![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Ne güzel armut o.çok nefis. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Satı hanım ; Armut'la ilgili size küçük bir önerim olacak ...onu diğer hayvanlarla dan ve insanlar dan uzak tutmayın ,mümkün olduğunca sosyalleşmesini sağlayın.Büyüdüğün de çok rahat edersiniz.Hatta küçük bir kedi yavrusuyla birlikte büyümesini sağlayabilseniz çok iyi olurdu.Ben bu konu da çok zorluk çekiyorum ,bu yüzden özellikle paylaşmak istedim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sati Kardesim, Armutu benim icin gozlerinden op;o ne guzel sey oyle ; Benimkilere (kedilerime) fotografini gosterdim;miyav miyav dediler de ben dillerinden pek bi sey anlamadim.Bizimkiler de kopeklerle iyi anlasirlar.( Zeytin haric ) |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() kedilerde armudun çok şirin olduğunu anlatmaya çalışmışlardır ![]() Bende hep sizin kedileri takip ederim kucağınızda uyku keyiflerini falan ![]() Sevgili sevim4, çok teşekkürler. Sevgili ayse_afyonlu,bende eskiden hiç elimi süremezdim armut bize geleli onu saatlerce okşayabiliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili satı hanım,nasılda yakışmış bahçeye. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Tam Armut yani sevimli şey. Köpekleri hep sevmişimdir ama bir okadarda korkarım. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2010
|
Çok tatlı. Hayatımda gördüğüm en güzel armut. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ay Satı'cım nasıl şeker bişey bu yerim ben onu Cinsi ne ? Çok sevimli bir kız. Ben zaten seviyorum hayvanları ama imkan olsa şu anda sana uçardım onu sevmek için ![]() Düzenleyen Hhatice : 30-12-2010 saat 21:58 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili athena-asena,teşekkürler evet aynı cins ben asla kıyamam herhalde. Sevgili dlk, inan çok tatlı çok çılgın ![]() Hhatice canım çok teşekkürler, evet çok tatlı, biliyorum çok sevdiğini cinsi sibirya kurdu ve kangal karışımı bir baba ve teriyer bir anneden kırma bir armut ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Satı ablacım, armut'un dan bir ısırık alabilirmiyim ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sadece Armut dan bir ısırık mı? Mesala, şöyle yanında sü... Neyse. Boşverin. Satı hanım, Hoşgeldin. İstanbul'un tadını çıkardınız mı bari? Bahçeyi çok boş bırakmayın. Armut bahçede mi kalıyor? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Alçıdan ördekler oluyor hani bahçede aynı onlar gibi duruyor biblo mübarek ![]() Çok oyuncu duruyor ayrıca ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satıc'cığım kızlara dedim ki sizi armut sevmeye götüreyim önce bir şaşırdılar sonra resmini görünce bayıla bayıla kabul ettiler )) Akşam babalarına annem bizi armut sevmeye götürecek deyince oda ne demek istediklerini anlamadı ona da anlatınca hepbirlikte gülmeye başladılar Kısaca bize bir ara İzmit yolu görünüyor. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili bettyycim, istediğin zaman armuttan bir ısırık alabilirsin ![]() Sevgili Cumhur bey, İstanbula gezmeye değil büyükleri ziyarete gittim,evet armut bahçede kalıyor, tam kapının önünde kulübesi,bahçeyi hiç boş bırakırmıyım ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-12-2010
|
merhaba arkadaşlar.. 3 gündür sitenizi inceliyorum..bir araştırma yaparken gördüm..gerçekten çok hoş ve samimi bir site.. iyi günler dilerim |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili domatesadam, bahçeme ve siteye hoş geldiniz çok teşekkürler sevgiler. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-12-2010
|
Sevgili Satı Uğurtan..hoşbulduk.. buradan sizin ve sitedeki tüm arkadaşların yeni yılını kutlarım..umutlarınız,kalbiniz,yüreğiniz,sağlığını z,sevginiz,doğanın tüm renkleri gibi..huzurlu ve neşeli olsun.. sevgiyle kalın |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili domatesadam, tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkür eder bende sizlerin yeni yılını kutlarım sevgiler. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Cemo abla, Armut deyip geçme adı Armut ama ananas tadında ne oyunlar yapıyordur şimdi bizim torunlar 5 i birden annesine kök söktürüyorlar vallahi |
|
|
|
![]() |
|
|