View Single Post
Eski 09-07-2009, 19:35   #79
mormenekşe
Ağaç Dostu

mormenekşe's Avatar

Giriş Tarihi: 16-03-2007
Var yaaa sizler cansınız sizleri bahçemde görünce nasıl sevindim anlatamam güzel dostlarım gelmişler.
Sevgili Karadeniz37 teşekkür ederim biraz tez canlılık heralde ah daha neler yapmak istiyorum da zaman işte biraz zamana ihtiyacım var.

Sevgili Sevim hanım teşekkür ederim,evet yaz sonu ya da seneye nasipse ben bile tanıyamıycam sanırım bahçemi.

Sevgili koca bebiş Jineop biliyormusun yazdıklarını okurken nasıl güldüm dur biraz bu ne hız başım döndü.Ama var ya harikasın sen, mükemmel bi peyzaj mimarına taş çıkartırsın.
Söz seni dinliycem öncelikle fikirlerini not edip baka baka çalışıcam,hala gülüyorum hızına beni çok mutlu etti ziyaretin canım arkadaşım.

Sevgili Sabah, Jineop'u bu dakikadan itibaren kimse durduramaz acaip bi enerji var onda maşallah sizleri dinlesem iyi olacak.

Sevgili Adalet ablacığım,bahçemde en çok görmek istediğim kişilerdensiniz sizi görünce çok duygulandım.Hoşgeldiniz başımın tacı,güzel gönlünüzden kopan tohum ve çiçekleriniz vakti geldiğinde canı gönülden kabulümdür teşekkür ederim.

Sevgili Ülker gerçekten Jineop'a katılmamak mümkün değil çünkü işi biliyor zevkli,hepinizin fikirlerine güveniyorum ve bekliyorum.Bütün soğanlı çiçeklerimi mart ayında dikmiştim,galayöller 24 martta dikildi.Onların açtığını görmek büyük keyif.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ve hep bekliyorum beni yalnız bırakmayın sevgiyle kalın.

mormenekşe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön