agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   atlas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/36288.htm)

A_NOMAD 30-09-2015 16:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sabihas (Mesaj 1412477)
kargomu aldım...

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eneskrky (Mesaj 1412478)
...Kargomu aldım...

Güle güle büyütün, bol çiçekler görün inşallah ;)

aleydi 30-09-2015 22:27

1 Eklenti(ler)
İşte benim güzellerim. Öyle özenli kargolanmışlardı ki. Jilet gibi derler ya:). Çok itinalı paketlenmişler.Cap canlı, çok sağlıklı :). Elime ulaştı. Çok teşekkür ederim Sn A_NOMAD . Sevgilerimle.

Eklenti 579445

A_NOMAD 30-09-2015 22:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aleydi (Mesaj 1412529)
İşte benim güzellerim...

Gerçekten çok canlı görünüyorlar, size kavuşmak onlara iyi gelmiş olmalı, bol çiçeklerini de göresiniz ;)

dinozor 02-10-2015 00:04

Tüh tüh tüh:( İş güç derken foruma zar zor uğrayabiliyorum ve o arada uçmuş gitmiş güzelim bir gecelik gelinler:( Keşke benim de olsaydı:) Eğer bir gün birileri yine paylaşmak isterse beni de hatırlar mısınız? Atlaslarım abi oldu artık, kendime de güvenim geldi:) Bir gecelik geline de çok iyi bakarım, küçük kız kardeş olur bizimkilere;)

eylül başak 03-11-2015 23:54

siz harıkasınız keske herkees siizn ceyregınız olsa

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1383907)
Yooook mu, yoook mu... maviş var da atlas yok mu?
Bize de bize de atlas yoook muuu? demişti bir arkadaşımız. :D

Var, var onbeş adet atlas çeliği gönderebileceğim ancak talep eden arkadaşlara gönderirken bazı kıstaslarım var.

Örneğin sıfır mesajlı üyelerimiz özelden talep ediyorlar, onlara göndermiyorum.
Üyeliği eski tarihli olduğu halde Foruma katkısı olmayan üç-beş mesajı olan arkadaşlara da göndermek istemiyorum, bende sırf çelik almak için yazmışlar duygusunu uyandırıyor.

Notlarım arasında ciceksever ve gokcegokce'nin adı var.
Geriye kaldı onüç adet çelik.

Bal kaktüs, adres bilgileriniz yok.

sız harıaksınız mevlam yuregınıze gore versın ıns güler hnm ıyıkı varsınız bende ıyıkı burdayım anladıgım kadarıyla sız buranın annesı olmusunuz keske hepımızde sız kadar olamasakta azıcıkınınız olsak tskler cok tskler

eylül başak 04-11-2015 00:04

ben istesem mumkunmu acaba sımdıden tskler arkadasım saygılar :)

hobiciakvarist 11-11-2015 09:26

Uzun zamandır atlas çeliği paylaşım sayfasını takip ediyordum, çelik paylaşımını dört gözle bekliyordum. Okuldaki işlerimden dolayı tezime odaklanmak zorunda kaldığımdan siteye bir iki haftadır giremedim. O arada çelik paylaşılmış ve nasibi kargalar almış. :D Daha ne diyeyim ben? Sağlık olsun ^_^ Kismet başka zamana inşaAllah.

dilayra 19-11-2015 13:43

üzgünüm

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1383907)
Yooook mu, yoook mu... maviş var da atlas yok mu?
Bize de bize de atlas yoook muuu? demişti bir arkadaşımız. :D

Var, var onbeş adet atlas çeliği gönderebileceğim ancak talep eden arkadaşlara gönderirken bazı kıstaslarım var.

Örneğin sıfır mesajlı üyelerimiz özelden talep ediyorlar, onlara göndermiyorum.
Üyeliği eski tarihli olduğu halde Foruma katkısı olmayan üç-beş mesajı olan arkadaşlara da göndermek istemiyorum, bende sırf çelik almak için yazmışlar duygusunu uyandırıyor.

Notlarım arasında ciceksever ve gokcegokce'nin adı var.
Geriye kaldı onüç adet çelik. :(

Bal kaktüs, adres bilgileriniz yok.

