agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni2838Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-06-2011, 19:11   #1021
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Evet doğru. Ben de bunu karşılık beklemeden yapıyorum zaten. Ama böyle bir diyalog oluşuyor zamanla. Sonra da eğlenceli bir oyun gibi devam ediyor. Herkes çok mutlu. Zamanını kimse bilmeden hoş süprizler. Hatta ben bile bilmiyorum bazen aniden coşuyorum.

Ben de bahçeye fide haline getirdiğim latinleri diktim. benimkiler pek büyümedi. Ölmediler de sadece bir tanesi daha çok küçük olmasına rağmen çiçek açmış. Sizin latinler bayağı büyümüş. maaşallah...

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-06-2011, 19:14   #1022
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Mor clematisler de yaristaki yerlerini aldilar.

Eklenen Resimler

YeniGine beğendi.
ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-06-2011, 19:17   #1023
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Tek kök clematis, üc kök hanimelinin boyunu gecti.

Eklenen Resimler

YeniGine beğendi.
Eski 05-06-2011, 19:20   #1024
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Biliyorum güllerimden biktiniz ama ne yapayim cok seviyorum, paylasmadan duramiyorum.

Eklenen Resimler

YeniGine ve sevgihoca beğendi.
Eski 05-06-2011, 19:23   #1025
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Güller... Bir de kokusunu gönderebilsem...

Eklenen Resimler

YeniGine ve milaca2010 beğendi.
Eski 05-06-2011, 19:25   #1026
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Cemocugum aciyorlar kendini hazirla...

Eklenen Resimler

Eski 05-06-2011, 19:28   #1027
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Derenin kenarindaki beyaz deutzia acti. Komsunun gecen yil dibinden budadigi pembede hareket yok.
Mis kokulu mürverleri eklemeden olmaz, alinmasin zavallilar. Bu da gecen yil ekip bu yil unuttugum hercai. Kendin kendine acayim bari demis.

Eklenen Resimler

YeniGine beğendi.
Eski 05-06-2011, 19:30   #1028
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Iyi gelisiyor diye diye clematis armandii`ye nazar degdirdim. Üst yapraklari günes yanigi gibi kahverengi olunca cogunu budadim. Umarim düzelir.

Eklenen Resimler

Eski 05-06-2011, 19:33   #1029
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı Mesajı Göster
Evet doğru. Ben de bunu karşılık beklemeden yapıyorum zaten. Ama böyle bir diyalog oluşuyor zamanla. Sonra da eğlenceli bir oyun gibi devam ediyor. Herkes çok mutlu. Zamanını kimse bilmeden hoş süprizler. Hatta ben bile bilmiyorum bazen aniden coşuyorum.

Ben de bahçeye fide haline getirdiğim latinleri diktim. benimkiler pek büyümedi. Ölmediler de sadece bir tanesi daha çok küçük olmasına rağmen çiçek açmış. Sizin latinler bayağı büyümüş. maaşallah...
Latinlere hic bir sey olmaz. Yapraklari ve cicekleri gectikce budarsaniz daha cok gelisir. Yeterince tohumluk birakmayi da unutmayin. Benim turuncu ve sarilar yillardir bahceden topladigim tohumlardan yetisiyor.

Eski 05-06-2011, 19:38   #1030
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Bu arada komsu paylasimindan bahsederken gecenlerde bakla tohumu verdigim komsum Hirvatistan`dan getirdigi üc adet köklenmis asma celigini hediye etti. Bugün ektik. Ne cesit üzüm oldugunu kendisi de bilmiyor. Tutarsa hepimize sürpriz olacak.

Eski 05-06-2011, 20:02   #1031
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-06-2009
Gülden bıkılırmı
Güller çok güzel elinize sağlık

cetasule Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-06-2011, 20:07   #1032
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cetasule Mesajı Göster
Gülden bıkılırmı
Güller çok güzel elinize sağlık
Cok tesekkür ederim sevgili cetasule. Bazen bana cok resimliyorum hep birbirinin tekrari oluyor gibi geliyor. Cektiklerimin cogunu eklemiyorum zaten iclerinden gözüme en hos görünenleri seciyorum.

Eski 05-06-2011, 20:28   #1033
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2009
Galeri: 14
Sevgili çiçeksever70, gülleriniz sürekli fotoğraf çekip yüklemeye değer güzellikte, clematis harika, elleriniz dert görmesin sevgiler.

Satı Uğurtan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-06-2011, 20:32   #1034
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 Mesajı Göster
Cemocugum aciyorlar kendini hazirla...
Bu sayfa, tüm yorgunluğumu aldı canım
Gülleri eklemeye devam et, çok güzel renkleri.
Güllerin ve ortancaların delirtecek beni az kaldı) Benim nazlı ortancalarım yeni yeni tomurcuk yapmaya başladı.

Bu arada, saksılar gözümden kaçmadı

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-06-2011, 20:34   #1035
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan Mesajı Göster
Sevgili çiçeksever70, gülleriniz sürekli fotoğraf çekip yüklemeye değer güzellikte, clematis harika, elleriniz dert görmesin sevgiler.
Cok tesekkür ederim Sati hanim. Bizler böyle birbirimizin bahcelerin hayran bir sezon gecirecegiz herhalde. Agaclar net. te cok cok güzel bahceler var herkesin birbirinden birseyler ögrenmesi, yasanilan gercek deneyimleri paylasmasi sitemizin en sevdigim yönü.Sevgiler.

