![]() |
Sabırsızlıkla bekliyoruz Osmann Bey :) Benim ilk kaktüs kardeşim olacaksınız. Teşekkür ederim şimdiden.
|
Arkadaşlar merhaba; dönem dönem kaktüs bakmakla beraber kaktüsleri iyi tanıdığımı- isimlerini bildiğimi söyleyemem. On yıldır "benim zahmetsizlerim" diyerek baktığım kaktüslerim var. Paylaşımlarınıza beni de ortak ederseniz seve seve paylaşırım, sizlerle birlikte kaktüsleri tanıyabilirim, öğrenebilirim ve daha güzel kaktüsler yetiştirebilirim. Sevgiler, selamlar.
http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=463 http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=464 |
Sayın Sevim K. ilk kaktüs kardeşiniz ben olmak istiyorum, zira kaktüslerinize bayıldım. Benimkiler çok minicik çelikler halinde. Umarım gün gelir benim de sizinki gibi gelişkin kaktüslerim olur. Eğer mümkünse resmini eklediğiniz tüm türlerden gönlünüzden ne koparsa talibim.En minik topuzları, parçaları ya da rozetleri hiç farketmez çünkü elinizdeki türler çok hoş. Bir de minicik saksıda satılan tek topuz kaktüslerden olmadığı için özellikle beğendim. Cevabınızı özelden bekliyorum sabırsızlıkla.(sabah sabah böyle görüntülerle karşılaşmak da ayrıca hoştu) Eğer olumlu olursa adresimi hemen göndereyim. Bu arada yarışmalar bölümüne bir göz atın derim. Elinizde kaktüs yarşması için anaç birçok tür mevcut, bence mutlaka katılmalısınız.
|
:D Mesajınızı yanıtladım osmann. En kısa sürede gönderirim seve seve. ( Şu günlerde nefes alamıyorum okulda işlerim çok yoğun yıl sonu işleriyle uğraşıyorum. Haftaya çarşamba en geç perşembe zedelemeden çıkaracağım yavruları gönderirim)
Yarışma kısmına göz atayım doğrusu kaktüsler konusunda bilgim olmadığı için türü, özelliği, sağlıklı yetişmiş kaktüsler vb. konuları yeni yeni okumaya başladım. Onun öncesinde önceki mesajda yazdığım gibi" benim zahmetsizlerim" diye balkonumun bir köşesinde saklıyordum. Tabi bu arada Kalanchoe ve sukulentleriniz olduğunu da öğrenmiş bulunuyorum;):D Bu arada bana da istediğinizce kaktüsü sizinle paylaşırım diyen kaktüs kardeşim olursa çok mutlu olacağım. Tüm kaktüs severlere selamlar sevgiler:D |
selam sevim hanım;
kaktüslerinizin ikinci taliplisi olmak isterim .. herbirine bayıldım.. mümkünse hepsinden istiyorum, çook teşekkürler ediyorum şimdiden, sağlıcakla kalın... |
Selam oobd; kaktüslerimi sizinle de paylaşırım:) Bir üst mesajımda Osmann'a yazdığım gibi çarşamba gününe kadar ilgilenemem. Perşembe günü gönderirim bir aksilik olmazsa. Saksıların bütünlüğü bozulmaması için kenarlardaki minik yavrulardan çıkarmaya çalışacağım. Akşam denedim büyükleri oynatırsam olmayacak, on yıllık emeğin ziyan olmasını istemeyiz değil mi:confused: Adresinizi özelime yazın, selamlar, esen kalın
Tabi bu arada bende kaktüssever dostlara seslenişimi tekrarlamış olayım:D Benim minik güzel kaktüslerim olmayacak mı? Büyük bir merak içinde bekliyorum. |
http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=463
Sevgili Sevim; sanırım Hendek'e uğramak şart oldu artık bana.. :p Şaka bir yana Bu linkteki o hiç bir yerinde boşluk kalmamış muhteşem sukulentten istiyorum... Çok istiyorum..:rolleyes: |
Sevgili Asuman tabi ki gelmenden memnuniyet duyarım:) Sabırsızlığa gelince üstteki mesajlarda yazdım. Çarşamba gününe kadar gönderemiyeceğim çünkü okulda çok yoğun olacağım. Yavruları hazırlar perşembe günü kargoya veririm:).
Kocaman haftasonu var. Niye bir an önce kargoya vermiyorsun diye yaramaz çocuklar gibi tepinme:dilli: haftasonu evde yapabildiğim günlük işlerim; eşimle günübirlik gezintilerimiz; e tabi evde "yaşasın evim dinleniyorum" keyifleri oluyor. Hafta arası 8.30- 18.00 dışardayım. Eve geldikten sonra da ancak günün yorgunluğunu atıyorum evimde;) Benim minik minik kendimi şımartmalarımı hoşgöreceğine ve önemsenmediğini düşünmeyeceğine inanıyorum.Çok çabuk yoruluyorum. Bir de planladığım bir şeyin dışına istem dışı çıkmaya zorlandım mı üzerimde bir baskı hissediyorum biliyorsundur astım hastaları psikolojik olarak baskı altında hissettilermi kendilerini atak olabiliyor. Bu mesajı diğer arkadaşlarda neden beş altı gün beklediklerinin yanıtı olarak alsınlar:) Sevgiler, esenkal |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/attachm...0&d=1245774753 Eğer bunu söylemişseniz bu kaktüs tek. Hiç yavrulamadı.Çiçek vermedi, tohum almadım. Onun dışında diğer saksılardaki kaktüsler çabuk çoğaldılar. Gerçi çabuk derken bir kısmı on yaşından büyük. |
Sayın öğretmenim paylaşım için burdayım.Dilediğiniz her çeşitten gönderirim.Ancak bir çoğunun çiçeklenme dönemi bitti yani resimlerdeki gibi çiçekli olmayabilir.Büyük ebatlı çeşitlere ilginiz var sanıyorum kargo sorun olmazsa bence sorun yok.Selamlarımla
|
Alıntı:
|
Merhaba !
1 Eklenti(ler)
Ben bu kaktüse Damat bohçası demekten yanayım.:D diğer ismi hoş değil.
Dört adet tohum kapsülünden biri açıldı,diğer üçü en kısa zamanda açılacak yaklaşık iki yüzün üzerinde tohum olacak. Tabii ki paylaşacağız. |
sevim.K öğretmenim ilk fırsatta kargonuzu hazırlayacağım.
|
Sayın Bağdadi ben tohumların bir kısmına talibim mümkünse..
|
bir kısmına da ben talip olabilirim.
|
Teşekkür ediyorum Bağdadi. Merakla bekleyeceğim. Eklediğin bu kaktüsün diğer tohumları ne zaman açılır:)
|
Sayın kalemkağıt,vibb,sevim k açılan kapsülün birini poşete aldım,diğerleride açılmak üzere onlarıda poşete aldıktan sonra hepsini gönüllü bir arkadaşa göndereyim istekli diğer arkadaşlarla eşit şekilde paylaşsın diye düşünüyorum.
Evimi değiştim ve taşınacağım çok yoğunum ama bir o kadarda sevinçliyim çünki bitkilerim saksıdan kurtularak toprakla buluşacak.:)) Herkese selam ve sevgiler. |
Sayın sevim K. öğretmenim bu gün tarihi Fillo kargo 628635 sıra no ile gönderdim.Yoğurt kabına ne sığabilirse işte :)) umarım beğenirsiniz.
|
arkadaşlar banada kaktüs gönderirmisinizbenimkiler daha çok küçük
|
arkadaşlar banada kaktüs gönderirmisiniz
|
Bağdadi teşekkür ediyorum. Kaktüslerim geldi bugün aldım kargodan. Hemen merakla paketi açıp baktım, hoşgeldiniz deyip bıraktım. Eve gidiş saatini bekliyorum sevinç içinde:D
Ev taşınmada kolaylıklar diliyorum zahmetli iştir ama güzeldirde aynı zamanda yeni başlangıç gibi. Evinize yerleştikten ve tüm kaktüslerinizi yerlerine yerleştirdikten sonra bu paketin içinde olmayanlardan böldükleriniz olursa sevinçle paylaşıma hazırım. Tekrar kolaygelsin, selamlari esen kalın:) |
Öğretmenim güle güle iyi günlerde yetiştirmeniz dileklerimle... Bu avanstı :D devamı taşındıktan sonra.
|
Önce hoşgeldin arzuirem.Tabii ki göndeririz. :D
|
selamlar,
sayın bağdadi, gönderdiğiniz kaktüsler coştukça coşuyor maşallah istanbulun yakıcı sıcağında... balkonumdalar şu an tüm görkemleriyle ve her balkona çıktığımda hatırlayıp teşekkür ediyorum içimden size.. |
Ne güzel ! sevindim bu habere sayın oobd.Güzel günlerde yetiştirmeniz dileklerimle selamlar.
|
Alıntı:
Dört gözle taşınmanızı ve yeni misafirlerimi bekleyeceğim. Selamlar, esen kalın:) |
Bir dahaki sefere yoğur kabı kullanmayım. :D Daha büyük bir kap bulmalıyım.
Gönderdiklerime sıkı sıkı tembihledim gittiğiniz yerde uslu olun ve öğretmenimi üzmeyin diye sanıyorum sözümü dinlerler. |
sevim hanımcım, kaktüsler ulaştı elime sapa sağlam çok teşekkürler ederim size..
herbiri ayrı güzel,hemen diktim hepsinide..umarım severler yeni yerlerini.. ama bir kaktüs çeşidiniz vardı top top dikenlerinden görünmeyen nerdeyse, bembeyaz duruyordu..onu çok beğenmiştim,ama yoktu üzüldüm.. sağlık olsun onuda başka bir paylaşımdan alırım işallah.. çok iyi bakacağım onlara,bana güvenebilirsiniz.. |
sn bağdadi merhaba;
taşınmanızda kolaylıklar dilerim, mümkün olursa aloe( tam olarak aloevera mı yazılması gerekir emin değilim) çeşitlerinden gönderebilir misiniz? bu siteye bağlanmakta çok zorlanıyorum (çok giriş yaptığım için şirketim siteyi bloke etti:( ) o yüzden kısmet olursa diye adresimi özelinize gönderiyorum. bir gün ben de bu paylaşımlara katılacağım... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025