![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Keci sakali gercekten bu baharin kralicesi idi. Makineniz hayirli olsun otlari toplayan makineler cok rahat oluyor gercekten de. Dik olan yerleri esim mecburen halâ tirpanla biciyor kacacak yer ariyoruz. Her seferinde bitkilerin dibini yeniden temizlemek zorunda kaliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik
|
Öğretmenim çim biçme makinanızı güle güle kullanın İspirya gözalıcı. Çok güzel bir görüntüsü var çiçek dolu dallarıyla.Zemin biçilince güzel olmuş çiçekleriniz daha bir ortaya çıkmış ama sanki doğanın doğal örtüsü gidince biraz çıplakmı kalmış İkinci fotoğrafla beşinci fotoğraf arasındaki fark öyle düşündürdü beni![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim hanım; Teşekkür ederim. Biçilince mevsimsel güzelliği kayboldu ama zaten önümüzdeki günlerde o çiçekli bitkiler kaybolacaktı. Ayrıca misinalı ile biçince çok daha çıplak ve kuru bir zemin görünümü oluşuyordu. Bu nedenlerle, ehven-i şer gözüyle bakıyorum. Selam ve sevgilerimle öğretmenim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet Sevgili ciceksever70; İlk çiçeklerinin görülmesinden itibaren, 15-20 günden fazla çiçekli kalıyor. O da yetiyor. Makine konusunda haklısınız. İnanın balkonları dolduruyor pislikle. Çok rahat ettik doğrusu. |
|
|
|
![]() |
|
|