![]() |
|
![]() |
#601 |
Ağaç Dostu
|
Lysimachia procumbens(Golden Globes)- Sarı Güzel, çok dayanıklı ve çok kolay köklenen bir bitkidir. Geçen sene askılı saksıda almıştım, Ferda Hanım suyu çok sevdiğini ve yere dikersem çok yayılacağını söyleyince hemen yere geçirmiştim. Tüm kışı gayet güzel yeşil yapraklı geçirdi, Hazeranları ektiğim, akvaryum önündeki yeri tamamen kapladı, şu an formu çok güzel, çok bol tomurcukta yakında açar. Kısaca, basmadığınız bir alanda yer örtücü olarak ta kullanabilirsiniz. Kol atarak ve toprağa değdiği yerden köklenerek yürüyüp gidiyor. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=16018 Bahçeniz her zamanki gibi şahane, sizin oraların yeşili daha bir koyu sanki. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Ağaç Dostu
|
Mum çiçeği çiçeklerini açacak. Sanıyorum iki sene önce mum çiçeği paylaşımında bir çok çeliği arkadaşlara göndermiştim. Geçen sene çiçek açmadı bu sene açmaya başlıyor. Bir yere sardırmıyorum kendi içinde dönüyor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Ağaç Dostu
|
Hafta sonu eşim kokulu güllerin güllerinden istedi bende çok sayıda açmış olan gülümüzden 25-30 gül budayarak verdim. İlk defa Gül şurubu hazırladı bir süre sonra oluşacak şurup'dan bir miktar kullanarak gül şerbetleri yapacakmış. Geçen gül reçeli yapmışlardı. Bu senede yapacaklar gerçekten çok güzel oluyor. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Ağaç Dostu
|
Golden Globes'in yayılıcı ve yer örtücü özelliği ile brlikte donlara dayanıklı olduğunu Sayın Limon'dan öğrendim. Geçen hafta aldığımız golden globes'in üst taraflarının bozulmaya başladığını hafta sonu görünce toprağına baktım toprağı tamamen cocopeat'dan oluştuğunu görünce yastığı bozup golden globesleri toprağa aldım. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Muhteşem görüntüler begonyalar ,güller,lobelyalar,sardunyalar vs. vs. hepsi de harika ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Ağaç Dostu
|
Geranium tuberosum Sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Ağaç Dostu
|
Passifloranın çiçeğine bayılıyorum bana çok farklı çok büyüleyici geliyor. Geçen hafta 1,5 gün ilk çiçeğini açmasını bekledim. Pazar günü 15 gibi açtı bu güzelliği sizlerle paylaşmasam olmaz. İnşallah bu hafta sonu daha çok passiflora fotoğraflarım. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
|
|