View Single Post
Eski 06-06-2011, 08:28   #1043
ciceksever70
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Periş Mesajı Göster
Sevgili ciceksever güller çok güzel bayıldım duruşunda bile bir asalet var clematis coşmuş maşallah sevgili Berrine katılıyorum kendinizi fazla yormamanız lazım artık herşey çok güzel ellerinize saglık
Ah sevgili Peris keske bir sey yapmadan oturabilmem mümkün olsa... Bir haftadir yagmur var otlar yine uzadi. Bir otlara bir eve bakiyorum nerden baslasam diye. Pazartesi malum evlerde telas günü. Haftasonundan savas alani gibi cikiyoruz. Herhalde bir iki parti daha akülü makasimla rötus yapmam gerekecek bircok bitkiyi cünkü esim cim bicme makinesi ve motorlu tirpanla ise giristi mi kurban gidecek minik fidanlarimi düsünmek bile istemiyorum. Gecen hafta celikten yetistirdigim ve bir yildir gözünün icine baktigim filbahri fidanini biciverdi. Gerci kökü duruyor ama yeniden boy atip ciceklenmesi birkac yili bulur. Önümüzdeki yil insallah cicek bahcesi kismini kendim idare edebilecegim böylece icim de rahat olacak. O meyve bahcesini bicsin yeter. Sevgili Cemo halimden anlar. Kötü amacla yapmiyorlar tabii ki ama bizim kadar detayci da degiller. Canlari sagolsun ne yapalim.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön