agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni71Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-06-2009, 17:06   #61
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Giriş Tarihi: 16-03-2007
Hatmigül ve ortancamda açtı.Bi tanecik çiçeği bile olmuş olsa insan yinede mutlu oluyor inşallah bi daha ki sene yanında başka arkadaşları da olacak.

Eklenen Resimler

İffet beğendi.
mormenekşe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-06-2009, 17:08   #62
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Komşum atmak üzere çöpe götürürken elinden aldığım botlar,artık farklı bi göreve devam ediyor.

Eklenen Resimler

İffet ve çiğdem42 beğendi.
Eski 13-06-2009, 17:14   #63
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Bulut artık çok mutlu oyunlar oynuyor.

Eklenen Resimler

Eski 09-07-2009, 00:30   #64
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-06-2009
Sevgili mormenekşe, eviniz ve bahçeniz hayırlı olsun, güle güle oturun, Allah işlerinizi rast getirsin. Bir perinin sihirli değneği ile dokunulmuş gibi değiştiriyorsunuz bahçenizi, elinize, emeğinize sağlık. Zaman içinde çiçeklerinizin büyüdüğünü, bir kısmının ektiğiniz yerlerden taştığını göreceksiniz, acele etmeyin, biraz zamana ihtiyacınız var. Bulut çok şeker, sizi terketmeye pek niyeti yok sanırım Bahçenizin ve can yoldaşınızın tadını çıkarın, kolay gelsin. Sevgiyle kalın

bennur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-07-2009, 12:39   #65
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Sevgili Bennur hoşgeldiniz, sizi bahçemde görünce sevindim güzel ziyaretiniz için teşekkür ederim.Naçizane bi bahçe yapmaya çalıştım işte daha çok yeni olduğum için bahçe konusunda tecrübem yok, ama sizin de dediğiniz gibi inşallah ileride güzel bi bahçe olacak.
Bulut hala bizimle birlikte, artık ailenin bi parçası oldu.Bizim çocuklarımız yanımızda değil o yüzden bulut bizim çocuğumuz gibi.Tekrar beklerim Bennur hanım sevgiyle ve mutlulukla kalın.

Eski 09-07-2009, 12:42   #66
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Glayölüm açtı önce ben yokken beyaz olan açmış,şimdi mor açtı kırmızı glayölüm de tomurcukta böyle bir güzelliği il defa yetiştiriyorum.

Eklenen Resimler

Eski 09-07-2009, 12:47   #67
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Galam da açtı bu güzelliklerin ardı ardına açması beni çok mutlu ediyor.Glayöl,gala,yumrulu begonya,sümbülteber,müge bunları Hocam100'den almıştım herbirinin sağlıklı geliştiğini ve açtını görmek çok hoş.Bu arada Hocam100'ede teşekkür ederim.

Eklenen Resimler

Eski 09-07-2009, 12:49   #68
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Çok az sardunyam var ama onların açtığını da görmek sevindirici.Tutan ve gelişen her çiçek bir sevince kaybettiklerimse üzülmeme sebep oluyor.

Eklenen Resimler

İffet beğendi.
Eski 09-07-2009, 12:55   #69
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Bu da benim küçük aşkım, İzmit'te ki yeğenimin küçük oğlu.Yeğenimin doğumunda yanındaydım doğduğu an kucağıma aldığım içinmi bilmem ama aramızda çok derin bir aşk var.Balıkesir'de beraber parka gittiğimizde biz nilüferleri seyrederken o çerezini ördeklerle paylaşıyordu.

Eklenen Resimler

Eski 09-07-2009, 13:06   #70
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Exclamation

Balıkesir'de boş durmadım,komşumuzun sonbaharda evlenecek kızına pul ve boncuklardan havlu işledim.Şimdi de keten çuvaldan damacana örtüsü yapıyorum,Kula'da tutarsa satmayı düşünüyorum en azından çiçek masraflarımı çıkarırım dimi ama

Eklenen Resimler

İffet beğendi.
Eski 09-07-2009, 13:15   #71
Ağaç Dostu

KARADENİZ37's Avatar

Giriş Tarihi: 16-04-2009
Mormenekşe arkadaşım Maşallah on parmağında on marifet bi yandan yeni taşın ev düzenle bi yandan bahçe yap bi yandan da genç kızlara çeyiz.Güzel bahçende güle güle yaşa.