Eski 05-06-2011, 20:37   #1036
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
Bu sayfa, tüm yorgunluğumu aldı canım
Gülleri eklemeye devam et, çok güzel renkleri.
Güllerin ve ortancaların delirtecek beni az kaldı) Benim nazlı ortancalarım yeni yeni tomurcuk yapmaya başladı.

Bu arada, saksılar gözümden kaçmadı
Keske güller ve ortancalar tohumdan yetisebilseydi bol bol gönderirdim. Aslinda senin bahcende ortancanin rahat yetismesi lâzim. Saksilar daginik anlaminda mi söyledin, bu yil bir türlü düzene sokamadim o kadar cok cimlenen tohum oldu ki... Cogunu bahceye aktardigim halde halâ coklar.

Eski 05-06-2011, 20:54   #1037
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Saksılardan kurtuluş yok bize. Bahceye rağmen hala saksılarda debeleniyoruz) O anlamda söyledim canım.
Benim ortancaların keyfi iyi ama, çiçek açamadılar hala..Dünden beri yaz geldi bize. Yakındır açmaları.
Diplerini kazmam lazım ot olmuş. Ama sıra gelmiyor. Çok yoruldum 2 gündür havuz başında.

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-06-2011, 22:47   #1038
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sevgili Çiçeksever70 ,bugünlerde bahçe işlerinin ağır olanlarını bırakın,derim ben .Ben ilkoğlum da ağır bir daktiloyu kaldırırken,başıma tötü işler açtım.tanrı korusun sizi,hareketli ve çalışkan bir hanımsınız ,bu bahçenizden ve iki küçük oğlunuzdan belli oluyor.etrafımdaki çoğu bayan,bebekle uğraşısını ,çok işlerde kendine kalkan olarak kullanıyor.Size maşaallah diyorum canım.Bahçeniz herzamanki gibi harika ,güllerin kaliteli olduğu resimlerinden hemen anlaşılıyor.İst. da sizin güllerinizin fiyatı ,normal güllerin 2 katı.Clematislerinizde açmış benimkilerde İst. da tomurcuktaydı,bırakıp yazlığa geldim,aynı renk bende o rengi çok severim. Ellerine gönlüne sağlık,bebeğin cinsiyetini bilmiyorum ama inşallah kızın olur .Tanrıya emanet ol canım.Bütün kolaylıklar seninle olsun.selam ve sevgiler.

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-06-2011, 23:08   #1039
Ağaç Dostu

zenfree's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Galeri: 341
Güller harika görünüyorlar.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-06-2011, 06:35   #1040
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sevgili Çiçeksever70 ,bugünlerde bahçe işlerinin ağır olanlarını bırakın,derim ben .Ben ilkoğlum da ağır bir daktiloyu kaldırırken,başıma tötü işler açtım.tanrı korusun sizi,hareketli ve çalışkan bir hanımsınız ,bu bahçenizden ve iki küçük oğlunuzdan belli oluyor.etrafımdaki çoğu bayan,bebekle uğraşısını ,çok işlerde kendine kalkan olarak kullanıyor.Size maşaallah diyorum canım.Bahçeniz herzamanki gibi harika ,güllerin kaliteli olduğu resimlerinden hemen anlaşılıyor.İst. da sizin güllerinizin fiyatı ,normal güllerin 2 katı.Clematislerinizde açmış benimkilerde İst. da tomurcuktaydı,bırakıp yazlığa geldim,aynı renk bende o rengi çok severim. Ellerine gönlüne sağlık,bebeğin cinsiyetini bilmiyorum ama inşallah kızın olur .Tanrıya emanet ol canım.Bütün kolaylıklar seninle olsun.selam ve sevgiler.
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim berrin hanim. Artik gercekten dikkat ede ede, molalari siklastirarak calismaya gayret ediyorum. Tek isim de bahsettiginiz gibi bahce degil cünkü. Ben cocuklarimi engel olarak hic görmedim, 12 yillik cok yogun bir calisma hayatinin ardindan isteyerek aile düzenim icin sakin bir hayati sectim o kadar yildan sonra anaokulu ögretmenligi okudum. Mart`a kadar yuvada ve evde cocuklarla calistim anlayacaginiz ancak hamileligim ilerledikce zor oldu ve simdilik ara verdim.
Güllerimiz dünyaca ünlü David Austin güllerinden. Biz de Ingiltere`den getirttik. Bir tanesi en az 20 euro. O yüzden gözümüz gibi bakiyoruz. Her problemde de firmaya danisabiliyoruz cok sükür. Incelemek isterseniz diye linki gönderiyorum. Sevgiler.

http://www.davidaustinroses.com/english/SlipGate.asp

Eski 06-06-2011, 06:36   #1041
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zenfree Mesajı Göster
Güller harika görünüyorlar.
Cok tesekkür ederim sevgili zenfree. Yakinda duraklama dönemine girseler de sonbahara kadar tek tük acarlar. Simdi ortancalarimin bekleyisi icindeyim.