üzgünüm sadece yenı uye olmak zormus demekkı herkes kendınce haklı tabıkı ablam

rainac 19-11-2015 14:05

siteyi yeni görenler yeni kayıt yaptırıyor. googlede sitenin adını tam yazmayınca çıkmıyor biraz ordan aramaları sıklaştırıp agaçlar yazıldığında site adının çıkmasına katkıda bulunabilirsiniz. Yıllanmıs faydası olmayan üyelere lafım yok ama yeni gelen birisine biraz önyargılı davranmısınız gibi geldi :)

A_NOMAD 19-11-2015 14:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi rainac (Mesaj 1421429)
...Yıllanmıs faydası olmayan üyelere lafım yok ama yeni gelen birisine biraz önyargılı davranmısınız gibi geldi :)

O yıllanmış ama birkaç mesajda kalmış üyeler de vaktiyle yeni üye olarak gelip, (çok büyük çoğunluğu) acil ihtiyaçlarını aldıktan (çelik, tohum, bilgi, vs.) sonra bir daha siteye uğramadıkları için bu şekilde yıllandılar zaten :)

A_NOMAD 19-11-2015 14:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hobiciakvarist (Mesaj 1419691)
...O arada çelik paylaşılmış ve nasibi kargalar almış...

Güler Hanım'ın benim paylaşımımın ardından yazdığı böyle bir mesajı vardı, sanırım görmediniz ;)

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1412088)
Sevgili A_NOMAD'ın kaldığı yerden ben devam edeyim. ;)

rainac 19-11-2015 18:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD (Mesaj 1421430)
O yıllanmış ama birkaç mesajda kalmış üyeler de vaktiyle yeni üye olarak gelip, (çok büyük çoğunluğu) acil ihtiyaçlarını aldıktan (çelik, tohum, bilgi, vs.) sonra bir daha siteye uğramadıkları için bu şekilde yıllandılar zaten :)

siteye üye oldğum günden beri hemen hemen hergün girip yazılanları okuyorum. Evimde olupda nasıl bakacağımı bilmediğim çiçeklerimin gelişiminde oldukça faydalı bilgiler edindim. Umarım üye olan arkadaşlarda bilgilerini paylaşır bilmeyenlere yardımcı olmaya devam ederler.

Muda 22-11-2015 09:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi rainac (Mesaj 1421490)
siteye üye oldğum günden beri hemen hemen hergün girip yazılanları okuyorum. Evimde olupda nasıl bakacağımı bilmediğim çiçeklerimin gelişiminde oldukça faydalı bilgiler edindim. Umarım üye olan arkadaşlarda bilgilerini paylaşır bilmeyenlere yardımcı olmaya devam ederler.

Sayın rainac;

Orada yazılan sizin gibi yeni üyeler için değil. Siteden ihtiyaçlarını aldıktan sonra herhangibir bilgi, aktif katılma, paylaşım yapmayan yeni üye olduğu halde zaman geçmesi sonucu başlangıç olarak eski fakat herhangibir katkısı olmayan üyeler kastedilmektedir. Sizin ne kadar katkınız olacağını zaman gösterecektir. Çok fazla paylaşımcı olan arkadaşlar zaman içinde bazı kişilerin yaptıkları (yapmadıklarını ) görünce paylaşımlarını en aza indirmekteler. Merkezde iseniz atlas ve bazı çiçeklerden sizin ve benim müsait olduğumuz bir zaman verebilirim.

hobiciakvarist 23-11-2015 08:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD (Mesaj 1421434)
Güler Hanım'ın benim paylaşımımın ardından yazdığı böyle bir mesajı vardı, sanırım görmediniz ;)

İnsanın kısmeti kapanınca böyle apaçık yazılan mesajları da kaçırıyor haliyle :D

cörekotu 28-12-2015 01:27

Bizimkisi bir aşk hikayesi...
Bundan iki sene evvel sevgili Güler hanımdan bir adet atlas çeliğim gelmişti, onu üçe bölerek şansımı üçe katladım hepsi de tuttu
Ve ben de iki arkadaşa Güler atlasımdan yolladım çok mutluyum, paylaşmak çok güzel... Bu arada az şey gelmedi Güler atlasımın başına, önce pamukçuk biti musallat oldu tek tek temizledim onları kürdanla, sonra çatıdan kiremit düştü kırıldı atlasım, hemen kırılan dalını soktum toprağa bir isteyen daha olur diye... Bu sene de az kalsın dona yakalanıyorduk çok şükür kurtardık
Hâlâ açmadı Güler atlasım ama ben bekliyorum, sabırla, sevgiyle...
Eminim Güler atlası olan bütün arkadaşlar bu duyguları hissediyorlar, bizlere bu güzel duyguları yaşattığınız için teşekkürler Güler hanım...

