![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Filbahriyi geçen yaz edinmiştim. Bu yıl ilk kez çiçekleniyor. Çok güzel kokmasını bekliyordum. Zira bugünedek hiç kokmayan filbahri görmemiştim. Bugün Sabah-öğle-gece olmak üzere üç posta defalarca kokladım. Kokmuyor! ![]() Konu başlığında Sevgili Hozat Öğretmenim de, kendi bahçelerindeki filbahrilerin kokmadığını yazmış. Bugün okudum. Demekki kokmayanıda varmış! Yahutda ilk çiçekleri kokmuyor. Bakalım anlayacağız. ![]() ![]() ![]() Ama Pittosporum'un kokusuna diyecek yok! Metrelerce öteden, ''Ben buradayım.'' Diyor. ![]() Elimde kalan tek Haseki çok kadirşinas çıktı. Hala açmayı sürdürüyor. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu yıl Renkli çiçekli Hanımeli ile Beyaz çiçekli hanımeli birlikteler. Sabah akşan çok güzel kokuyorlar. ![]() Tek bir gala çiçeğim var. O da çok sağlıklı. ![]() Abutilonun boyuna uzaması için yan dallarını traşladım. ![]() ![]() Ateş dikeni bu formda çiçeklerini daha iyi gösteriyor. Henüz tam çiçeklenmemesine karşın, yinede güzel. ![]() Clematisler, balkon duvarını örtmek için yarışa tırmanıyorlar. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Istanbul a getirmeyi düşünürseniz ben de taliplisi olmak isterim. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Elbette getiririm. Geçen yaz üç çeşit hasekim vardı. İkisi kayboldu. Hatta üçününde tohumlarından gülsu arkadaşımıza ayırmıştım. Geçen sonbaharda onunla hiç bağlantı kuramadım. Bende ocak toplantısında, dağıtmıştım. |
|
|
|
|
![]() |
|
|