agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   atlas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/36288.htm)

masal_naz 29-08-2015 12:02

merhaba güler hanım, ben de sarı ve beyaz atlas çeliğinize talibim mümkünse tabi :)

Güler 29-08-2015 20:21

Sayın masal_naz, istediğiniz her iki türün durumlarını iyice gördükten sonra dağıtım yapabilecek miyim karar vereyim o zaman ilan ederim. Şu an çelik verilecek gibi değiller.

masal_naz 30-08-2015 22:05

Tabi ki Güler hanım, teşekkürler

seka 12-09-2015 10:55

arkadaşlar bende çok yeniyim bende atlas çiçeğinden celik isteyebilirmiyim

A_NOMAD 21-09-2015 19:37

Atlas çelikleri paylaşımı

1 Eklenti(ler)
Atlaslarımı (herkesin bildiği ismiyle ''Güler atlas'', Epiphyllum curio ve Bir gecelik gelin ismiyle tanınan ''Epiphyllum oxypetalum'') budadım ve bir miktar çelik çıktı...
Atacak değilim haliyle, paylaşmak niyetindeyim :)

Toplu halde görüntüleri aşağıda:

Eklenti 578494

Ancak şöyle bir açık şartım olacak: Talep edenlere, karışık halde yani her üç türden de çelik göndereceğim. Sadece 'X'ten istiyorum şeklinde bir istek olursa maalesef buna olumlu cevap veremeyeceğim.

Üçünden de birbirlerine yakın sayılarda çelik çıktı, çelikler büyüklü-küçüklü ama gönderim yaparken bunu bir şekilde dengeleyeceğim.

Gönderimleri alıcı ödemeli olarak ve PTT kargo ile yapabileceğim.

İsteyen olursa özel mesajla değil de buraya yazarak belirtilmesini rica ediyorum, karşılayabileceğim talepler için 'özel mesajla gerekli bilgilerin gönderilmesini' ben de buradan haber vereceğim.

Saygılarımla...

aleydi 21-09-2015 20:09

Ben rica edebilirim Sn A_NOMAD, teşekkür ederim.

Sabihas 21-09-2015 21:39

Sayın A Nomad, uzun zamandır bir atlas çiçeğim olsun isteğindeyim. Sayfam olmadığından ve paylaşımlara katılamayan üyelerden olduğum için diğer arkadaşlardan talepte bulunamadım.
Sizinkilerden istesem, gönderebilirseniz sevinirim.

ibocandan 21-09-2015 21:57

Sayın A_NOMAD banada göndermenizi rica ediyorum.hiç atlasım yok.Teşekkürler.

A_NOMAD 21-09-2015 22:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aleydi (Mesaj 1411348)
Ben rica edebilirim...

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sabihas (Mesaj 1411372)
...gönderebilirseniz sevinirim.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ibocandan (Mesaj 1411377)
...banada göndermenizi rica ediyorum...

''Adı ve soyadı, açık adres, telefon numarası'' bilgilerinizi özel mesajla bildirin lütfen, kısmetse bayram tatili bitiminde kargolarınızı göndereceğim, gönderimi yaptığımda tekrar bilgilendiririm...

ibocandan 21-09-2015 22:41

Adres bilgilerimi size gönderdim şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum çok teşekkür ediyorum.

atlaskolik 22-09-2015 15:37

Sayin A_NOMAD bana da gonderebilir misiniz?

A_NOMAD 22-09-2015 16:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi atlaskolik (Mesaj 1411474)
...bana da...

Bu 'kullanıcı adı'na göndermemek olmaz :D

''Adı ve soyadı, açık adres, telefon numarası'' bilgilerinizi özel mesajla bildirin lütfen, kısmetse bayram tatili bitiminde kargolarınızı göndereceğim, gönderimi yaptığımda tekrar bilgilendiririm...

eneskrky 22-09-2015 23:11

Sayın A_NOMAD :
Eğer kaldıysa bende talip olabilirmiyim ?
Atlas en sevdiğim aradığım türlerden .

A_NOMAD 23-09-2015 01:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eneskrky (Mesaj 1411533)
...Eğer kaldıysa bende talip olabilirmiyim ?...

Elbette...

Lütfen siz de isim-soyadı, adres ve telefon bilgilerinizi özel mesajla gönderin :)

mmanager 23-09-2015 12:06

Ben de rica edebilir miyim atlas çiçeğini çok seviyorum.Aslında ayrım yapmadan istemek gerektiği için ayırım yapmadan istiyorum.Benim için bayram hediyesi gibi geldi bu haber...Açıkça söylemek gerekirse aslında elimde olmayan bir çeşit için istiyorum.

A_NOMAD 23-09-2015 14:12

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mmanager (Mesaj 1411586)
Ben de rica edebilir miyim...

...Açıkça söylemek gerekirse aslında elimde olmayan bir çeşit için istiyorum.

Asıl istediğiniz çeşit dışındakileri de yetiştirmeye çalışacağınızı düşünerek size de gönderebilirim, çünkü atlaslara olan sevginizi biliyorum... :)

Lütfen isim-soyadı, adres ve telefon bilgilerinizi özel mesajla gönderin.

