![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu fotoğraftaki meyvemsi şey yukarıda resim linkini verdiğim , benim adını bahar dalı olarak bildiğim bitkiye ait. Cevizden biraz büyük bir meyvemsi şey vardı bu hafta üzerinde. İlk kez görüyorum . Meyvesi mi acaba. ? ![]() Bu minik güzellik çimlerin içinde idi. ![]() Menekşe fideleri yerlerine dikildi. ![]() Tüm renkler çok güzeldi ama ben buna bayıldım. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Limon yemeyi sevenler bu meyveyi de sever çünkü limondan da ekşidır. Benim çok sevdiğim bir meyvedir.Ekşiyi seviyorsanız,yaşadınız Yalnız dişlerin sağlam olması şart,serttir ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn.fikreteren Teşekkürler. Fotolarla oynaya oynaya, bir sürü değişik çiçek elde ettim hayali olarak ama gerçeği imkansız galiba ![]() ![]() Sn.minka Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ev_Bahçe dergisini bende alıyorum sık sık . Bilmem o kadar güzel mi acaba bahçemiz. Size bir sır vereyim ayrıca Fotoğrafın çekimine göre herşey o kadar değişik görünüyorki. ![]() Sn.denizakvaryumu, Bilgi için teşekkür ederim. Ablam ayvayı kesmiş tadına bakmış. Çok sert di diyor. Bana kısmet olmadı. Bahçeye gidemedim çünkü. Denk gelirse bende tadacağım. |
|
|
|
![]() |
|
|