![]() |
|
![]() |
#1175 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu biberin aynısından bende de var görüntüsü çok güzel tadı da sona doğru hafif acı. Güle güle büyüt Satıcığım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Kaya bahçenizin önüne fasülye tipi yapılacak olan bir süs göleti ve kaya bahçesinden küçük bir şelale ile suyu düşürmek harika bir görüntü olacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Ağaç Dostu
|
Balkon kısa kenarla uzun kenar birleşim noktasına mini bir gölet (h=20cm)iki kenarlar birleşiminden yukarıya doğru taşlarla örülü mini şelale nasıl ama?(isteğe göre aydınlatma))) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Ağaç Dostu
|
göletin önü ponza taşı ve içerisin de kaktüsler.))) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Yücel bey'e tamamen katılıyorum.Kaya bahçesi ile birleşse nasıl olur diye düşünmüş fakat bahçenin konumunu bilmediğim için yazmamıştım.Oranın taşları ile de çok uyumlu olur.Heyecanlandım şimdi ...haydi Satı hanım kolları sıvayın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Ağaç Dostu
|
Satı Ablacığım günaydın saygılar.)) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Ağaç Dostu
|
Deli deliye baka baka azarmış ![]() Ben de istiyorum, minik bir havuzum olsun, ama eşim ısrarla yok olmaz diyor ![]() Havuz istediğim bölümde üzüm kütükleri var ama üzüm vermiyor. Cemo'nun tavsiyesini uygulamaya az kaldı da, kezzapı nereden bulayım şimdi ![]() Satı hanımcığım, sora sora doğru yolu bulacağız, ille de havuz istiyorsak bir çaresine bakacağız. Merakla bekliyorum ben de, her aşamayı fotoğraflayın ki, fikrimiz olsun. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Ağaç Dostu
|
Satı Abla'ma katılıyorum.)) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |