![]() |
|
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Ablacım, Sn.nurcanaybay, Sn.Koyu yeşil, Sn.Gilan,Sn.Tabiat, Sn.Limon ve Sn.M.Sema beğenileriniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Babam da; sizlere teşekkür ve sevgilerini iletmemi rica etti. Hepinize sağlıklı ve bol çiçekli günler diliyor. Sn.Nurcanaybay Menekşeler fide. Biz de tohumdan yetişen hiç bir şey yok. Soğuk iklim dolayısı ile zor oluyor tohumdan yetiştirmek. Fide daha kolay geliyor bize. Dahası babam da bu konuda çok sabırlı değil ne yazık ki. ![]() ![]() Sn.Koyu yeşil Hepimizin bahçesine maşallah. Valla sizin değmez de benim nazarım çok değiyor bitkilere. Evde bir sürü çiçek soldurdum ,aşırı sevgiden. ![]() Sn.Gilan Bilgi için teşekkür ederim. Ormandaki yabani haline benzetmiştim ama içimde bir acaba vardı. Yeni dikildi,araştırmaya zaman olmamıştı. Sağolun. Sn.Tabiat Bilgi için teşekkürler. Meğer bahçemizde ne şifalı bir bitki varmış. ![]() Sn.Lİmon Bunu sakın iltifat olarak almayın, zaten mesajlada beğenimi belirtmiştim . Benim favorim sizin bahçeniz. Maşallah . ![]() Sn.M.Sema Ne hoş olurdu orada bir sincap ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bir hafta içinde bir hayli gelişme olmuş civarda ve bahçede. Her tarafta gelincikler açmış , o kadar nazlı ve güzellerki. Kır çiçekleri ile bezenmiş her yer. civardaki ekinler boy atmış. Ve ne güzel ki gene yağmur vardı Ankara da. ![]() ![]() ![]() Bahçede süsenler açmış. Çok güzel kokuyorlar. ![]() ![]() Düzenleyen füsunANK : 10-06-2009 saat 20:17 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Menekşeler arasında yabancı bir bitki çıkmış. Yabani ot sanırım. Ama o kadar güzel yaprakları var ki. Nedir acaba ? [ buplerum rotindifolium ] ![]() Sardunyalar daha bir çiçeklenmiş. ![]() Kartopu açmış . ![]() Bu güzelliğin adını bilmiyorum ![]() ![]() Ayni sefa ![]() Düzenleyen füsunANK : 10-06-2009 saat 20:19 Neden: Çiçek adı eklendi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Bu yaramaza engel olunmazsa heryere yayılıyor. (Fare kulağı ) ![]() ![]() Ters dut bir neşeli ![]() ![]() ![]() Clematisin yeri değişmişti. Yeni yerini sevmiş galiba. Görünce mutlu oldum. Heyecanla ilk çiçeğini bekliyorum. ![]() Düzenleyen füsunANK : 10-06-2009 saat 20:15 Neden: Çiçek adı eklendi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Adını bilmediğiniz güzellik Keçi sakalı (ispirya), hemen altındaki turuncular Aynisefa, bir alttaki yayılıcı yaramaz da fare kulağı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/galeri/showim...s&cutoffdate=1 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Yaprak dizilişi benziyor ama bizimkinin yaprakları daha büyük ve geniş. Sanırım aynısı değil sevgili Limon. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |