![]() |
Tamam çıkarıyorum.Zaten hiç doğal görünmüyorlardı.
Alıntı:
|
Sanırım Esen in cevapladığı kaktüsü sormuştun.
Bu kaktüs eskiden de vardı bende. Oldukça büyüdükten sonra kaybettim. Parçalayıp ektim ama küsmüştü, olmadı. Bunu yeni aldım. Alıntı:
|
merhaba
1 Eklenti(ler)
iyi günler ben çok kaktüs severim ya bu resimdeki türden ya bebek parmağı **** herhangi bir kaktüs tohumlarından yollayabilirmisiniz bunlardan banada verilemezsse kaktüs kakrdeşliği demem buna:dilli:benim için farketmez ama hızlı büyüyüp çiçek açan bir kaktüs olsa çok güzel olur :peğer bana verebilecekseniz verebileceklere özelden adresimi yollarım
|
eyup007 bahsettiğiniz kaktüsün ismi Astrophytum myriostigma ve bu resimdeki kaktüste bana ait.Taner beyden sipariş ile almıştım.Tohumuna nasıl ulaşırsınız bilemem ama bu boydaki bir kaktüse Taner Bey vasıtasıyla ulaşabilirsiniz.Bu tür -6 dereceye kadar dayanabilirmiş ortalama ısısı 10 derecedir.Bu arada yazmadan edemeyeceğim bu tür çiçek açmaz kaktüslerin hemen hemen hepside hızlı büyümez doğası gereği sabır bitkisi diye adlandırıyorum ben artık onları.Son olarak sanırım aradığınız Astrophytum myriostigma değil.
|
Alıntı:
Sevgiler.. |
Benden kaktüs bekleyen arkadaşlar ;
3-Menekşemehtap 4-Darla 5-Vildansönmez Ben cumartesi ayağımı burktum.Küçük bir çatlak var.Üstüne basamıyorum.Dolayısıyla da biraz iyileşene kadar bekleyebilirseniz memnun olacağım..Çünkü çiçekler bahçede ve dolaşmam gerekiyor toplamak için.Sizde bilirsiniz ki başkasına bu işi yaptıramam.Yolladığımda sizi haberdar ederim.Yalnız darla ve vildan sönmez bana özelden adres yollarsanız iyi olur. Ekin97, çok güzel ben de olmayan çeşitlerden göndermiş.Niyetim yerlerine dikip resmini çekmekti ama cumartesiden beri yatıyorum.Cuma akşamı karanlıkta bahçede iyi ki onları saksılarına dikmişim.Yoksa tehlikeye gireceklerdi.Teşekkür ederim ekin97 hepsi çok güzeller :)) Resimleri gelecek haftaya çekebileceğim. |
Caretta çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsin. ekin97 senin paketini de yarın kargo'ya veriyorum. 1-2 güne yollarım dedim ama 1 haftayı buldu sanırım yollamam. Anca işlerden fırsat bulup dün ayırabileceklerime baktım. Umarım sende olmayan türleri yolluyorumdur. Sevgiler.
|
Alıntı:
Adanaya sevgi ve selamlar Fethiye'den :) |
Caretta çok geçmiş olsun.Seni çok iyi anlıyorum.Çünkü bende ayağımı burkmuştum ve canım çok yanmıştı.Birde üstüne basamıyorsun.Doktora gittin mi bilmiyorum ama antibiyotikli merhemler acısını alıyor.
Caretta bende kaktüs isterim.Hangi kaktüsten göndereceksin.Artık kaktüs delisi olalı çok yüzsüz oldum.Her gördüğüm kaktüsten istiyorum. |
Sevgili Mehtap51, teşekkür ederim.Bugün 15 .00 te ortopedistle randevum var.Küçük bir çatlak olabilir dedi acil doktoru.
