![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Klematis
Kışın yaprağını dökmüyor en mühim özelliği bu, 3 sene evvel aldım Fakat etiketini kaybettiğimden size türünü bildiremiyeçeğim Bu bitkinin ustası var ama foruma uğramıyor Yapraklarına dikkat ederseniz diğerlerini benzemiyor Resimleri bu sabah çektim büyüme hızı diğerlerine göre daha hızlı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2006
|
Alıntı:
bitkiniz Clematis armandii : Clematis on the Web :: clematis detail Alt tür (kultivar) olarak, emin olmamakla beraber Clematis armandii 'Snowdrift' olabilir : Clematis on the Web :: clematis detail |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sevgi Benim bütün klematisler bahçede sizde bahçeye ekebilirsiniz resmini koyduğum tür yaprak dökmüyor Egeli bey ismini yazmış Teşekkür ederim İlgileneçeğim Sayın Egeli ilk ziyaretiniz zannedersem her zaman beklerim giriş tarıhinize baktım 2006 Tekrar teşekkür eder sizlere iyi günler dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Seradan
Bu gün serayı boşaltdık hava aniden ısındı , Begonvilleri mecburen budadık yeni sürgünlerin önü açilsın ve bol çiçeğe gelmesi için Bazı dallar çiçekli idi aldım vazoya koydum Ben begonvili seviyorum Düzenleyen ahmeter : 12-03-2013 saat 12:11 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Ahmeter
Sabah saat 8 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |