Sevgili Ülker böyle yanmaya can kurban sen söyle ben dikerim bahçemize.Bulut'un iyi bir eğitime ihtiyacı var,zavallım çiçeklere zarar verince kızıyorum hemen pusuyor,ama sonra yine yaramazlığa devam

) Akşam büroya bağlamıştık bir köşeye,suyunu,tuvalet ihtiyacını gidermesi için herşeyi temin ettik güzel bi yatak hazırladık fakat sabah bi baktım ki heryere tuvaletini yapmış resmen çıldırdım sabahtan beri çamaşır suları ile büroyu temizliyorum.Bugün cazalı içeri almıycaz,bütün halıları yollukları yıkıycam çünkü artık içeri giremeyecek,tam eğitim aldıktan sonra belki.
Sevgili KoyuYeşil nasıl mutlu oldum anlatamam, çok teşekkür ederim yaz sonu inşallah hatırlatıcam ve bahçede sizin de bir köşeniz olacak.