agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   atlas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/36288.htm)

Muda 07-09-2016 16:23

çiçeksever, rainac, Muda ile yaptığımız telefon görüşmesinde sizin çeliklerinizi de ona göndermek üzere sözleştik. Muda'ya göndereceğim çelikler arasında sizinkiler de olacak, onunla irtibat kurun lütfen.
Muda'nın kolisini de yarın Aras Kargo'ya teslim edeceğim.

Güler hanım;

Kargo elime geçti. Arkadaşlara en kısa zamanda ulaştıracağım. Teşekkür ederim.

NesliSezgin 08-09-2016 10:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1478472)
Yarın Gönen'e gidip
aysemseray, NesliSezgin, lusoari'nin atlas çeliklerini Aras Kargo'ya vereceğim.

Elara'ya isteği üzerine göderdiğim hoya ve atlas çeliği teslim almadığı için iade edilmiş.

İrenmsıla ve ÇİÇEKLERR adres bilgiklerinizi göndermemişsiniz, gönderdiğiniz takdirde bayramdan sonra göndermeye gayret ederim.

çiçeksever, rainac, Muda ile yaptığımız telefon görüşmesinde sizin çeliklerinizi de ona göndermek üzere sözleştik. Muda'ya göndereceğim çelikler arasında sizinkiler de olacak, onunla irtibat kurun lütfen.
Muda'nın kolisini de yarın Aras Kargo'ya teslim edeceğim.

Kargo elinize geçtiğinde lütfen beni haberdar edin arkadaşlar.

Sayın Güler Hanım merhaba,

Az önce kargom elime ulaştı. O kadar mutlu oldum ki size çok teşekkür ederim. Zahmet ettiniz sağolun. Artık benim de bir atlasım oldu :)
Emeğiniz için herşey için çok teşekkür ederim.
İyi günler dilerim. Saygılarımla.

lusoari 08-09-2016 15:11

Güler ablam bugün kargom gelmiş bizimkiler teslim almış, çok teşekkür ederim. :)
Çeliklerim tutunca sayfamda seve seve paylaşacağım. :)

aysemseray 08-09-2016 19:39

Güler Abla , atalas çelikleri elime dün ulaştı...kargodaki özeninize ve ilginize çok ******..

Güler 08-09-2016 21:01

Hepiniz güle güle büyütün

efeege 10-09-2016 12:27

Sevgili Güler hanım.
yaz öncesi sizden atlas çeşitlerinden ve bir gecelik gelinden ricam olmuştu benim yoğunluğum sizin içinde tarih için uygun olmamıştı sonrasını benim hatırlatmamı demiştiniz benimde bu yaz rahatsızlığım kızımın nişanı düğünü derken ancak çiçeklerime geri dönebildim.
Mümkünse çeliklerden bende rica edebilirmiyim.
Selamlar iyi bayramlar.

Güler 12-09-2016 16:49

Sevgili efeege, atlas çeliği gönderebilirim ama bir gecelik gelin için siz bir Zafer İnandıklı arkadaşımıza sorun belki elinde çelik vardır.

Adres bilgilerinizi gönderin bayram sonrası göndermeye gayret ederim.

efeege 12-09-2016 21:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1479089)
Sevgili efeege, atlas çeliği gönderebilirim ama bir gecelik gelin için siz bir Zafer İnandıklı arkadaşımıza sorun belki elinde çelik vardır.

Adres bilgilerinizi gönderin bayram sonrası göndermeye gayret ederim.