KARADENİZ37 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-07-2009, 13:37   #72
Kaybettik

sevim.K's Avatar

Giriş Tarihi: 11-12-2008
Galeri: 6
Mormenekşe herşey çok güzel. ellerine emeklerine sağlık. Bahçeni hemen toparlamışsın. Yaz bitene kadar çok daha güzel olacağı kesin. Ama ben botlara bayıldım

sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-07-2009, 13:58   #73
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Galeri: 94
Sevgili Mormenekşe,
Koşar adımlarla ilerliyorsunuz. Anlıyamadığım şu,bu güzellikler neden toprakla buluşmuyor. Ortancalar posette ,gala ,sarmaşık gül saksı da Yoksa hala balkon mu sanıyorsunuz? Hadi kazma,kürek alın şunları toprakla buluşturalım.Boşalan saksıları ,yıkayıp,kurutup kenara kaldıralım. Kalan saksılı bitkilerin saksılarını elimizdekilerden faydalanarak aynı renk yapalım,yapamadıklarımızı da birbirine benzeyenleri yanyana koyalım. Ortancaları duvar dibine alırmısın rica etsem , Sarmaşık gülünü de ,bahçenin girişine alalım şu demir parmaklıkları bezesin.Zambakları, sarmaşık gülünün sağına lütfen.Galayı da şişelerin bitiminin sağına . Şişelerin ortasına sana dev paptyalardan bolca göndereceğim. Komple ortayı doldursun .
İlk bahçeni siteye açtığında da bakmıştım ,hatta plan yapmıştım ama bulamadım. Size yazdım sanıyordum ,yazmamışım.Çok üzgünüm.Lastikler çok güzel olmuş.Eline sağlık.Kalan boya varsa kırmızı çizmelere sarı yaldızda çok hoş olur.Bu ara da adresini tekrar yazabilirsen çok sevinirim. Haydi iş başına, yapılacak çok iş var.

Düzenleyen jineop : 09-07-2009 saat 15:17 Neden: imla hatası
jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-07-2009, 14:00   #74

jineop's Avatar

Bir de sardunyalar ve buz çiçeği de toprağı sever. Onları da şişelerin soluna toprağa ekelim ki,artsınlar büyüsünler.

Eski 09-07-2009, 14:49   #75
Ağaç Dostu

sabah's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Galeri: 11
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jineop Mesajı Göster
... Anlıyamadığım şu,bu güzellikler neden toprakla buluşmuyor.... Haydi iş başına, yapılacak çok iş var.
Canı tez arkadaşımız ortalığı görünce dayanamadı. İstanbul'da olsaydınız eminim koşar gelirdi...

Bahçenin böyle bir avantajı var, evdeki saksılar dönem dönem azalabiliyor ama tümüyle kalkmıyor.

sabah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-07-2009, 15:02   #76
Ağaç Dostu

nurcanaybay's Avatar

Giriş Tarihi: 19-09-2008
Sn.Mormenekşe ;
çok şanslısınız.Talep edip durduğum halde bana hiç kimse onu oraya koy ,bunu buraya dik
demedi.Bence Jineopun peşini bırakmayın ,benim bile bu öğlen saatin de birşeyler yapasım geldi

nurcanaybay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-07-2009, 15:08   #77
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Sevgili Mormenekşe, bahçeni açalı birbuçuk ay olmuş ben daha biraz önce gördüm
Aslında tam da zamanında başlamışsınız, ama tohum ekmek için artık çok geç.
Seneye ekmek üzere size çeşitli tohumlar göndermek istiyorum, ayrıca bahçemden beğendiğiniz bitkilerimden de fide olarak yollayabilirim, mesela, acem borusu da çok güzel olur bütün yaz çiçekleniyor, size aşılı böğürtlen de gönderebilirim, bahçenin bir kaç yerinden çıkmışlar.

Güzel bir kaç tane gülüm var, onlardan çelik alabilirim, şimdilik çiçekte olan yıldız çadırı ve kara gözlü suzan sarmaşığı tohumlarından(eğer tohum almayı başarabilirsem)beyaz ve sarı gönderebilirim.
Hiç meraklanmayın, bakın kısa zaman sonra harika bir bahçeniz olacak, toprağınız gerçekten de çok güzel.

