![]() |
|
![]() |
#1354 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2008
|
Bu bahçeyi de özlemişim; Satı Abla'yı da. Ablacığım, gönlünüzün aynası güzel bahçeniz hiç solmasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Selim-i Ahir,çok teşekürler çok sağolun sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Ağaç Dostu
|
Sonbaharın son demlerini yaşadığımız bu günlerde, gözlerim hep, bahçelere yeni eklenen yazıları arıyor. İllaki, yeni bir veya birkaç renk görüyoruz ya! ![]() Baktım ki, Sevgili Satı kardeşimizin bahçesi hareketlenmiş. Eeeee, girmesek olmaz! Sizdede, özellikle kasımpatılar rengarek maşaallah. Bazen hevesleniyorum. Sonra vazgeçiyorum. Birde onların bakımı araya girmesin! Diye... Zira buraya geleli bugün nerdeyse iki hafta oldu, hala yapılacak işler var. Özellikle fındıklık bölümündeki işler çok yoğun. Bu gün büyük bölümüyle bitiriyorum. Dün akşamdan bu yana, bahçeleri geziyorum. Yani tatil moduna girdim gibi. ![]() Rengarenk bitkileri görmek insanı bir nebzede olsa dinlendiriyor. Ellerine sağlık kardeşim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Ay hepiside ayrı güzel başallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Ağaç Dostu
|
Göndermiş olduğunuz gojinin meyveleri oldu, Biraz küçükler, herhalde toprağının iyi olmadığı için olabilir. Tadları acı değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Sevgili satı sarı kasımpatılar çok güzel.Bahçenin başından beri müptelasıyım saten, sonbaharda ayrı bir güzel.Bende kurutulmuş gülden reçel olduğunu bilmezdim,bunuda öğrenmiş oldum afiyetle yiyin sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Ağaç Dostu
|
Sayın nariçi, gojilerin meyveleri ikinci yıl daha büyükler, benimkilerininde bu yıl tadı güzel geçen yıl biraz buruktu. Bahçeme gelince çeşit çok fakat bahçe 100 m2 kadar birşey çok büyük değil, çok teşekkürler saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Ağaç Dostu
|
Canlarım, bende sizleri öpüyorum sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Ah şu toplantılara bende katılabilsem.Satı hanım çicekler çok güzel. 100 m2 ye neler sığmaz ki.Bende aynı dertteyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Ağaç Dostu
|
Ağustosta izmite gitmiştim, ablamın kalanchoe çiçeğini, Cuscuta campestris (Asalak) bitkinin tamamen kaplamış olduğunu gördüm ve temizlemeye başladım, ablam sakın ha yapma bitki öyle geldi bana demezmi, hala aklıma geldikçe gülüyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ben o asalağı bitkinin bir parçası sanmıştım, ayrıca onu bana cemo vermişti, oda daha sonra arayıp satı bitkilerin üstündeki sarkıntılar asalakmış, hemen temizle demezmi, onada annesi söylemiş, tabi benimkileri Güngör temizlemişti cemo söylediğinde ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|