Sağolun şimdiden teşekkür ederim.

mmanager 24-09-2016 17:56

Bir gecelik gelin çiçeği için size yardımcı olabilirim Sayın Efeege adresinizi özelden bana yazın telefon numaranızı da lütfen.Selamlar

efeege 27-09-2016 15:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mmanager (Mesaj 1480274)
Bir gecelik gelin çiçeği için size yardımcı olabilirim Sayın Efeege adresinizi özelden bana yazın telefon numaranızı da lütfen.Selamlar

Sy mmanager mesajınızı yeni gördüm çok teşekkür ederim ilginiz paylaşımınız için bir arkadaşımızda görmüş bana özelden mesaj atmış sağolsun bizede yakın olması tesadüfüyle birbirimizdeki çiçek çeşitleriyle karşılıklı paylaşım yapıp beş dakikada olsa tanışıp merhabalaşma şansımız oldu.

Çok sağolun işte bu güzel sitemizin bize kazandırdığı güzellikler ve dostluklar.

Dilek Sarıkaya 29-09-2016 23:32

iyi geceler mmanager bir gecelik geline ben talip olabilir miyim acaba 2 sene once Zafer bey yollamisti hatta acmisti fakat gecen sene don oldu ve kaybettim yollayabilirseniz sevinirim

mmanager 08-10-2016 12:18

İyi günler geçenlerde cep telefonundan mesaj atmıştım ama ulaşmamış sanırım.Adresinizi ,telefon numaranızı özel mesajla gönderirseniz size gönderebilirim.Teşekkürler iyi günler dilerim.

hatice43 04-11-2016 00:08

Merhabalar
Hoyalardan sonra atlaslara merak saldım tabii bilgi için foruma koştum hemen:)acaba atlas paylaşabilecek arkaşlar varmıdır.

aslama1994 14-11-2016 17:38

Güler Hanım bana da çiçek tohumları gönderebilir misiniz ?

Güler 19-11-2016 08:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aslama1994 (Mesaj 1486064)
Güler Hanım bana da çiçek tohumları gönderebilir misiniz ?

Çiçek tohumu derken atlasın yapmış olduğu tohum kapsülünü mü kast ediyorsunuz?

Bu kapsüllerden bitki yetiştirmek pek kolay olmasa gerek, konu uzmanlarının bile zorlandığını okumuştum. Yok atlas çeliği derseniz onu Manyas'a gittiğimde gönderebilirim.

mister73 19-11-2016 09:16

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Güler (Mesaj 1486685)
... Yok atlas çeliği derseniz onu Manyas'a gittiğimde gönderebilirim.

Güler Hanım merhaba, forumda yeniyim, sitede ne var ne yok yeni yeni keşfediyorum. Geçen gün cosmos ile ilgili forumda araştırma yaparken nasıl olduysa sizin atlas ve hoya paylaşımınızla ilgili mesajları gördüm ve diğer üyelerin yaptıklarını söylediği şekilde size özel mesaj attım ve talebimi ilettim. Daha sonra bahçe tanıtım sayfanızı ve oradan yola çıkarak burayı keşfettim ki siz zaten burada paylaşım isteklerini alıyormuşsunuz. Sanırım uygunsuz bir hareket yapmışım, nolur kusuruma bakmayın. Aslında sizin bahçeniz bu forumda incelediğim ikinci ve son bahçe oldu. Forumda böyle bir imkan olduğunu görünce çok heyecanlanmış ve kendi minik bahçemle ilgili bir sayfayı hayal etmeye başlamıştım ama ne yalan söyleyeyim sizin 10 dönümlük devasa bahçenizi görünce hem çok beğendim hem de hevesim bayağı bir kaçtı diyebilirim. Sizi gerçekten tebrik ediyorum; sıfırdan başlayarak dişinizle tırnağınızla bugünlere getirdiğiniz o muhteşem bahçeniz ve engin misafirperverliğiniz ile paylaşımcılığınız için. Bizlere sunduğunuz tüm bu güzelliklerin sürmesi, sizin de sağlık ve huzurunuzun daim olması dileklerimle...

aslama1994 19-11-2016 09:59

Güler Hanım ben yanlış yere yazmışım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mmanager 13-12-2016 08:28

Atlas çiçeği tohum kapsülü varsa ben talibim Güler abla tohumdan yetiştirmeyi düşe kalka öğreniyorum .Selamlar saygılar sunarım.Gerçekten zor 3 senelik bir sabır istiyor.

