![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şu an tomurcukta ise, bulunduğu konumu çiçeklenme dönemi sonuna kadar değiştirmemekte yarar var. Sonrasında kuzey ve kuzey doğu ve kuzey batı hariç, diğer yönlerde uygun bir yere dikebilirsiniz sanırım. Geçen kış burada -10 dereceye kadar düşen hava sıcaklığında, toprak seviyesinin 15-20 cm den yukarısı dondan etkilenmedi. Sadece üst bölümler donup kurudu. Üstelik üstlerini örtmem mümkün degildi. Çünkü kışın ben İstanbul' dayım. Yer değişkliği için önümüzde iki-üç ay var. Doğru ve sevebileceğiniz yer tercihi yapmak için aceleye gerek yok! Bazen günde üç kez fikrinizi değiştirebilirsiniz. Ama kasım ortalarında, şablon oluşmuş olur kanısındayım. O nedenle ben size, ''relaks!'' Diyorum. Yaaa..Ben kime, fetva veriyorum. Deneyim konusunda benden iki gömlek üstün birine.. Neyse; izlediğim ve tanıyabildiğim kadarıyla, siz bahçenizde yarattığınız güzelliği, birkaç rötuşla, daha cezbedici bir hale getirebilecek birikim ve donanıma sahipsiniz. Sevgili eşinizede selamlarımı sunuyorum. Sağlıcakla kalın. ![]() Siyah yapraklı Gülibrişim güzelde, fidanı çok minik. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|