Sevgili Mormenekşe,
Koşar adımlarla ilerliyorsunuz. Anlıyamadığım şu,bu güzellikler neden toprakla buluşmuyor. Ortancalar posette ,gala ,sarmaşık gül saksı da

Yoksa hala balkon mu sanıyorsunuz? Hadi kazma,kürek alın şunları toprakla buluşturalım.Boşalan saksıları ,yıkayıp,kurutup kenara kaldıralım. Kalan saksılı bitkilerin saksılarını elimizdekilerden faydalanarak aynı renk yapalım,yapamadıklarımızı da birbirine benzeyenleri yanyana koyalım. Ortancaları duvar dibine alırmısın rica etsem , Sarmaşık gülünü de ,bahçenin girişine alalım şu demir parmaklıkları bezesin.Zambakları, sarmaşık gülünün sağına lütfen.Galayı da şişelerin bitiminin sağına . Şişelerin ortasına sana dev paptyalardan bolca göndereceğim. Komple ortayı doldursun .
İlk bahçeni siteye açtığında da bakmıştım ,hatta plan yapmıştım ama bulamadım. Size yazdım sanıyordum ,yazmamışım.Çok üzgünüm.Lastikler çok güzel olmuş.Eline sağlık.Kalan boya varsa kırmızı çizmelere sarı yaldızda çok hoş olur.Bu ara da adresini tekrar yazabilirsen çok sevinirim. Haydi iş başına, yapılacak çok iş var.