![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Bahçe
Sayın Kiraz Teşekkür ederim .Bir Ege ve Akdeniz hayranıyım ama bir ömür İstanbuldan kopamadık onun için bir begonvil melissa ve narenciye hastası olduk Her türlü Akdeniz bitkisini seviyor ve yetiştirmeye çalışıyorum bir arzunuz varsa iletebilirsiniz Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-03-2013
|
süpeeer maşaallah çok güzel bahce yazlıklar gibi begonvili istanbulda yetiştirmek gercekten çok başarılısınız sizi tebrik ederim bayıldıım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Karbeyaz Teşekkür ederim müsait zamanınızda tüm bahçeyi gezmenizi arzu ederim iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Hosta
Yaprağının güzelliği ön planda yazın gölge yerler için ideal kışın tamamen yaprak kalmıyor 250-300 kadar değişik yaprak deseni var Çoğunlukla beyaz çiçek açıyor kokulu çiçekli olanları da var Bu gün bir yabancı katalogda yeni bir tür gördüm resmini koyuyorum Salyangozun en sevdiği bitki toprak üzerinde yapraklar görüldüğü an tedbir almak şart |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-01-2013
|
merhaba..bahcenize hayran oldum..cok güzel..hele besiktasta olmasi beni cok duygulandirdi cünki bende besiktasliyim..ama 40 senedir almanyadayim..artik emekli oldum.marmarisde 5-6 ay kaliyorum..evim bahceli..ne eksem büyüyor orada..begonvillerim kocaman..berlindede bahcem var..ama burasi su anda cok soguk..bir sey yapamiyoruz..size ve esinize güzel bahcenizde mutluluklar dilerim.Hoscakalin.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|