![]() |
|
![]() |
#1231 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili epsody, hoş geldiniz sizinde ziyaretiniz beni sevindirdi, kompost çalışmalarınızın her anını zevkle takip edip izliyorum, ve evdede uygulamaya çalışıyorum. Bende sizin bayramınızı en iyi dileklerimle kutluyorum sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı, süs bezelyen açmaya devam ediyor mu? Benimkiler çoktan geçti. Saksıdaydılar, seneye bahçeye ekmeyi düşünüyorum. Saksıda, seninkiler kadar yoğun açmadılar. Diğerleri de çok güzeller. Ellerine ve yüreğine sağlık. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili SDurul, ben onun adını lab lab biliyordum diğer adıda süs bezelyesiymiş öğrenmiş oldum. Üstü çiçek dolu galiba bu yıl tohum çok olacak, benimkiler bahçede bahçe kenarındaki demirlere sardırıyorum çok güzel bir görüntü oluyor. Tüm güzel dileklerin için çok teşekkürler sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satı'cığım çiçeklerinin hepsi çok güzel ama rengarenk sabah sefaları harika görünüyor canım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1241 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Satı Ablacığım yüreğin kadar güzel bahçen de ailen le beraber şeker tadın da bir bayram geçirmeniz dileğiyle,yüreklerimiz hep sizinle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Satı hanım çok güzel çicekleriniz var.Ellerinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1247 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı, zevkle takip ettiğim uzak bahçelerin en yakını olan bahçeni görmek inşallah kısmet olur. Fasulye sarmaşığı, zıpçıktı, ağaç menekşesi hepsi de harika. Bunlardan bende de var ama saksıda gelişmeleri çok kısıtlı. Eline sağlık canım. Düzenleyen Vildan Sönmez : 13-09-2010 saat 13:50 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Ağaç Dostu
|
Satı hanımcığım, Son baharda da sizi mutlu edecek güzelliklerinizin olması çok hoş. Ağaç menekşeniz yerde sanırım, dondan zarar görmüyor mu, nasıl koruyorsunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Satı hanımcım, sabah sefaları ve beyaz zıpçıktınıza bayıldım misafirinizde çok hoşmuş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, en yakın zamanda sizi evimde ve bahçemde görmek isterim beni çok mutlu edersiniz sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet hanım, çok teşekkür ederim ağaç menekşe bahçede geçen yıl dikmiştim geçen yılki kışı dışarıda geçirdi kurumadı sanıyorum daha kurumaz, kurumaması içinde bir önlem almadım aldığımız çiçekçi kışa dayanıklı demişti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|