Bal Kaktüs 24-09-2015 00:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD (Mesaj 1411339)
Atlaslarımı (herkesin bildiği ismiyle ''Güler atlas'', Epiphyllum curio ve Bir gecelik gelin ismiyle tanınan ''Epiphyllum oxypetalum'') budadım ve bir miktar çelik çıktı...
Atacak değilim haliyle, paylaşmak niyetindeyim :)

Toplu halde görüntüleri aşağıda:

Eklenti 578494

Ancak şöyle bir açık şartım olacak: Talep edenlere, karışık halde yani her üç türden de çelik göndereceğim. Sadece 'X'ten istiyorum şeklinde bir istek olursa maalesef buna olumlu cevap veremeyeceğim.

Üçünden de birbirlerine yakın sayılarda çelik çıktı, çelikler büyüklü-küçüklü ama gönderim yaparken bunu bir şekilde dengeleyeceğim.

Gönderimleri alıcı ödemeli olarak ve PTT kargo ile yapabileceğim.

İsteyen olursa özel mesajla değil de buraya yazarak belirtilmesini rica ediyorum, karşılayabileceğim talepler için 'özel mesajla gerekli bilgilerin gönderilmesini' ben de buradan haber vereceğim.

Saygılarımla...

Sayın A NOMAD, Mümkünse çeliklerden bende istiyorum.

A_NOMAD 24-09-2015 16:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Bal Kaktüs (Mesaj 1411679)
...Mümkünse çeliklerden bende istiyorum.

Maalesef talebinize olumlu cevap veremeyeceğim zira birkaç saat önce, birkaç çeliğim kargalar tarafından manasız şekilde kaçırıldı :mad:

İlk gözüme çarpan, 2 karganın gagalarında kocaman yeşil birer yaprakla balkonumun yakınından dengesiz şekilde uçtuğu oldu...

Şaşkın şaşkın 'ne oluyor orada' diyerek balkon penceresine yaklaştığımda diğer ikisini iş üstünde yakaladım ama ben şaşkınlığı üstümden atıp balkon kapısını açana kadar ganimetlerini kapıp yalpalaya yalpalaya uçup gittiler, ne yapacaklarsa atlas çelikleriyle!!

Kesin çeliklerin parlak parlak görüntülerini beğenmiştir bunlar, gustoları var ya paşaların! :mad:

Çok da küçücük olmayan çelikler gagalarındayken ('alelade şekilde de olsa toprağa daldırılmış' çelikleri sökmelerinden bahsetmiyorum bile) nasıl uçabildiklerini aklım almıyor, gözümle görmemiş olsam inanamazdım, body-building mi çalışıp geldiler bilemiyorum :)

Kısaca, elimde olmayan nedenlerle vaktinden ve hedeflediğim sayıdan önce de olsa atlas çeliği paylaşımım tamamlanmıştır, bilgilerini istemiş olduğum arkadaşların kargolarını kısmetse pazartesi günü göndereceğim, o konuda sıkıntı yok...

Yeni hırsızlık vakalarına karşı çelikleri içeriye aldım :rolleyes:

Bal Kaktüs 25-09-2015 05:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD;Maalesef talebinize olumlu cevap veremeyeceğim[/U
zira birkaç saat önce, [B]birkaç çeliğim kargalar tarafından manasız şekilde kaçırıldı

Sağlık olsun bir dahaki sefere inşallah. Geçmiş olsun.

ekin97 28-09-2015 01:27

Yetişemediğime çok üzüldüm:( Sağlık olsun..

Güler 28-09-2015 12:07

Sevgili A_NOMAD'ın kaldığı yerden ben devam edeyim. ;)

A_NOMAD 28-09-2015 13:28

Bu sabah aleydi, Sabihas, ibocandan, atlaskolik ve eneskrky isimli arkadaşlarımın kargolarını gönderdim, umarım tez vakitte ve sağlam olarak elinize geçerler :)

Sabihas 28-09-2015 15:15

Teşekkür ederim, size zahmet verdik..

A_NOMAD 28-09-2015 15:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sabihas (Mesaj 1412142)
...size zahmet verdik..

Zahmet falan yok, paylaşmak bütün tarafları mutlu ediyor ama şüpheniz olmasın en çok 'paylaşan' kişi mutlu oluyor, yani en karlı olan benim :D

ibocandan 28-09-2015 17:50

Bende teşekkür ediyorum

ibocandan 29-09-2015 20:00

bugün çeliklerim geldi.Paketlemeyi çok iyi yapmışsınız hiç kırılmadan bana ulaştı.toprakla buluşturdum bundan sonra beklemek kalıyor artık.ilginizden dolayı teşekkür ediyorum.sağlıklı ve bol çiçekli günler dileği ile.

A_NOMAD 29-09-2015 20:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ibocandan (Mesaj 1412370)
...hiç kırılmadan bana ulaştı...

Sağlam gelmelerine çok sevindim, güle güle büyütün ;)

fazilakgun 29-09-2015 21:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1412088)
Sevgili A_NOMAD'ın kaldığı yerden ben devam edeyim. ;)

Bende hemen talip olayım güler hanım

Sabihas 30-09-2015 15:33

kargomu aldım, tekrar tekrar teşekkürler.. az sonra toprakla buluşacaklar..

eneskrky 30-09-2015 15:37

sayın A_NOMAD :
İlginiz ve bana (bizlere )ulaştırdığınız bu hediyeler için çok teşekkür ederim ;)
Kargomu aldım çok mutlu oldum, çok saolun :D

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025