Benim gönderdiğim resimlere bir bak istersen hengisinden istersen şu kodlu resimden şu kaktüs dersen istediğini yollarım :) eğer hepsinden dersen de öyle gönderebilirim farketmez benim için. Adresini gönderirsin özele .. 6. sıradasın :)) Alıntı:
|
Sevgili Caretta,
Çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşmeni dilerim. Sevgiler.. |
Merhaba İlkin,
gösterdiğin ilgiye teşekkür ederim. Ne zaman fırsatın olursa o zaman gönder, kendini sıkıntıya sokma lütfen:) Sevgiler.. |
Alıntı:
Sadece dinleneceğim ayağımı uzatıp.Bu da benim için büyük bir değişiklik :)) |
caretta çok çok geçmiş olsun duyduğuma göre burkulma kırıktan daha çok acı verirmiş.Sana acil şifalar diliyorum.Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur bizleride yalnız bırakmazsın şurda topu topu kaç kişiyiz ki zaten.
|
Bu arada Esra hanım (ekin97) bugün büyük bir tesadüf ile göndermiş olduğunuz kaktüs ve diğer bitkilere ulaştım.Biliyorsunuz sizinle kısa bir mailleşme süremiz olmuştu daha sonra siz bana göndereceğim zaman size bildiririm demiştiniz ve iletişimimiz böyle kalmıştı ben sizi sık boğaz etmemek içinde yazmamıştım.25 kasımda bitkilerimi göndermişsiniz ben küçük bir köyde yaşıyorum telefonların arada bir çekmediği :( kargo şirketi günlerdir beni arıyormuşhatta bugün bitkileri geri göndereceklermiş son kez aramalarıymış.Bugün yine beni ararken eşime ulaşmışlar tesadüfte burda numaramızın son rakamı değişik görevli bile hayret etti bitkilerin gücüü dedim bende. :D Hatta görevliye çekinmeden içinde çiçekler var bu kadar gün nasıl dayanırlar diye sordum.Hemen gittim merkeze görevlide büyük heyecanla hadi bakalım nasıllarmış ölmüşler mi falan diye sordu.Hemen açtık paketi şükürler olsun hepsi sağlamdı bir iki tanesinde sorun vardı.Ama size çok teşekkür ederim hemen hemen hepsini köklü bir şekilde göndermişsiniz.Ve bu arada kargo ücretinide siz ödemişsiniz beni çok mahçup ettiniz olmadı ama böyle borcum varsa ne olur söyleyin.Resimlerini çekip en kısa zamanda ekleyeceğim tekrar tekrar teşekkür ederim.
|
5 Eklenti(ler)
Caretta acil şifalar diliyorum,.
Tüm kaktüs kardeşleri kendinize dikkat edin valla türümüz zaten az bir de üzerine nazar gelince ne olur ne olmaz:) Bu arada bir de size sera resimleri ekleyeyim:) |
Ataser valla bravo baya geniş kapsamlı olaya el atmışsın zekanı kullanarak, tebrik ederim. Burdaki resimlere bakarken o kadar çok çeşit varki dedim artık satış zamanı geldi diye düşündüm. Küçük çaplı bir sera olmuş seninkiler. Eee satış ne zaman? :p :D:D ;)
|
5 Eklenti(ler)
Seranın devamı:)
Son resim de içerideki sukulentlerim:) |
Caretta çok geçmiş olsun. Bir an önce iyileşirsin umarım
|
Caretta geçmiş olsun, sen gençsin çabuk geçer.Benim de bu yaz sol elimde bir çatlak oluşmuştu (söylemesi ayıp Çoruh'ta rafting kazası).uzun sürdü hala da problem var.
Ama dediğim gibi sen gençsin kemiklerde yaş önemli biliyorsun. |
Caretta geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda ayağa kalkarsın.
|
5 Eklenti(ler)
Caretta istediğim çiçekler
|
3 Eklenti(ler)
Birde 481.,458.,461.,ve 462.mesajdaki 2.resimdeki pembe çiçekliden yani sendeki tüm çiçeklerden istiyorum.
|
Sevgili Ataser, gerçekten muazzam bir sera olmuş.:)
|
Alıntı:
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. |
Alıntı:
Ne kadar çok kaktüsün var öyle ! Teşekkür ederim ,iyileşip bir an önce kaktüslerin başına dönsem diyorum.Yoksa gelip senin kaktüslere mi dalsak ne yapsak :) Yerinde İstanbul yolu üstünde..Şeytan diyor ki... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkür ederim yine de yazdıklarınız için :) |
Alıntı:
ve Mehtap051 çiçeklerin hazır olunca mesaj atacağım :)) |
Ataser arkadaşım sen aşmışsın artık.Ne güzel kaktüsler, sukkulentler onlar.Taner Bey'in serasından değil senin seradan siparişe başlayacağız galiba.Çok güzel bir çözüm bulmuşsun.Acaba ben burada böyle bir sera yapsam kaktüslerim donar mı?Evim kaloriferli olduğu için problem oluyor.Ne kadar çok çeşit var sende öyle.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025