İsterseniz çevirdiğiniz bölüme Japon çimi de ekebilirsiniz, onların arasına da mevsimlik çiçeklerden dikersiniz, Japon çimi tohumu bende var.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, ortancalar harika bir fikir, bütün bahçelere çok yakışır.
Size kolay gelsin diyorum.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-07-2009, 17:40   #78
Ağaç Dostu

Ülker's Avatar

Giriş Tarihi: 17-11-2008
Galeri: 1
Bakıyorum Sevgili Jineop buraya da el atmış, fikirlerine katılmamak elde değil, bence süper olur.
Sevgili Mormenekşe, ne ara diktin glayölleri, gallaları...?
Çok güzel olmuşlar, benimkiler hala beklemede.

Ülker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-07-2009, 19:35   #79
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Var yaaa sizler cansınız sizleri bahçemde görünce nasıl sevindim anlatamam güzel dostlarım gelmişler.
Sevgili Karadeniz37 teşekkür ederim biraz tez canlılık heralde ah daha neler yapmak istiyorum da zaman işte biraz zamana ihtiyacım var.

Sevgili Sevim hanım teşekkür ederim,evet yaz sonu ya da seneye nasipse ben bile tanıyamıycam sanırım bahçemi.

Sevgili koca bebiş Jineop biliyormusun yazdıklarını okurken nasıl güldüm dur biraz bu ne hız başım döndü.Ama var ya harikasın sen, mükemmel bi peyzaj mimarına taş çıkartırsın.
Söz seni dinliycem öncelikle fikirlerini not edip baka baka çalışıcam,hala gülüyorum hızına beni çok mutlu etti ziyaretin canım arkadaşım.

Sevgili Sabah, Jineop'u bu dakikadan itibaren kimse durduramaz acaip bi enerji var onda maşallah sizleri dinlesem iyi olacak.

Sevgili Adalet ablacığım,bahçemde en çok görmek istediğim kişilerdensiniz sizi görünce çok duygulandım.Hoşgeldiniz başımın tacı,güzel gönlünüzden kopan tohum ve çiçekleriniz vakti geldiğinde canı gönülden kabulümdür teşekkür ederim.

Sevgili Ülker gerçekten Jineop'a katılmamak mümkün değil çünkü işi biliyor zevkli,hepinizin fikirlerine güveniyorum ve bekliyorum.Bütün soğanlı çiçeklerimi mart ayında dikmiştim,galayöller 24 martta dikildi.Onların açtığını görmek büyük keyif.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ve hep bekliyorum beni yalnız bırakmayın sevgiyle kalın.

Eski 09-07-2009, 19:41   #80
Ağaç Dostu

Ülker's Avatar

Sevgili Mormenekşe, yalnız bırakmayacağız da, ne kahve, ne de çay ikram ediyorsun, boş boş dolaşıp gidiyoruz.

Eski 09-07-2009, 19:46   #81
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay Mesajı Göster
Sn.Mormenekşe ;
çok şanslısınız.Talep edip durduğum halde bana hiç kimse onu oraya koy ,bunu buraya dik
demedi.Bence Jineopun peşini bırakmayın ,benim bile bu öğlen saatin de birşeyler yapasım geldi
Sevgili Nurcan hanım,gerçekten şanslıyım öncelikle sizlerin dostluğunu kazandığım için ve gerek çiçek gerek evcil hayvan bakımı ve çeşitli konularda siz değerli dostlarımdan her geçen yeni gün değişik fikirler öğrendiğim için.
Sevgili Jineop çiçeklerimi bahçede toprakla buluşturmamı söylüyor, bende bunu çok istiyorum ama yaramaz bulut bahçeme ektiğim diğer çiçeklerimin bazılarını kırdı bu yüzden korkuyorum.Ne kadar uğraşsamda daha buluta çiçeklerin arasına girmemesi gerektiğini öğretemedim.

Eski 09-07-2009, 19:50   #82
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Hay Allah sevgili Ülker benim de aklıma gelmedi değil, kusura bakmayın tabii kuru kuruya misafirlikmi olur ama şu görsel dosyalardan bi türlü ikram yapmayı başaramıyorum kusura bakmayın en kısa sürede ikramlarım da olacak.

