![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Mormenekşe, eve ne zaman taşındınız? ne zaman bahçe düzenlemesi yaptın? Çok hamaratmışsın maşallah. Sardunya ve asya ortancası da çok güzel durur bahçende. Duvar diplerine akşam sefası dikmişsin, biraz daha uzağına renk renk sardunyalar nasıl durur? ama saksıyla koyman gerekir sanırım, Kula'nın kışına dayanamayabilirler. Bir de benim için, asya ortancası dik gölgeli yerlerine, kışa çok dayanıklı oluyor ve yeri güzel örtüyorlar, çiçeği açtığında seyrine doyulmaz. Oralarda istediğin bitkileri bulmak zor olursa bir haber et, hemencecik gönderirim. Hatta bu teklifim gübre ve diğer bakım malzemeleri için de geçerli. O pisicik gitti mi şimdi? çok sevimliydi ufaklık. Ama "Duman" yerini doldurmuş görünüyor, uykudan kalktığında da resimlerini isterim. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Hoşgeldiniz sevgili Ülker beni çok mutlu ettiniz teşekkür ederim.Eve taşınalı daha bir ay olmadı, iç düzenleme,bahçe derken günler geçip gidiyor Allah'a çok şükür içimden geçen tüm dileklerim bir bir yerini buluyor.Ben üye olduğumdan beri sizlerin bahçelerini izlerken hep ne olur Allah'ım benim de küçücük bi bahçem olsa diyordum, çok şükür şimdi var şimdi de çiçeklerim çok az ama zamanla çoğalacak inşallah.Evet Naz'ımız gitti herhalde çocuklar aldı,çok sevmişlerdi inşallah güzel bakıyorlardır.Bulut ailemizin yeni üyesi oldu eşimin arkasından bi ağlayışı var gülüyorum edepsiz benim yüzüme bile bakmıyor eşimi görünce. Aslında biz cins bi yavru edinmeyi düşünüyorduk ama bulut kendi çıkıp gelince kıyamadık. Çiçek konusunda ki tavsiyelerinizi değerlendirmeye çalışıcam,ayrıca yardım teklifiniz için de teşekkür ederim.Maddi olarak bi düzenliyeyim bütçeyi muhakkak isteklerim olur eğer size yük olmazsam Sevgiyle kalın. |
|
|
|
![]() |
|
|