![]() |
|
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
Etraf şenlenmiş bile, daha ne olsun, sayın Fikreteren, siz de çeşitli çiçekleri seviyorsunuz ama çok çeşit olunca bakımı zor oluyor, ben de öyleyim de ondan biliyorum. Kartopunuz süper, ixia açmış, benimki daha çimlenmedi bile, ya o Hanım'ın sardunyaları, iyi ki sardunya diye bir çiçek var yoksa ne yapardık, ellerinize sağlık, süper güzel olmuş her şey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Güllerim ve çalı fırçası açmışlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Fide olarak diktiğim Daturaları her seferinde farklı boyda görüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda ceylangözleri ve lilium |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Vildan Sönmez |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Güllerin olduğu bölüm de nefiss |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Teşekküler Sayın Koyu Yeşil nasıl olsa size karanfil göndereceğim.Beğendiğin Ceylangözü varsa onuda eklerim. Sizede teşekkürler Sayın Nurcanaybay. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
Minyatür güllerim ve sardunyalar.saksıda fazla yer tutunca bahçeye nakletmek durumunda kaldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
Gelip geçenin dal istediği mis gibi kokan gülüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın kiraz. Sizde sağlıkla bahçenizde keyf sürün |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Bahçe kapılarının girişindeki en sevdiğim görüntü, ben de sevgili Limon gibi merak ettim, kaç yılda bu hale geldi? Güller geçtiğinde acem borusu hazır olacaktır, biri diğerini takip eden bitkileri seviyorum, bahçenin canlılığı hiç bitmiyor, ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler arkadaşlar.O gülü oraya dikeli 10 seneden fazla bir zaman oldu.Yalnız ben ona gübre vermedim. Eğer sizler iyi bakarsanız kısa zamanda bu hale gelir. Bu gülümü bende çok seviyorum.kokusuna hayranım.Gül mevsimi geçinde acem borusu açıyor.yazı boş geçirmiyorlar.acem borusu çok arsız beton altından bile çıkıyor.Baş edemiyorum.Sizlerin bahçelerinizde çok güzel kendi bahçemmiş gibi geziyorum.İyi bu site varmış.Hazırlayanları elleri dert görmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2009
|
Merhaba, Bahçenize gerçekten hayran kaldım.Emeğinize ve yüreğinize sağlık Sn.Fikreteren.Böyle bahçeleri gördükçe hem seviniyorum hem hüzünleniyorum.Apartman dairesinde yaşamak beni kahrediyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
Ben hepinizin bahçelerine hayran kaldım.. bahçeciliğe sıfırdan başlıyorum ufak tefek ağaçlar çiçekler var ama burada gördüğüm çiçekler hayatımda hiç görmediğim bunları nereden bulabilirim ki ben ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
Sayın MAVİPERİ,çok teşekkür ediyorum.İnşallah Allah sizede nasip eder.yıllar önce bizde sizin gibiydik.Arabası olana bile imrenirdik.Çok şükür hepsi oldu. sAYIN Lithi-um hangi çicekler bilimiyorum ama tohumu olanlar varsa sonbaharda tohum alınca gönderbilirim.Diğerlerinide bakarız. Çiceğiniz göndermeden unutmazsan bir çelik iliştiririm. Teşekkürler Sayın Gilan çok sağolun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-06-2009
|
Sn Fikreteren bahçeniz çok güzel beğenerek izledim .Benim sormak istediğim ilk resimlerde görünen söğüt ağacını sizmi diktiniz ve ağaç kaç senede o boya geldi .Şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ediyorum sayın fikreteren. Üzülerek söylüyorum ![]() Ağustosta askere gidiyorum siz benim için biriktirin. Geldiğimde çeliklerimi,tohumlarımı isterim. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Sayın CEM 1 ,evet söğüt ağacını ben diktim.10 senesi var.ama arsız çabuk büyüyor. Sayın Lithi-um hayırlı teskereler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2009
|
Nefis bir bahçe olmuş sayın fikreteren ellerinize sağlık.Kopya çekmek serbest degil mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Eyakut. Tabiiki yerindede görebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Bahceniz cok güzel Sn. Fikreteren ancak ben en cok sardunyalari bedendim. Sebebi ise sardunya burada ne yazik ki sezonluk cicek kisi cikaramiyor. Ben Türkiye`deyken sardunyalarim cam güzellerim yillarca bahcemi, pencere pervazlarimi süslemislerdi. Ilk zaman cok garibime gitti kisa girerken canim sardunyalari atmak hatta inatla kisin yasatmayi denedim ama nafile. Kapinizin üzerini süsleyen gülünüz de bir harika. Bahcesi bakimli olunca insan evine gelirken mutluluk duyuyor degil mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sayın Çiceksever, Evet sardunyalar evlerin ve bahçenin vazgeçilmez çicekleri.Yazın dışarıya kışın ise içeriye alıyorum hatta küçük bir sera yaptım.Onları kışın seraya ,sığmayanları ise evin içine alıyorum. Allahtan eşimde çicek seviyorda sorun olmuyor.(Genelde sardunyalar ona ait) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|