|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
31-05-2011, 08:51 | #1 |
Ağaç Dostu
|
Mobil Cihazlardan Foruma Bağlanmak (yazmak, fotoğraf yüklemek)
Tekrar merhaba, sevgili Malina'ya daha onceden konuyu iletmistim. Foruma yazmamı söyledi; ama forumda bir cevap alamadım. Mobil yükleme teknik olarak imkansiz. Acaba bu sitenin web tasarımcısı, siteye mobil fotograf yükleme işlevini ekleyebilir mı? Teşekkürler. Bu mesaj sonradan eklenmiştir (malina) |
31-05-2011, 13:01 | #3 |
Ağaç Dostu
|
I Phone kullanıyorum. Fotoğrafı çekip doğrudan yüklemek istediğiniz yere gönderiyorsunuz. Paylaşımı kolaylaştırıyor. Bazı sitelere elektronik posta ile mobil cihazinizdan gönderebiliyorsunuz. Sizin siteye en azından bu özellik kazandirilabilir. |
02-06-2011, 00:40 | #7 |
Ağaç Dostu
|
Nokia 5800 ile foruma girdiğim oluyor kendi tarayıcısı ile veya opera ile. Fotoğraf yükleme işini de yapabiliyorum. Forumla ilgili tek sıkıntı bannerların taşması oluyor ekrandan yoksa konuları veya galeriyi görüntülüyorum. Bir de flv/flash olan herhangi bir şeyi göremiyorum Iphone ile siteye login olup fotoğraf yüklemek mümkün olmuyor mu? ilginç geldi doğrusu :/ Bu arada sitenin elbette bir mobile hali yok, doğrudan burada gördüğüm şekilde görüntüledğimden yazıları okumak için büyütmem gerekiyor görüntüyü. Örneğin Flickr için hem www.flickr.com hem m.flickr.com üzerinden dolasabiliyorum ama elbette www.flickr.com üzerinde dolaşırken Flash içeriği göremiyorum. |
02-06-2011, 00:47 | #8 |
Ağaç Dostu
|
|
02-06-2011, 00:56 | #10 |
Ağaç Dostu
|
|
02-06-2011, 10:58 | #11 |
Ağaç Dostu
|
Görünümle ilgili şeyler daha çok stil ile ilgili, mobil için daha sade bir stil kullanılabilir. Fotoğraf yükleme ve mesaj yazma ise o araçların ve sitenin kabiliyetleri ve arkaplanı ile ilgili. Biraz araştırdım http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=171947 http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=229238 http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=208412 tapatalk fena gözükmüyor, 2.el iphone araştırsam mı?
02-06-2011, 22:46 | #12 |
Ağaç Dostu
|
Bu sayfaların tasarımını yapıyorsanız kendinizi update ) etmeniz acısından 2. El i phone fena bir fikir değil. Facebook bütün sayfalarını yeni cihazlara göre yeniden formatliyor. Ortalık biraz alllak bullak ama yine de bu sitelerin yenilenmesi kullanıcılara türlü kolaylıklar sağlıyor Uzaytek ) |
29-06-2011, 02:39 | #17 |
Ağaç Dostu
|
http://www.messageforums.net/iphoneforumreader.php Bu da bir program ama fotograf yükleme özelliği olmayabilir. Sadece forum mesajlarını i phonla rahat okuyabilmek için. bunu da yüklerseniz iyi olur. Teşekkürler. |
22-02-2012, 12:45 | #19 |
agaclar.net
|
Eski bir konuyu güncelleyeyim |
17-04-2012, 19:52 | #23 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-11-2010
|
Tebrikler fakat bu arada yazınız anlaşılmaz bir hal almış Mobil cihazlardan yazarken Türkçe karakter kullandığımızda böyle şeyler olabiliyor... |
17-04-2012, 20:07 | #25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yazan da boşa zaman harcamış olur. Anlatmak istediğini anlatamadıktan sonra uğraşmanın ne anlamı var değil mi. |
|
18-04-2012, 09:00 | #28 |
Ağaç Dostu
|
TouchBB'den. Türkce bir program degil. O yuzden sorun cikiyor. Bu konuda buraya gecen sene yazmisim. Simdi baktigimda bir suru forum programı cikmis. TouchBB simdilik is goruyor gibi. Cikanlarin hicbirinin Turkce secenegi yok. Ayrica forumlar kendileri Mobil cihazlar icin program yazmislar. . Oyle ya, cagimiz uzay cagi... Mobil durumdayken de forumlarimiza fotograf yukleyip paylasim yapabilmeliyiz. |
18-04-2012, 09:07 | #29 |
Ağaç Dostu
|
öyle de vakit lazım, vakit olsa andromeda'ya gideriz. Andromeda (constellation) - Wikipedia, the free encyclopedia ben şimdilik touchbb koduna bir bakayım, bir de sizin mesajlarınızı düzelteyim.
18-04-2012, 09:45 | #30 |
Ağaç Dostu
|
Ben de aynı dertten muzdaribim. Ipad den foruma fotoğraf yükleyemiyorum. Bende Türkçe karakter konusunda sorun yok. Tek sorunum çektiğim fotoğrafları yükleyememek, oysa bahar aylarında o kadar güzel fotoğraflar çekiyorum ki. Mobil cihazlar için yazılım yapmak fikrine ve çağımızın "Uzay" çağı olduğuna da katılıyorum. Facebook gibi instagram, anında görüntü gibi uygulamaları bize de uyarlamak gerek. Not: Ben de henüz pek hakim sayılmam o yüzden yanlış şeyler yazmıs, istemiş olabilirim. Ama anlatılanı fena anlamam. |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|