agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   atlas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/36288.htm)

Güler 27-02-2016 18:53

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi serpil D (Mesaj 1443144)
Güler hanım merhabalar sayın Sakdağ sizin Güler atlasından göndermişti ancak kabuklu bite kurban verdim bu ara atlaslara merak sardım sizin için uygunsa atlas türlerinizden özellikle sarı ve sıklamen olandan rica edebilirmiyim...

Merhaba,
Tabii gönderirim ancak siz de Foruma daha sık gireceğinize dair söz vermelisiniz. :D

Kırmızı atlas'tan (arkadaşların Güler atlası dediklerinden) elimde var yani İstanbul'a getirdiğim çeliklerden kalan. İsterseniz onu gönderebilirim ama diğer renkleri Manyas'da. Onlarda da bir karışıklık oldu; hangi saksı ne renk karıştırdım. Onların renkleri açınca bileceğim yani beklemeniz gerekecek.

sumeyra47 27-02-2016 20:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD (Mesaj 1443161)
En sağdaki çeliğiniz çok yüksek olasılıkla siklamen renkli atlas, güle güle büyütün ;)

Teşekkür ederim sevgili A_NOMAD. Sağdaki çelik daha enli olduğu için bende öyle düşünmüştüm. Sizde öyle söyleyince daha çok siklamen renkli atlas olduğuna emin oldum. ;)

serpil D 27-02-2016 22:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1443205)
Merhaba,
Tabii gönderirim ancak siz de Foruma daha sık gireceğinize dair söz vermelisiniz. :D

Kırmızı atlas'tan (arkadaşların Güler atlası dediklerinden) elimde var yani İstanbul'a getirdiğim çeliklerden kalan. İsterseniz onu gönderebilirim ama diğer renkleri Manyas'da. Onlarda da bir karışıklık oldu; hangi saksı ne renk karıştırdım. Onların renkleri açınca bileceğim yani beklemeniz gerekecek.

Aslında nerdeyse hergün foruma giriyorum sessiz takipçilerdenim anlayacağınız ancak katılım konusunda haklısınız..Renklerinin belli olmasını beklerim..Teşekkürler...

ıldır 29-02-2016 21:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1443001)
Sevgili fatitoo, ıldır, adres bilgilerinizi gönderin lütfen.

Ildır, hangisi sıklamen bilemiyorum, bekler misiniz açınca göndereyim veya ne çıkarsa bahtınıza mı olsun.

Ne gönderırsenız seve seve kabul ederım.. Sevgiler....

Güler 01-03-2016 09:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi fatitoo (Mesaj 1442895)
Güler abla ben de rica edebilir miyim kırmızı atlastan?

Adres bilgilerinizi özelime yazdınız mı?

ahsensukran 03-03-2016 20:06

Merhabalarr cocuklardan vakit buldukca okuyorum. Galina burda birbirinize paylasimda bulunuyorsunuz. Bende istesem ayip olurmu bilemiyorum. Grupta cok yeniyim ne yapmam gerektiginide bilmiyorum

cengizildas 04-03-2016 12:43

Ben Sn. Jakin'den kırmızı atlas almıştım. Eğer başka renk atlası olan ve gönderen olursa çok sevinirim.

ahsensukran 04-03-2016 19:07

Butun atlas konusunu okudum. Burada paylasimlarda bulunuluyormus.Guler hanim banada atlas ciceginizden yollarmisiniz. Gercekten coksevinirim. Yanlis yerdemi paylasimda bulunuyorum bilmiyorum. Araniza yeni katildim. Kusurums bakmayin

Güler 04-03-2016 19:29

Sayın ahsensukran, hoş geldiniz. Yok burası paylaşım talepleri için doğru alandır.

Kırmızı atlas çeliğinden ben size gönderebilirim.

İsim soyadı ve adres bilgilerinizi bir de kargo şirketinin size ulaşabileceği bir telefon numarasını lütfen özelime yazın.

Cevre-Sever 14-03-2016 13:06

Sayın Güler hanım bende rica edebilirmiyim. Net sorunum yüzünden çok uzun zamandır giremiyordum. Şimdiden teşekkür ederim.

Güler 16-03-2016 17:13

Sayın ahsensukran, ibocandan, atlas çelikleriniz hazırlandı, yarın Aras Kargo'ya terslim edilecek.

Güler 16-03-2016 17:22

Sevgili fatitoo, adres bilgilerini geç yazmışsın hadi bi gayret hazırlayayım dedim ama bu sefer de isim ve soyadın yok.

Önümüzdeki haftaya kaldı.

Atlas çeliği talebi olanlar, önümüzdeki hafta saksı bakımı yapacağım. Kırmızı atlas çeliği talebi olanlar adres bilgilerini, isim ve soyadlarını bir de telefon numaralarını özelime göndermeliler.

Daha evvel söz verdiklerim de varsa onlar da lütfen tekrar hatırlatsınlar, adreslerin bulunduğunu mesajlar silinmiş olabilir.
Mesaj kutusu dolduğunda yanlışlıkla silinmiş olabiliyor.

zelish 18-03-2016 10:07

Yönlendirme için teşekkürler Güler abla,
Elindeki mevcut uygunsa bende talibim atlas çeliğine.
Teyid edersen, adres bilgilerimi özelden paylaşırım.
Teşekkürler.

