![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sağlık ve mutluluk dileklerimizle. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Tesbih ağaçlarım (Hint leylakları) güzel kokulu çiçeklerini gösterdiler. Üzerlerinde geçen yılın tohumlarıda var. ![]() ![]() Sellukalarımdan bahçenin ortasında çimlenenine, daha iyi güneşlensin diye, şemsiyevari bir düzenek yaptım. ![]() ![]() ![]() Leptospermumlarım hala açmayı sürdürüyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Hüsn-ü Yusuf çiçekleri bu yıl hep beyaz açıyorlar. Arkadaki Vangelya hala alımlı.![]() Callistemonlarımdan (fırça çalıları) küçük olanı çiçekleniyor. Ağacımsı olanı bol tomurcuklu. Çiçekli ağaç olanının fotoğrafını bugün Çarşamba' da çektim. bir sorun olmazsa 3-4 sene sonra benim ağaçcığımda öyle olacak inşallah. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Filbahriyi geçen yaz edinmiştim. Bu yıl ilk kez çiçekleniyor. Çok güzel kokmasını bekliyordum. Zira bugünedek hiç kokmayan filbahri görmemiştim. Bugün Sabah-öğle-gece olmak üzere üç posta defalarca kokladım. Kokmuyor! ![]() Konu başlığında Sevgili Hozat Öğretmenim de, kendi bahçelerindeki filbahrilerin kokmadığını yazmış. Bugün okudum. Demekki kokmayanıda varmış! Yahutda ilk çiçekleri kokmuyor. Bakalım anlayacağız. ![]() ![]() ![]() Ama Pittosporum'un kokusuna diyecek yok! Metrelerce öteden, ''Ben buradayım.'' Diyor. ![]() Elimde kalan tek Haseki çok kadirşinas çıktı. Hala açmayı sürdürüyor. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Istanbul a getirmeyi düşünürseniz ben de taliplisi olmak isterim. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Elbette getiririm. Geçen yaz üç çeşit hasekim vardı. İkisi kayboldu. Hatta üçününde tohumlarından gülsu arkadaşımıza ayırmıştım. Geçen sonbaharda onunla hiç bağlantı kuramadım. Bende ocak toplantısında, dağıtmıştım. |
|
|
|
|
![]() |
|
|