![]() |
|
![]() |
#452 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın kiraz a teşekkür ederim.Artık yorulmaya bşaladım herşey saksıda olunca bakım işleride fazla oluyor. o yüzden kimi soğanlı bitkileri artık toprakla buluşturuyorum.Müge yerini sevdi kendisine gölge yapan biri de var.çoğalmaya başladı.Mügeyi bir kaç sene oldu dikeli.Göndemiş olduğunuz hediye de çoştu çok nefis çicekleri var.Çok teşekkür ederim. Düzenleyen fikreteren : 26-05-2010 saat 10:06 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın Nurcanaybay ve Sevim 4 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Limon göndermiş olduğunuz bu güzel çicek için çok teşekkür ederim. Düzenleyen fikreteren : 26-05-2010 saat 10:06 Neden: , |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Ağaç Dostu
|
Bu renkten denk geldiğine çok sevindim, bir de açık Lilası var onun çiçekleri cılız oluyor, bu renk daha güzel. Ben toprağa geçirdim 2 hafta önce, kökten devamlı çoğalan, bakımı kolay bir bitki, Didiscus Caeruleus. Yere geçirirseniz çiçek sapları daha kuvvetli çıkıp desteksiz durabiliyor. Dilerseniz bir destek çubuğuna tuturup dik durmalarını sağlayabilirsiniz. Düzenleyen limon : 27-05-2010 saat 17:25 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Ağaç Dostu
|
Çok ama çok özür dilerim sizin isminiz yerine yanılşlıkla Kiraz hm.yazmışıım.Özelinize mesaj gönderdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Ağaç Dostu
|
Daha henüz istediğim gibi bir bahçe yapamadım.Mevcut çicekler açıyor.Her yazlığa gittiğimde değişik çiceklerin açması beni içok mutlu ediyor.Blkondaki çicek fidelerin hala yerlerinie dikemedim.Bir kısmı bozuldu tabi bu da moralimi haliyle bozuyor.Gözüm aç yine çicek aldım.Ama bu sefer bende olmayan clemantis çiceklerinden 2 ayrı renk aldım .Bakalım becerebilecekmiyim.Bu gidişimde yazlığa arkadaşımı götürdüm onun objektifinden yansıyan resimleri sizinle paylaşmak istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Ağaç Dostu
|
Kaktüsler yeni aldığım petunyalar gazenyalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşım makinasının tarihi bir ay geriden takip ediyormuş .Sevgili limon arkadaşımdan gelen çicek.çörekotu,açan 2 küpe diğerlerini sabırsızlıkla bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Ağaç Dostu
|
Devam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Ağaç Dostu
|
Bodur güller |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
hepsi çok güzeller havuzun etrafındakiler cam güzeli ve hercai mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Hüzün.Evet havuzun kenarındakiler hercai menekşe,cam güzeli ve begonya.Havuza bakmak için çiğniyorlar ama yine diktim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Beyaz bodur karanfilleriniz muhteşem görünüyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Sayın Fikreteren ne kadar güzel çiçekleriniz var şakayıklar kamelyalar ne kadar güzeller,bütün çiçekleriniz ne kadar güzel emeğinize sağlık valla kıskandım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sayın Nazlı hilal ve nazlı 06 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zeki bey göndermiş olduğu tohumlar fide oldu.Yalnız Zeki bey den ricam bitkileri tanımadığım için içerisinde yabancı ot var mı onu seçemedim yardımcı olursa sevinirim. gönderieln tohumlar Eccremecorpus scaber,digitalis purpuea,aconitum carmchaelii,polemonıum caeruleum. Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Ağaç Dostu
|
iris küpe ailesine yeni katılan çicekler.Ayrıca yeni iki adet clemanis aldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Ağaç Dostu
|
Fikret bey merhaba, Bahçenizi baştan sona gezdim. Çok güzel, sağlıklı ve çeşitli bitkileriniz var. Tutkulu ve bilgili bir bitki koleksiyoncusu ile tanışmış olmaktan çok memnun oldum. Sizi gönülden kutluyorum. Bahçemden beğeneceğiniz bitkilerden veya tohumlarından, eğer mümkünse, örnekler göndermekten mutlu olurum. Anladım ki elinize geçen bitki ve tohumları en iyi şekilde bakıp değerlendiriyorsunuz. Gözüm arkalarında kalmayacak. Sağlıklı, huzurlu, mutlu günler dilerim. Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eccremecarpus scaber: ![]() Digitalis purpurea: ![]() Polemonium caeruleum: ![]() Bu bir aster cinsine benziyor: ![]() Bu ise sanki bir ballı baba türü: ![]() Biraz daha büyümelerini bekleyip öyle karar verelim. Selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Ağaç Dostu
|
Zeki bey değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim. En sondaki çicekten ben şüphelenmiştim.Bir çeşit ot .yinede size sormadan koparmak istemedim.Bahçenizdeki bitki ve çiceklerden almak benim için büyük bir zevk.Bahçemde gelen çiceklere kendi adlarının yanınıda gönderen kişilerin isimlerini de veriyorum.Teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Sevgili Fikret Ağabeyciğim harika görüntüler sergilemişsiniz bize gazanyalar , küpeliler beyaz karanfiller hepsi ama hepsi çok güzeller. Çöreotu gerçekten bildiğimiz hani poğaçaların üzerine serptiğimiz onlardanmı çıkıyor. Ne güzel çiçek açıyorlarmış böyle , muhteşem .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim finduk 52 daha güzellleri sizin olsun. Evet çörekotu bu.Kavurup kullandık. Bu sene 4 renk oldu.Mavi,beyaz.pembe ve açık mavi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sevim k. Kaktüslere karşı pek ilgim yok ama arkadaşım hediyesi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Ağaç Dostu
|
Sevim hanım üzülmeyin .Benimkiler balkonda güneş altında.Kapıdan çıkınca ilk onları görüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Ağaç Dostu
|
Ağaçlarda bitlerle karıncalar arasında organik bir bağ var.Bitlerin bıraktığı artıkları karıncalar yiyor.Dolayısıyla bitleride diğer hayvanlardan korumuş oluyorlar.Yabancı bir kanalda gördüm ağaç gövdesine yapıştırıcı koyuyorlar karıncaların ağaca çıkmasını engelliyorlar.Bende bunu şeffat koli bandı ile yaptım.İlişklerini kesmiş oldum sıra gözlemde.Yalnız yağmur yağınca özelliği gitti.tekrar koli bandını yeniledim.Bakalım bitlerin durumu ne olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2009
|
Merhabalar Fikret bey, Umarım bugünkü şiddetli karayelde bitkileriniz hasar almamıştır.Yazlığınızın yerini mesajla bildirirseniz yakın bir zamanda uğramayı düşünüyorum, tabi sizin için bir sakıncası yoksa. Bahçeniz herzaman olduğu gibi yine çok güzel ellerinize sağlık. Mavi renkli çörekotu çok güzel görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|