![]() |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şaka ******. O kadar güzel bahçeler var ki. Ben cesaret edememiştim açıkçası. Az önce cesarete gelebildim .Bahçemiz Ankara da Gölbaşı ilçesinde. Çok emek var üzerinde ama ne yazık ki yanlış bir seçimle Gölbaşından almışız arsayı. Çok sorunlu bir bölge. Toprak , su , hava şartları , hiçbiri uygun değil bu işi yapmaya. Tecrübesizlik tabii. Başladığımızda bunları bilmiyorduk. Deneyle öğrendik hepsini. Babam çok emek ve para harcadı, hala da o uğraşıyor sağolsun. Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Sn.FüsunAnk,komşuyuz galiba bende gölbaşı ballıkpınardayım. İnşallah görüşme imkanımızda olur. Benimde bir bahçem var sabırlı olabilirsem, bahara kadar birşeyler yapıp, burada sizlerle paylaşacağım. Bahçeniz gerçekten güzel. Su sorunu olduğunu biliyorum ama ne yapalım bizde bölgemizde yetişebilecek bitkiler bulup, yetiştirmeye çalışacağız. Herşeye rağmen şanslı olduğumuzu düşünüyorum... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Asiye, siz bizden ilerdesiniz. Bölge bölge değişiyor durum Gölbaşında. Ama sorunların bir çoğu genel. Toprakla uğraşmak ayrı bir zevk . Ne şekilde olursa olsun. Ama okuyup daha bilinçli şeyler yapmak, sonucu daha olumlu kılacak . Elbette görüşme imkanımız da olur inşallah. Bence de her şeye rağmen şanslıyız. ![]() Düzenleyen füsunANK : 07-11-2008 saat 00:21 |
|
|
|
![]() |
|
|