![]() |
|
![]() |
#331 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili dostum çok teşekkür ederim.Darısı olmayanların başına.Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
İyi dilek ve temennileriniz için çok teşekkür ederim.Siz dostların destekleri beni daha çok heveslendiriyor,ümitlendiriyor. Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu.
|
15.08.2010 Bağ evi yapımına başladık.
Sevgili dostlar; Bugün 15.08.2010 Bağ evi yapımına başladık.Temel kazıldı 2,5x2,5x3 metre çapında bir oda.Ustamız ve 3 kardeşiyle birlikte dört kişi.Sabah saat 07,00 de tarlaya gittik.Hanifi usta kendisine ait traktörüyle 250kğ inşaat demiri,40 torba çimento ve kalıp tahtalararını getirmişti. Jeneretörümüzde 08,30 da tarlaya geldi.Ustalarla ölçüler alındıktan sonra bende mehmetAli ile bostanı sulamaya başladık. Kuyudan 1 saat,10 dakika yaklaşık 5,5 ton su bastık.Bostanı gayet rahat suladık.Yaklaşık 2 saat bekledikten sonra diğer ağaçları suladık bu seferde 20 dakika sürdü.Su ihtiyacımız ancak tekrar 4-5 saat sonunda lazım oldu.Ozamanda 2,5 tonluk romorkumuz doldu.Temelin demirleri yerlerine yerleştirildikten sonra çimento ve kum harcı temele döküldü.Temeli küçük taşlarla besledik.Temelin dört adet direği yerden yaklaşık 1 metre mesafeda harçla dolduruldu.İşin ilginç yanı temelin çok masraflı olduğu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu.
|
Bağ evi yapımı
Sevgili dostlar Allah'ın izniyle bağ evinin gidişatı hiçte kuyu kazılması kadar yorucu bitmeyecek. ![]() ![]() Saygılar sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili bahtiyar02; Su sondajı, bağ evi temeli derken...birde petrol buluyor musun? ![]() ![]() ![]() Nerede olur? Değil mi? Bizimkisi, bahtiyar02 kardeşimize son günlerdeki, her türlü yorgunluğunu, bir an içinde olsa, küçük bir tebessümle unutturabilmek.. ![]() Gerisi kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
![]() ![]() Saygılar sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bir tarafta: Bahçe! Doğru..Sana katılıyorum. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Ağaç Dostu.
|
Bağ evi kaba inşaatı bitti.
Sevgili dostlar bugün yine tarlada bağ eviyle uğraştık.Sonunda tavan betonu için kalıplar hazırlanıp,demirleri bağlandı.Kısa molalar sonunda öğlen saat 14 civarında beton döküldü.Dış görüntüsü benim hoşuma gitti. ![]() ![]() Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Yeni bağ evin hayırlı uğurlu olsun dostum. Allah güle güle oturmak nasip etsin. Bu su işinden çok daha kolay oldu. ![]() Bence memet ali haklı, bu sıcakta 40 tl istemesi gayet normal. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili dostlar çok teşekkür ederim. Sevgili birol dostum çok haklısınız.Çok erken ve sorunsuz bitti.Ancak planda bu gece tatile çıkacaktım hatta köyden günde 3 kez inşaatı sulaması için genç birisiyle anlaştık.Ancak akşam üstü genç vazgeçti.Mecburen günde 3 kez inşaatı kendim sulamak zorundayım.Haliyle tatilde başka yaza kaldı. Saygılar sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Hayırlı uğurlu olsun. Bahçeniz ve bu şirin bağ evinizde mutlu vakit geçirirsiniz inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Bir de pergule görevi yapacak sarmaşık ![]() Keyifli günlere az kaldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili dostlar çok teşekkür ederim.Şu jeneretörü bir içeri atabilsem benim için artık dediğiniz gibi deymeyin keyfime ![]() ![]() Sevgiler saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Ağaç Dostu
|
Sayın bahtiyar02, bahçenizdeki gelişmeleri ben de takip ediyorum ve kendi bahçemizin yaklaşık on yıl öncesini hatırlıyorum. Jeneratörle falan biz de çok uğraştık, sizin geçirmiş olduğunuz aşamaların hepsini geçirdik. Bahçeye elektrik aldıktan sonra her şey kolaylaştı. Sizin de böyle bir imkanınız olabilir mi diye düşünüyorum? Ayrıca suyunuz hayırlı ve bol olsun, bağ evinizi çabuk tamamlamanız dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Bahtiyar bey bağ evin hayırlı olsun emeklerinize sağlık. Düzenleyen sevim4 : 20-08-2010 saat 23:44 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili SDurul,Sevgili sevim4 ve sevgili Satı Uğurtan Dostlar; Tüm iyi dilek ve temennileriniz ve desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Ah keşke elektirik gelse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm dostlara sevgiler saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2008
|
Buralar uğramayalı ne güzel şeyler olmuş. Sayın Bahtiyar; Eviniz hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah ailecek sefasını sürersiniz. Necla Abla'nın dediği gibi bir veranda ve Nurcan Hanım'ın belirttiği gibi bir sarmaşık çok iyi giderdi. Kısmet olursa güze dğru size sarılıcı tırmanıcı bir şeyler gönderebilirim. Elinize emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili Selim-i Ahir ve sevgili acemifüsun; Çok teşekkür ederim.Dediğiniz gibi aklımdan evin etrafını çiçeklik olarak düzenlemek geçiyor. Bağ evini saracak sarmaşıklar ve hoş kokulu çiçekler,Sanırım yavaş yavaş bağın içine gireceğiz ![]() Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Saygılar sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Sayın Bahtiyar 02 bağ eviniz hayırlı olsun.Dösların dediği gibi varenda çok güzel olur.sarmaşık veya asma sardırsanız oda güzel olur.Sağlıkla ve keyifle nice günler çay içmeniz dileklerimle saygılar sevgiler bizden size. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
eviniz hayırlı olsun af buyurun bende buna benzer av inşaa etmek istiyorum temelden bu hale kadar ustalık dahil kaç liraya maal oldu teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Bahtiyar kardeşim sizi gayretlerinizden dolayı kutluyorum evi güle güle kullanın bundan sonra daha bir keyifele çalışacaksınız,malatyalı bir ağabeyiniz olarak seneye memleketime gitmek kısmet olursa mutlaka sizi tebrik etmeye yanınıza geleceğim,daha önce bahsettiğim su hakkındaki tavsiyelerimi mutlaka göz önünde bulundurun Allah dizlerinize derman kollarınıza kuvvet versin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|