Güler 18-03-2016 11:27

Adres bilgilerinizi, isim ve soyadı, telefon numaralarınızı Atlas çeliği kaydı ile bekliyorum arkadaşlar.

ahsensukran 18-03-2016 12:34

Güler hanım çok çok tesekkurler

Atlas çiçeğim geldi. İnşallah büyüyebilirim. Güler hanım yanında bir tanede farkli bir çiçek vardi adını ogrenebilirmiyim. Biraz fazla yıpranmış ama elimden geleni yapacağım

ahsensukran 18-03-2016 12:36

2 Eklenti(ler)
Fotograf yuklemede biraz acemiyim ilk resimdeki çiçeğin ismini öğrenebilirmiyim

ibocandan 18-03-2016 15:32

Atlas

1 Eklenti(ler)
Sn Güler hanım atlas çeliklerim geldi çok teşekkür ediyorum ayrıca yanındaki çeliklerin amerikan sarmaşığı olduğunu tahmin ediyorum onlar içinde teşekkür ediyorum.Bu çelikleri nasıl bir yöntemle köklendirebilirim.

Eklenti 600776

Güler 19-03-2016 13:50

Sevgili ahsensukean, o çiçek Kalanchoe daigremontiana (aşkın gözyaşları) saksı değişimi yapıyordum, size de göndereyim dedim.

Güler 19-03-2016 13:53

Sevgili ibocandan, çok kolay köklenir. Toprağa yatay da yatırabilirsiniz, dikey de dikebilirsiniz. Dikey dikecekseniz bir iki gözü toprakta olsun, toprağını nemli tutun.
Bahçenizde bir duvar dibi de olabilir, veya gözünüze hoş görünmeyen bir yeri örtmek için de kullanabilirsiniz.

Bu arada uzun olan atlas çeliğini isterseniz ikiye veya üçe bölün.

salih66 19-03-2016 14:39

Güler hanım paketi bugün teslim aldım çok teşekkür ederim.

ahsensukran 19-03-2016 20:59

Inceleye inceleye askin göz yasimi degilmi derken aşkın göz yaşi oldugunu soylemeniz beni cok mutlu etti. Insallah onuda yasatabilirim. Herşey gönlünüzce olsun.

ssermet 20-03-2016 07:18

Güler hanım eğer kaldıysa bende atlas istiyorum. Adres bilgilerimi gönderiyorum.

vildanecrin 13-04-2016 14:14

guler hanim merhaba elinizde kirmizive pembe atlas cicegin celiginden varmi acaba? kirmizisi ve pembe cok hosuma gitti gonderirseniz sevinirim

Muberra 21-04-2016 00:33

Güler hanım elinizde hâlâ atlas celiginiz varsa bana da gönderirmisiniz.şimdiden tesekkurler

mantarcık 26-04-2016 14:12

Herkese merhaba, bu siteye yeni üye oldum evimde bir kac yılbaşı cicegi var ama Atlas cicegimden olmasınıda cook isterim araştırdım toplamda 4 cicekcıye ve bır fidanlıga sordum ve hersferındede bizde yok dediler .Burayı keşfettim=)Bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar var mıdır.TEŞEKÜRLER=)

ÇİÇEKLERR 28-04-2016 14:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1447414)
Sevgili fatitoo, adres bilgilerini geç yazmışsın hadi bi gayret hazırlayayım dedim ama bu sefer de isim ve soyadın yok.

Önümüzdeki haftaya kaldı.

Atlas çeliği talebi olanlar, önümüzdeki hafta saksı bakımı yapacağım. Kırmızı atlas çeliği talebi olanlar adres bilgilerini, isim ve soyadlarını bir de telefon numaralarını özelime göndermeliler.

Daha evvel söz verdiklerim de varsa onlar da lütfen tekrar hatırlatsınlar, adreslerin bulunduğunu mesajlar silinmiş olabilir.
Mesaj kutusu dolduğunda yanlışlıkla silinmiş olabiliyor.

ben bırazzzzz geç kaldım galıba hala çiçek paylaşımınız devam edıyorsa bende talıbımmm...

mmanager 12-05-2016 18:32

Güler Hanım size zahmet Bu yıl açan atlas çiçekleri tohum kesesi oluşturursa bana göndermeniz mümkün olur mu .Temizlik yaparken koparıp atmazsanız çok sevinirim.Belki olur ya somon atlasla sarı atlas aynı anda açmış tozlaşmış değişik bir turuncu olmuş olur....Sade olsa da olur çok selamlar.

Sabihas 31-05-2016 11:50

Güler Hanımcım, sarı atlas çeliklerinizden istiyorum. Küçük bir çelik bile yeterli. Tohumu da olabilir.

ekin97 02-06-2016 01:48

Merhaba arkadaşlar,
Bir gecelik gelin haricinde hiç atlasım kalmadı:( değişik renklerde çelik paylaşabilecek arkadaşım varsa çok sevinirim.

zelish 15-06-2016 18:46

1 Eklenti(ler)
Ben bebeklerime kavuştum :D, çok ama çok teşekkür ederim Güler ablacığım.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025