![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Saksı değişimi
Zamanında saksı değişimi yapılmazsa durumun nasıl olduğu görülüyor toprak suyla akıyor yalnız kökler kalıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Menekşe sümbül
Haberini aldım geçenlerde köye gitmişsin Gelirken ne menekşe nede sümbül getirdin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Scirpus
Muhtelif parçalara bölünüp saksılara dikildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Ahmeter Yağmur ve nemden üzerini örtmek şart Düzenleyen ahmeter : 14-03-2013 saat 17:10 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
iyi akşamlar
Forumda üyelerin büyük çoğunluğunun bahçesi yok özellikle apartman dairesinde yetiştirilebilecek çiçeklere önem veriyorum Afrika menekşesi küpe .reks begonya . sakız sardunyası gibi Senelerçe apt dairesinde oturduğum için iyi biliyorum Balkonda sizin çiçeklerinizi komşular kıskanır su damlıyor .yapraklar benim balkonuma geliyor v.s Bu arada kavanoz bahçelere önem veriyorum Güzel bir küpe ile iyi akşamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
iyi günler
Yurtdışındaki fidanlıklar yeni bitkilerini piyasaya sürmeğe başladılar 2 gülle bir orkide beğendim mart ayında bu yeniliklerin resimlerini sık sık koyacağım Orkide zygopetalum kokulu Düzenleyen ahmeter : 15-03-2013 saat 08:35 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Mart ayı
Bitki satışlarının en canlı olduğu ay yabançı mecmualarda güzel insanı deli edecek bitkiler görüyorum Su bitkilerinden 3 tanesi Suda yaşıyan kırmızı lobelya Nilüfer Su sümbülü Düzenleyen ahmeter : 15-03-2013 saat 19:12 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Akşam akşam, benim de aklımı başımdan aldınız. Bunlar, nasıl güzelliktir böyle. İnşallah buralarda da satışa cıkar. Bakıp bakıp delirdiğimzle kalmayalım. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|