Hoşgeldiniz sevgili M.Sema, sizi bahçemde görmek çok güzel teşekkür ederim.Dün bir tane buz çiçeği diktim bakalım nasıl olacak bende yeşil parmaklı sayılmam

Komşulardan sardunya istiycem istemesine de herkes sempatiyle karşılamıyor butür istekleri.Martta burada aynı cadde üzerinde bir evin bahçesinde kamelya gördüm harikaydı, zili çalıp çiçeğin çok güzel olduğunu bir çelik verip veremeyeceklerini sordum beyfendi bana '' Ben çok pahalıya aldım onu veremem,üstelik öyle çelikle de üremiyor o çiçek köklü alman lazım'' diyince çok utandım iyi günler dileyip ayrıldım. İşte bu yüzden artık korkuyorum terslenmek hiç hoş bi durum değil.Buradaki insanlar çok tuhaf bi mantığa sahip sadece bende olsun duygusuna sahipler.Hiç değer vermedikleri bişeyi bile isteseniz o değere biniyor ve evlerinin baş köşesine alıyorlar yani böyle enteresan bi yer.
Seralardan temin etmeye çalışıcam bende çiçeklerimi,ama herkese vericem paylaştıkça çoğalacak inşallah.Sevgiyle kalın her zaman beklerim lütfen ara sıra uğrayın.