Güler 23-02-2016 15:09

Atlas çeliği talebi olan

dilayra, Gül33, Fatih, sümeyra 47 çelikleriniz bu gün Aras Kargo'ya verildi.

Lütfen koliler elinize geçtiğinde haber verin.

sumeyra47 24-02-2016 01:23

Güler ablacığım çok teşekkür ederim, unuttuğunuzu sanmıştım, çok mutlu ettiniz beni :)

Sabihas 24-02-2016 09:25

Güler Hanım, sarı renkli atlas çeliğiniz için bende sıraya girsem. Sağolsun A Nomad sizin
Güler atlasınızdan göndermişti, çok iyi geliştiler.

Güler 24-02-2016 12:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sabihas (Mesaj 1442404)
Güler Hanım, sarı renkli atlas çeliğiniz için bende sıraya girsem. Sağolsun A Nomad sizin
Güler atlasınızdan göndermişti, çok iyi geliştiler.

Tabii, memnuniyetle ama şöyle bir sorunum var; saksılar karıştı, hangisi sıklamen, hangisi sarı, hangisi krem hiç bilmiyorum ancak bu sene çiçek verdiğinde işaretleyeceğim, o zaman gönderebilirim. ;)

Bana mutlaka hatırlatın lütfen.

YeşimM 24-02-2016 17:13

Güler ablacığım kargom geldi çok teşekkür ederim. Aloe verayı bu kadar büyük beklemiyordum, Amerikan sarmaşığını üç gözü içeride kalacak şekilde diktim kalanları da suya koydum şimdilik. Daha önce önerdiğiniz iki dikme yöntemini deneyeceğim fakat atlası bilemedim ilk defa sahip oluyorum çünkü, direkt leonardit, yanmış sığır gübresi, lav taşı, torf ve toprak karışımına diktim ama ortadaki boğumdan kesip iki tane yapayım mı ne dersiniz?

Güler 24-02-2016 19:43

Evet, uzun olanları ikiye hatta üçe bölebilirsiniz.

YeşimM 24-02-2016 19:54

Teşekkür ederim.

Gül33 25-02-2016 11:43

Benimkide geldi ablacım çok sağol ektim hepsini şimdi köklenmesini bekliyorum heyecanla.

Fatih 25-02-2016 14:36

Güler ablacım kargomu aldım çok teşekkürler. :)

ıldır 25-02-2016 19:02

Güler hanım sıklamen atlasınızda fazla yaprak olursa bende rica edebilirmiyim..

fatitoo 26-02-2016 08:44

Güler abla ben de rica edebilir miyim kırmızı atlastan?

sumeyra47 26-02-2016 09:25

Atlaslarım geldi :)

1 Eklenti(ler)
İşte benim güzellerim. Çok teşekkür ederim Güler ablacım. Renkleri karışmış galiba açtığında ögreniriz artık. ;);)

Güler 26-02-2016 18:20

Sevgili fatitoo, ıldır, adres bilgilerinizi gönderin lütfen.

Ildır, hangisi sıklamen bilemiyorum, bekler misiniz açınca göndereyim veya ne çıkarsa bahtınıza mı olsun.

serpil D 27-02-2016 12:41

Güler hanım merhabalar sayın Sakdağ sizin Güler atlasından göndermişti ancak kabuklu bite kurban verdim bu ara atlaslara merak sardım sizin için uygunsa atlas türlerinizden özellikle sarı ve sıklamen olandan rica edebilirmiyim...

A_NOMAD 27-02-2016 14:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sumeyra47 (Mesaj 1442903)
...Renkleri karışmış galiba açtığında ögreniriz artık. ;);)

En sağdaki çeliğiniz çok yüksek olasılıkla siklamen renkli atlas, güle güle büyütün ;)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025