Eski 06-06-2011, 07:53   #1042
Ağaç Dostu

Periş's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Sevgili ciceksever güller çok güzel bayıldım duruşunda bile bir asalet var clematis coşmuş maşallah sevgili Berrine katılıyorum kendinizi fazla yormamanız lazım artık herşey çok güzel ellerinize saglık

Periş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-06-2011, 08:28   #1043
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Periş Mesajı Göster
Sevgili ciceksever güller çok güzel bayıldım duruşunda bile bir asalet var clematis coşmuş maşallah sevgili Berrine katılıyorum kendinizi fazla yormamanız lazım artık herşey çok güzel ellerinize saglık
Ah sevgili Peris keske bir sey yapmadan oturabilmem mümkün olsa... Bir haftadir yagmur var otlar yine uzadi. Bir otlara bir eve bakiyorum nerden baslasam diye. Pazartesi malum evlerde telas günü. Haftasonundan savas alani gibi cikiyoruz. Herhalde bir iki parti daha akülü makasimla rötus yapmam gerekecek bircok bitkiyi cünkü esim cim bicme makinesi ve motorlu tirpanla ise giristi mi kurban gidecek minik fidanlarimi düsünmek bile istemiyorum. Gecen hafta celikten yetistirdigim ve bir yildir gözünün icine baktigim filbahri fidanini biciverdi. Gerci kökü duruyor ama yeniden boy atip ciceklenmesi birkac yili bulur. Önümüzdeki yil insallah cicek bahcesi kismini kendim idare edebilecegim böylece icim de rahat olacak. O meyve bahcesini bicsin yeter. Sevgili Cemo halimden anlar. Kötü amacla yapmiyorlar tabii ki ama bizim kadar detayci da degiller. Canlari sagolsun ne yapalim.

Eski 06-06-2011, 12:32   #1044
Ağaç Dostu

fatmadundar's Avatar

Giriş Tarihi: 16-08-2007
Galeri: 82
Sevgili Çiçekver70, bahçenizde herşey o kadar taze, diri ve güzel görünüyor ki, ellerine sağlık. Hepsi çok güzel ve bakımlı. Özellikle gülleriniz çok asil. Paylaşmaya devam edin lütfen. Kokularını duymuş kadar oluyoruz merak etmeyin.
Doya doya huzurla tadını çıkarmaya bakın.

fatmadundar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-06-2011, 06:46   #1045
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fatmadundar Mesajı Göster
Sevgili Çiçekver70, bahçenizde herşey o kadar taze, diri ve güzel görünüyor ki, ellerine sağlık. Hepsi çok güzel ve bakımlı. Özellikle gülleriniz çok asil. Paylaşmaya devam edin lütfen. Kokularını duymuş kadar oluyoruz merak etmeyin.
Doya doya huzurla tadını çıkarmaya bakın.
Cok tesekkür ederim Fatma hanim.

Eski 07-06-2011, 12:25   #1046
Ağaç Dostu

sabah's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Galeri: 11
Bilginize...

Name:  avus.gif
Views: 466
Size:  8.6 KBName:  avus2.gif
Views: 419
Size:  1.8 KB
Kaynak: http://www.gardenweb.com/

sabah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-06-2011, 14:19   #1047
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sabah Mesajı Göster
Tesekkür ederim sevgili sabah. Haritada 6 olarak geciyor ancak Avusturya`nin her eyaletinde farkli bir iklim var. Ben geneli baz alip 6 yazayim o zaman.

Eski 07-06-2011, 18:00   #1048
Ağaç Dostu

Fatoş's Avatar

Giriş Tarihi: 19-12-2009
Galeri: 120
Güller clematisler harika olmuş, yine de kendine dikkat etmeni, artık dinlenmen gerektiğini düşünüyorum canım, bende doğum sırasında bu hareketliliğimden dolayı hem ben hem bebeğim çok çektik. Hayırlısıyla bebeğinini kucağınına almana az kaldı. Sevgilerimle.

Fatoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-06-2011, 19:09   #1049
Ağaç Dostu

Zeytinci's Avatar

Giriş Tarihi: 24-12-2008
Çiçeksever70,

Katmerli gülleriniz muhteşem. Bir o kadar da sağlıklı. Onlara iyi baktığınız belli oluyor.
Clematisler de öyle. Kokulu olanları var mı?
Ellerinize sağlık.

Zeytinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-06-2011, 06:42   #1050
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş Mesajı Göster
Güller clematisler harika olmuş, yine de kendine dikkat etmeni, artık dinlenmen gerektiğini düşünüyorum canım, bende doğum sırasında bu hareketliliğimden dolayı hem ben hem bebeğim çok çektik. Hayırlısıyla bebeğinini kucağınına almana az kaldı. Sevgilerimle.
Tesekkür ederim Fatos hanim, elimden geldigi kadar dinleniyorum. Bu son haftalarda bir de basima nezle ve öksürük musallat oldu. Mecburen bahce islerine ara verdim.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025