View Single Post
Eski 06-06-2011, 06:35   #1040
ciceksever70
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sevgili Çiçeksever70 ,bugünlerde bahçe işlerinin ağır olanlarını bırakın,derim ben .Ben ilkoğlum da ağır bir daktiloyu kaldırırken,başıma tötü işler açtım.tanrı korusun sizi,hareketli ve çalışkan bir hanımsınız ,bu bahçenizden ve iki küçük oğlunuzdan belli oluyor.etrafımdaki çoğu bayan,bebekle uğraşısını ,çok işlerde kendine kalkan olarak kullanıyor.Size maşaallah diyorum canım.Bahçeniz herzamanki gibi harika ,güllerin kaliteli olduğu resimlerinden hemen anlaşılıyor.İst. da sizin güllerinizin fiyatı ,normal güllerin 2 katı.Clematislerinizde açmış benimkilerde İst. da tomurcuktaydı,bırakıp yazlığa geldim,aynı renk bende o rengi çok severim. Ellerine gönlüne sağlık,bebeğin cinsiyetini bilmiyorum ama inşallah kızın olur .Tanrıya emanet ol canım.Bütün kolaylıklar seninle olsun.selam ve sevgiler.
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim berrin hanim. Artik gercekten dikkat ede ede, molalari siklastirarak calismaya gayret ediyorum. Tek isim de bahsettiginiz gibi bahce degil cünkü. Ben cocuklarimi engel olarak hic görmedim, 12 yillik cok yogun bir calisma hayatinin ardindan isteyerek aile düzenim icin sakin bir hayati sectim o kadar yildan sonra anaokulu ögretmenligi okudum. Mart`a kadar yuvada ve evde cocuklarla calistim anlayacaginiz ancak hamileligim ilerledikce zor oldu ve simdilik ara verdim.
Güllerimiz dünyaca ünlü David Austin güllerinden. Biz de Ingiltere`den getirttik. Bir tanesi en az 20 euro. O yüzden gözümüz gibi bakiyoruz. Her problemde de firmaya danisabiliyoruz cok sükür. Incelemek isterseniz diye linki gönderiyorum. Sevgiler.

http://www.davidaustinroses.com/english/SlipGate.asp

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön