece. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın tturt çok teşekkür ediyorum, sağolun. Bu habere sevindim. Dikebileceğim yeri hep ayarlamaya çalışıyorum hep hayal ediyorum kırmızı şuraya sarı buraya, yok yok sarı şuraya kırmızı buraya... ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Uluslararası Hibiscus Derneğinin (IHS) SOTY (Seedling of the Year) 2014 sonuçları açıklandı. Tohumdan yetiştirdiğimiz tropical hibiscuslardan ilk çiçeğimizi gördüğümüzde çok sevinmiştik ismini first love koymuştuk. Bugün 2014 yılının en iyi 2. Hibiscus'u seçilmesi bizi çok mutlu etti. Buradan sonuçları görebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2007
|
Tebrik ediyorum. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Sayın Tturt tebrik ederim bende .bahçenizin bir kısmını gezebildim .rengarenk hepsi birbirinden güzel çiçekler .bazılarını ilk defa görüyorum .zevk ,sevgi ,emek hepsi birleşmiş ,sizin bahçeniz olmuş . |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|