![]() |
|
![]() |
#961 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel satı hanım, bu yıl birtane bende oya ağcı edineceyim inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sende bodur edinebilirsin çok yerde tutmaz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Merhaba Satı Kardeş aynı şeyi düşündük sevim4 yazdık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showthr...bens%28Golden# |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet hanımcığım, evet mavi renkli olan, ben geçen yıl Küçük bir fide olarak Almanyadan getirmiştim, çiçek bile açmamıştı bu yıl çok boy attı ve bolda çiçek açtı şimdide meyve verdi, fakat yenilip yenilmediğini bilmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Bu yil agaclar netin bahce bölümü dolu dolu nereye ugrayacagimi sasirdim. Tüm bahceleri gezmeye calisiyorum zaman buldukca cünkü hepsi büyük bir emegin ürünü, degisik cesitler görüp degisik fikirler ediniyoruz. (Bu arada gitmis kadar da oluyoruz o bahcelere). Bizim buralarda kisa bir zaman kaldi sonbaharin gelmesine havalar artik 25 derecenin üzerine cikmiyor. Sizin de cesidiniz bol Sati hanim ve cicekler cok canli cok saglikli görünüyor. Elinize saglik. Sevgiyle kalin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili satı hanım,senin bahçedeki bitkiler yeşil maşallah mercan coşmuş. Benim bahcedeki herşey kavruldu aşırı sıcaklardan günde suluyorum banamısın demiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bende bahçemi ağaçlar nette açtığımda, bahçe çok azdı hepsine yetiyordum. Şimdi bahçeler hem çok fazla birde çok güzel olunca, gezmekle bitiremiyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim hanımcığım, sorma benimkilerde kötü durumda, bende sürekli suluyorum ama solmalarını engelliyemiyorum sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Sevgili Satı Hanım, Maşallah bu ne güzellik ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mercan çiçeği cemomun hediyesi, çelik kolay istediğin zaman olur, tam emin değilim ama yarı gölgede oluyor sanıyorum. Küstüm çiçeğini Güngörüm büyütüp vermişti. Solanum dulcamara dibinden filiz vermiş tohum değilde eğer fide istersen var haberin olsun sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı hanım bahçenizi gezdim çok güzel ve çeşitli çiçekleriniz var ellerinize sağlık,benim çan samaşığım zeytin ağacının üstünden aşıp komşumun bahçesine dal budak sardı yani firar etti o kadar gelişmesine rağmen hiç çiçek vermedi, ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı Hanım, Ramazan öncesi çok yoğun işlerim nedeniyle, arkadaşlarımızın bahçelerini ziyaret edememiştim. Bu günden sonra ara ara gezilerimi sürdüreceğim. Maşaallah ,bahçeniz rengarenk. Üstelik herkeste olmayan nadide çiçeklerle bezenmiş. Onlara sahip olmaktan ziyade, bakabilmek ve çiçek açtırabilmek te, Satı Uğurtan gibi maharetli ellere sahip olmayı gerektiriyor. Sevgiyle kal. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İstediğiniz çiçekten tohum veya fide isterseniz gönderebilirim,ayrıca siz daha beceri sahibisiniz, bitki ve çiçek konusunda. Bende sizdeki çeşit ve renkleri seviyorum sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim hanım, çok teşekkür ederim, sıcağı sevmediğim için aram çok iyi değil,çiçeklerimde zor dayanıyor umarım zarar görmeden havalar serinler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|