![]() |
|
![]() |
#391 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Bunlarda çicek tohumlar ve domates salatalık tohumları. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Ağaç Dostu
|
Siteden alınan küpeler bakalım ,nasıl açacaklar. datura ve rezene fideleri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Ağaç Dostu
|
Davetsiz misafir.Gündüz gündüz yarasa.Belli ki çatıda yuva yaptı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
|
Seradan aldığım küpe çiceği sanki balerin küpeye benziyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sevim K. Çok teşekkür ederim.Dört gözle yazı bekliyorum.Daha ekecek çiceklerim var ama bir türlü yer hazırlayıpta dikemedim. Sayın Orhan bey iltifatlarınız için teşekkür ederim.imkanlar elverdiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Fikret bey; iris'lerin rengi gerçekten çok güzel ,yaz boyu açmalarını isterdim. Geçen yıl ,aynı firmanın aynı renkler de flox ve dalyaların dan almıştım.Beyaz dalya bordo renkte açtı ![]() Bakalım size de süpriz yapacaklar mı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sayın fikreteren, elerine salik hepiside salıklı küpelerde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Sayın Fikreteren bahçenize yaz gelmiş çiçekleriniz çok güzel.Tohumdan yeşişenlerde eminim çok güzel olucak hayranlıkla izliyorum(küpelinize bayıldım). |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür edrim sayın Nurcanaybay. İnşallah beni yanılıtmazlar.seçerek aldım. Sevim 4 teşekkürler. sizde bayağı bir çicek aldınız.Resimlerini bekliyoruz. Sayın Dağçiği tohumları bu sene erken diktim.Bahara ancak olurlar diye ama hata yapmışım.Boyları sırık gibi oldu güneşi görmediler,bayağı fire verdim.Ölen ölür kalan sağlar bizimdir. Güzel duygularınız için teşekkür ederim Zafer bey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Ağaç Dostu
|
Yazlıktan en son görüntüler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Ağaç Dostu
|
Laleler,düğün çiceği (saksıda daha bir güzel açtı),Frezya ve kendiliğinden çıkan çörek otları.( değişik renkleri var diye aldığım paketi daha dikmedim.İstiyorum ki diğer renkleri de açsın) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Ağaç Dostu
|
Laleler devam.yanlız hepsi bu sene aynı renk açtı.Halbuki değişik renkler çoktu.Acaba verdiğim çicek açtıran gübresinden mi oldu .Kaliforniya lalesi bunuda diğer renkleri açmadı.Gazenyalar yeni açmaya başladı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Ağaç Dostu
|
Japon elması her sene gibi bu senede aılara ev sahipliği bizlere ise nefis bir koku ve görüntü sundu. Sarı yoncayı ilk defa gördüm herhalde kırdan aldığım çiceklerin içinde geldi.Onunla o kadar mutlu oldum ki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Ağaç Dostu
|
Sayın fikreteren, deyim yerindeyse gözlerim bayram etti, bu yıl üye'lerin balkon ve bahçeleri çok güzel ve renkli olacak. Japon ayvanız çok güzel. Sanıyorum meyvesi yeniyormuş, hiç denediniz mi? Sağlıkla keyfini sürün. Elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Ağaç Dostu
|
Rengarenk, içim açıldı fotoğraflarınızı görünce. Lalelerin aynı renk açması isabet olmuş bence, şahane görünüyorlar. ![]() Sizin Hazeranlar da Adalet Hanım'dan mı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sayın Fikreteren baharın rengarenk görüntüsü sizin bahçeye de ulaşmış ne kadar güzel doya doya tadını çıkarın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Özbey teşekürler.Japon elmasının meyvası yeniyor.biraz ekşi.Hanıma reçelini yaptırdım.Fena olmadı. sayın satıuğurtan ve günebakan teşekkürler. Sayın Limon,teşekkür ederim.Adalet hanım çicek veya tohumu almadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fikret Bahar yüzünü göstermiş bahcende. Kır çiçeklerine bayıldım. Bugün ormana keşfe cıktım ne kadar güzel kekikler ve kır ciçekleri vardı. ( Yan arazimdeki çiçekleri resimledim sana imrenip ![]() Bu yaz doyasıya tadını cıkartırsın bahcenin, sağlıkla inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Sayın Fikreteren bahçeniz bir harika,kaktüslerinizin aynından bendede var ama açtıramıyorum sırrını söylermisiniz,beyaz yılbaşınız çok güzel,ben yerini değiştirince tomurcukları döküldüler,nilüfer nereden temin edilir bilgi verirmisiniz,yavru ağzı ıtır çok güzel,eşinizin balkonundaki sardunyaların yanında oda zaten sardunya familyasından,ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Fikreteren, laleler mükemmel açmışlar, şakayıklar da öyle, hepsi de çok canlı ve bakımlılar. Frezyalar, hazeranlar coşmuş iyice, bahçenizi büyük bir keyifle dolaştım, siz de bu güzellikleri syrederken aynı keyifi yaşıyorsunuz mutlaka. Ellerinize sağlık, minik sarı yonca da gerçekten çok hoş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Fatoş ve Adalet yağcı çok teşekkür ederim. Sevgili Cemo bahçeyle uğraşmaktan canımız çıkmış vaziyette.Tadı hangimiz çıkaracak bakalım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Nazlı hilal önce çok teşekkür ederim.Kaktüsler için özel bir bakım yapmıyorum.Güneş bırakıyorum ve toprak çok kuruyunca az bir su veriyorum.Aslında çiceğin yerini değiştirmemek gerikiyor.Hele tomucuktayken asla.Eşim tam bir sardunya hastası.Nereye gitsek değişik bir çicek gördükmü hemen alıyoruz.Oda bakalım nereye kadar.Sardunya ve sakız sardunyaların bir kısmını kışın kaybettik.Çicek açınca hangi renklerin yok olduğu göreceğiz.Nilüferlere gelince sitede satan vardı zannedersem.Ben buradaki çicek serasından almıştım.Sağlıkla kalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Sayın tturt.Bu sıralarda biligsayarda sorun yaşıyorum. O yüzden yeterince resim yükleyemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Sayın fikreteren cam güzeliniz çok minicikken açmış ne hoş, küpelileriniz de sağlıklı görünüyor, ama en dikkat çekici olanlar laleleriniz, çok çok güzeller, bayıldım, ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Hüzün. Solmaya başladılar herhalde 15 gün içinde sökmem gerekecek.Yerleri bellenerek domates ve biber dikmek için hazırlanacak. O yüzden lale ve diğer soğanları sepetlere dikiyorum.Sökümü kolay oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|