![]() |
|
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bahçenin tadı geldi. Ben de bol bol fotoğraf çektim. Adalet ablam sayesinde tutulduğum Clematis aşkı, sonunda beni de Clematis sahibi yaptı. Teşekkür ederim Adalet ablacım. ![]() Sevgili Hassoman dan da Ankara'da yetiştiğini öğrenince ayrıca sevindim.Umarım kışı kazasız atlatır. ![]() Bahçemizin neşesi menekşeler. Bunlar iri olanlar. ![]() Bunlarda minicik ve bonkör olanlar ![]() Adlarını ne yazık ki bilmiyorum. Bilenler yazarsa sevinirim.Çiçekleri küçücük aslında, makro çekince farklı bir bitki gibi çıkmış . ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Ballıbaba ![]() Gene adını bilmediğim bir tür. Çiçekleri çok minik ama o kadar güzel ki. Adını öğrendim. Berberis ( Kadın Tuzluğu) ![]() ![]() ![]() Bodrum Papatyası ![]() Düzenleyen füsunANK : 10-06-2009 saat 20:12 Neden: Çiçek adları eklendi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
![]() Adını bilmiyorum ![]() ![]() (Bodrum Papatyası (Osteospermum) imiş adı ) ![]() ![]() ![]() Geceleri ışıklanınca güzel oluyor. Ben çektiğimde henüz hava kararmamıştı. Kartopu açınca beyaz beyaz daha da hoş olur sanırım. ![]() Düzenleyen füsunANK : 10-06-2009 saat 20:14 Neden: Çiçek adı eklendi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu arada bahçeniz çok güzel olmuş ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |