![]() |
|
![]() |
#1021 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Evet doğru. Ben de bunu karşılık beklemeden yapıyorum zaten. Ama böyle bir diyalog oluşuyor zamanla. Sonra da eğlenceli bir oyun gibi devam ediyor. Herkes çok mutlu. Zamanını kimse bilmeden hoş süprizler. Hatta ben bile bilmiyorum bazen aniden coşuyorum. Ben de bahçeye fide haline getirdiğim latinleri diktim. benimkiler pek büyümedi. Ölmediler de sadece bir tanesi daha çok küçük olmasına rağmen çiçek açmış. Sizin latinler bayağı büyümüş. maaşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Mor clematisler de yaristaki yerlerini aldilar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Ağaç Dostu
|
Tek kök clematis, üc kök hanimelinin boyunu gecti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Ağaç Dostu
|
Biliyorum güllerimden biktiniz ama ne yapayim cok seviyorum, paylasmadan duramiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Ağaç Dostu
|
Güller... Bir de kokusunu gönderebilsem... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Ağaç Dostu
|
Cemocugum aciyorlar kendini hazirla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Ağaç Dostu
|
Derenin kenarindaki beyaz deutzia acti. Komsunun gecen yil dibinden budadigi pembede hareket yok. Mis kokulu mürverleri eklemeden olmaz, alinmasin zavallilar. Bu da gecen yil ekip bu yil unuttugum hercai. Kendin kendine acayim bari demis. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Ağaç Dostu
|
Iyi gelisiyor diye diye clematis armandii`ye nazar degdirdim. Üst yapraklari günes yanigi gibi kahverengi olunca cogunu budadim. Umarim düzelir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada komsu paylasimindan bahsederken gecenlerde bakla tohumu verdigim komsum Hirvatistan`dan getirdigi üc adet köklenmis asma celigini hediye etti. Bugün ektik. Ne cesit üzüm oldugunu kendisi de bilmiyor. Tutarsa hepimize sürpriz olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
Gülden bıkılırmı Güller çok güzel elinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim sevgili cetasule. Bazen bana cok resimliyorum hep birbirinin tekrari oluyor gibi geliyor. Cektiklerimin cogunu eklemiyorum zaten iclerinden gözüme en hos görünenleri seciyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Ağaç Dostu
|
Bu sayfa, tüm yorgunluğumu aldı canım ![]() Gülleri eklemeye devam et, çok güzel renkleri. Güllerin ve ortancaların delirtecek beni az kaldı ![]() Bu arada, saksılar gözümden kaçmadı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim Sati hanim. Bizler böyle birbirimizin bahcelerin hayran bir sezon gecirecegiz herhalde. Agaclar net. te cok cok güzel bahceler var herkesin birbirinden birseyler ögrenmesi, yasanilan gercek deneyimleri paylasmasi sitemizin en sevdigim yönü.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Ağaç Dostu
|
Keske güller ve ortancalar tohumdan yetisebilseydi bol bol gönderirdim. Aslinda senin bahcende ortancanin rahat yetismesi lâzim. Saksilar daginik anlaminda mi söyledin, bu yil bir türlü düzene sokamadim o kadar cok cimlenen tohum oldu ki... Cogunu bahceye aktardigim halde halâ coklar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Ağaç Dostu
|
Saksılardan kurtuluş yok bize. Bahceye rağmen hala saksılarda debeleniyoruz ![]() Benim ortancaların keyfi iyi ama, çiçek açamadılar hala..Dünden beri yaz geldi bize. Yakındır açmaları. Diplerini kazmam lazım ot olmuş. Ama sıra gelmiyor. Çok yoruldum 2 gündür havuz başında. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Çiçeksever70 ,bugünlerde bahçe işlerinin ağır olanlarını bırakın,derim ben .Ben ilkoğlum da ağır bir daktiloyu kaldırırken,başıma tötü işler açtım.tanrı korusun sizi,hareketli ve çalışkan bir hanımsınız ,bu bahçenizden ve iki küçük oğlunuzdan belli oluyor.etrafımdaki çoğu bayan,bebekle uğraşısını ,çok işlerde kendine kalkan olarak kullanıyor.Size maşaallah diyorum canım.Bahçeniz herzamanki gibi harika ,güllerin kaliteli olduğu resimlerinden hemen anlaşılıyor.İst. da sizin güllerinizin fiyatı ,normal güllerin 2 katı.Clematislerinizde açmış benimkilerde İst. da tomurcuktaydı,bırakıp yazlığa geldim,aynı renk bende o rengi çok severim. Ellerine gönlüne sağlık,bebeğin cinsiyetini bilmiyorum ama inşallah kızın olur .Tanrıya emanet ol canım.Bütün kolaylıklar seninle olsun.selam ve sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güllerimiz dünyaca ünlü David Austin güllerinden. Biz de Ingiltere`den getirttik. Bir tanesi en az 20 euro. O yüzden gözümüz gibi bakiyoruz. Her problemde de firmaya danisabiliyoruz cok sükür. Incelemek isterseniz diye linki gönderiyorum. Sevgiler. http://www.davidaustinroses.com/english/SlipGate.asp |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim sevgili zenfree. Yakinda duraklama dönemine girseler de sonbahara kadar tek tük acarlar. Simdi ortancalarimin bekleyisi icindeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili ciceksever güller çok güzel bayıldım duruşunda bile bir asalet var clematis coşmuş maşallah sevgili Berrine katılıyorum kendinizi fazla yormamanız lazım artık herşey çok güzel ellerinize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Ağaç Dostu
|
Ah sevgili Peris keske bir sey yapmadan oturabilmem mümkün olsa... Bir haftadir yagmur var otlar yine uzadi. Bir otlara bir eve bakiyorum nerden baslasam diye. Pazartesi malum evlerde telas günü. Haftasonundan savas alani gibi cikiyoruz. Herhalde bir iki parti daha akülü makasimla rötus yapmam gerekecek bircok bitkiyi cünkü esim cim bicme makinesi ve motorlu tirpanla ise giristi mi kurban gidecek minik fidanlarimi düsünmek bile istemiyorum. Gecen hafta celikten yetistirdigim ve bir yildir gözünün icine baktigim filbahri fidanini biciverdi. Gerci kökü duruyor ama yeniden boy atip ciceklenmesi birkac yili bulur. Önümüzdeki yil insallah cicek bahcesi kismini kendim idare edebilecegim böylece icim de rahat olacak. O meyve bahcesini bicsin yeter. Sevgili Cemo halimden anlar. Kötü amacla yapmiyorlar tabii ki ama bizim kadar detayci da degiller. Canlari sagolsun ne yapalim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Çiçekver70, bahçenizde herşey o kadar taze, diri ve güzel görünüyor ki, ellerine sağlık. Hepsi çok güzel ve bakımlı. Özellikle gülleriniz çok asil. Paylaşmaya devam edin lütfen. Kokularını duymuş kadar oluyoruz merak etmeyin. Doya doya huzurla tadını çıkarmaya bakın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Ağaç Dostu
|
Güller clematisler harika olmuş, yine de kendine dikkat etmeni, artık dinlenmen gerektiğini düşünüyorum canım, bende doğum sırasında bu hareketliliğimden dolayı hem ben hem bebeğim çok çektik. Hayırlısıyla bebeğinini kucağınına almana az kaldı. Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2008
|
Çiçeksever70, Katmerli gülleriniz muhteşem. Bir o kadar da sağlıklı. Onlara iyi baktığınız belli oluyor. Clematisler de öyle. Kokulu olanları var mı? Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim Fatos hanim, elimden geldigi kadar dinleniyorum. Bu son haftalarda bir de basima nezle ve öksürük musallat oldu. Mecburen bahce islerine ara verdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|