Eski 09-07-2009, 19:56   #83
Ağaç Dostu

Ülker's Avatar

Senin canın sağolsun Mormenekşe.
Bahçendeki gelişmeleri gördükçe gözümüz, gönlümüz doyuyor, bunlar bütün ikramlardan güzel.

Eski 09-07-2009, 20:05   #84

jineop's Avatar

Sevgili Mormenekşe ,
Kaytarmak yok. Bahçesinde fırtınalar,bulutlar olan bir dolu insan var. Örneğin limondan işin püf noktalarını öğrenebilirsin.Artık kurtuluşun yok,hergün bahçende denetim var.
Sevgili Sabah,
Beni çözmüşsün gerçekten yakın olsaydı,elimden gelen herşeyi yapardım.Yerinde duramayan biriyim, yapacak birşey yok.Bugün bir arkadaşımın evine gittim. Yürüme yoluna o kadar güzel pergola yaptırmışki,ah ben de bu tarz bir yer olsa dedim. Ama pergolanın her yeri boş,6 tane çok hoş sarkıt koymuş. İçleri boş,sabahtan beri onları ne ile doldurup,supriz yapayım diye plan yapıyorum. Ve fidanlığa uğradım. Bende olanlara ek,eflatun-beyaz ebruli verbanalar aldım. Sabah 6 da o sarkıtlar gizlice arabaya yüklenecek,içleri doldurulacak ve yerlerine asılacak. Sizler için fotograf alınacak.Sabah dokuz da arkadaşım bizle fitness yapmak için evden çıkacak ve görecek. Ve çok şaşıracak. İşte mutluluk bu. Kim olabilir diye düşünecekYine çenem açıldı. Sevgiyle kalın.

Eski 09-07-2009, 20:06   #85
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Teşekkür ederim sevgili Ülker, işte benim dostlarım dedirtiyosunuz bana,kanaatkar ve teşvik edici sağolun.

Eski 09-07-2009, 20:11   #86
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Ahh sevgili Jineop İstanbul'da olmadığıma biran için çok üzüldüm,ama her halükarda hızır gibi yetişiyorsun sağol arkadaşım.Gerçekten doğru söylüyorsun bir dolu insan nelerle mücadele ediyor bende başarıcam inşallah.Denetime gelince boynum kıldan ince.Arkadaşınız yapacağınız süprize çok sevinecek şanslı biri,ama sizi tanıyorsa kim yaptı diye düşünmeyecektir ve direk teşekkür için size ulaşacaktır.

Eski 14-07-2009, 16:11   #87
Ağaç Dostu

Ülker's Avatar

Sevgili Mormenekşe,
Sen yokken bahçeni tekrar bir dolaştım, bana göndereceğin kasımpatı çiçeklerini göremedim.
Ayrıca Bulut dışında minik bir yavru köpekten daha mı bahsettin yoksa ben yanlış mı anladım?
Daha fazla fotoğraf lütfeen.

Eski 14-07-2009, 20:11   #88
Ağaç Dostu

Sevgili Mormenekşe, çok işiniz var, çoook, çook çalışmanız lazım, kolay gelsin. Ama en azından bir yönetim planınız var, işiniz yarı yarıya kolaylaştırılmış böylece. Bulut için uzaklaştırıcı sprey kullanabilirsiniz. terbiye olana kadar faydası olur. Bu arada boncuk işlemeler de çok şeker olmuş, elinize sağlık. Sevgiyle kalın

Eski 17-07-2009, 10:25   #89
Ağaç Dostu

Sevgili mormenekşe, siz şimdi bahçenizin rötuşları ile uğraşıyorsunuz sanırım. Kimbilir ne güzel görüntüler paylaşacaksınız kolay gelsin. Kahvemi içmeğe gelirim artık

Eski 17-07-2009, 11:20   #90
Ağaç Dostu

habibe's Avatar

Giriş Tarihi: 01-02-2007
Galeri: 33
Sevgili mormenekşe bahçenizi yeni farkettim.. Sizi de

Sevgi dolu biri olduğunuz belli. Bitkilerinizle nereden nerelere gelmişsiniz. Sizi tebrik ediyorum. Kısa sürede ilk görüntünün çehresi değişivermiş.

Evinizde sağlıkla, güle güle oturun.

habibe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025