Tutastepe 08-01-2017 19:19

merhabalar,
yeni üye oldum siteniz gerçekten çok faydalı çiçek meraklılarına.
elinde atlas çiçeği ile kılçık atlas çiçeği olan varsa talibim.

şimdiden teşekkür ediyorum.

YeşimM 28-01-2017 21:16

Sevgili Güler abla, atlas talebimi ilgili konuya yapmamı söylemiştiniz ama daha önceki başlığınız galiba kapalı. Başka başlık açacağınızı okudum ama bulamadım. Umarım yine yanlış yerde değilimdir.;)

Güler 18-04-2017 23:30

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mmanager (Mesaj 1489486)
Atlas çiçeği tohum kapsülü varsa ben talibim Güler abla tohumdan yetiştirmeyi düşe kalka öğreniyorum .Selamlar saygılar sunarım.Gerçekten zor 3 senelik bir sabır istiyor.

Atlas çelikleriniz ve tohum kapsülleri bu gün Yurtiçi Kargo ile postalandı.

tunak 19-04-2017 01:16

Atlas celigi fazla var mi acaba?

ELooo 24-04-2017 20:03

Merhabalar eski bir çiçeği sürdürmek nekadar güzel elimde kırmızı atlas ve kedi kuyrugu var atlas farklı renklerle takas etmek istiyorum ��

urbexcatkey 06-05-2017 16:55

Atlas çiçeği Çelik paylaşımınız devam ediyorsa ben de talibim. Uzun sure tohumdan yetiştirmeye çalıştım çimlendiremedim.Balkonumda çocukluğuma ait çiçekleri yetiştiriyorum.Şu an eksiklerimden biri de Atlas çiçeği.Şimdiden teşekkür ederim

sakdag 10-05-2017 06:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ELooo (Mesaj 1504612)
Merhabalar eski bir çiçeği sürdürmek nekadar güzel elimde kırmızı atlas ve kedi kuyrugu var atlas farklı renklerle takas etmek istiyorum ��

Kedi kuyruğunun fotoğrafını görebilir miyiz acaba?

Balıkkılçığı ile takas düşünür müsünüz?

ELooo 11-05-2017 22:10

Olabilir :) ama fotoğraf nasıl yükleniyo bulamadım. Birde atlasım kırmızı deil somon açtı :)

A_NOMAD 12-05-2017 17:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ELooo (Mesaj 1506713)
...fotoğraf nasıl yükleniyo bulamadım...

http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...avuzu/6256.htm

http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...vuzu/24582.htm

SIK SORULAN SORULAR / FORUM KULLANMA KILAVUZU - agaclar.net

agaclar.net Forum Kuralları - agaclar.net

http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2595

Başlamışken hepsine bir göz atın bence :)

sakdag 17-05-2017 12:00

2 Eklenti(ler)
aradığım kedi kuyruğu kaktüsü aşağıdaki resimlerde mevcuttur.
fotoğrafları internetten aldım.

Eklenti 648316

Eklenti 648317

pin@r 22-05-2017 20:04

Merhaba,
Atlas çiçeğini annem arayıp duruyor. "Şu eski atlas çiçeğini bulursanız bir dal getirin bana ne olur "diye gelene gidene tembih ediyor. Eğer elinde olan varsa gönderirseniz memnun olurum. Eğer satılan bir yer biliyorsanız onunda linkini mesaj olarak gönderebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Erol çırak 23-05-2017 01:27

Merhaba Ben de uzun bir zamandır atlas çiçeğine sahip olmak istiyorum.Eğer satılan bir yer varsa link verebilirseniz veya çelik gönderebilen bir üyemiz olursa çok memnun olurum.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025